Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16


Lezilebovich

  

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

11402685_813644838733576_131780468820454

 

Pitanje je da li je ikada bilo više nepoznanica pred početak sezone. Pored standardnog odlaska većeg broja igrača, pred ovu sezonu je i pitanje da li će predsednik i trener biti isti. Kao na šlag na torti se dodaje pitanje koja će se uopšte takmičenja igrati .

 

 

Link to comment
 • Replies 5.9k
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Timmy

  654

 • Geo

  343

 • Jimmy Kowalski

  244

 • theanswer

  238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Puno srece u novoj sezoni, da budete ravnopravan rival aktuelnom osvajacu triplete, da resite unutrasnje probleme, i da se resite Doola za dobrobit kosarke.

Link to comment

Nećemo se ničega rešiti, samo će nas sns zajahati kao i ovu jadnu državu.

 

Uslov da bi SNS poceo da saradjuje™ sa KKP je da Doole ode, o tome je i sam govorio. Kapiram da ce se oko toga lomiti koplja u narednom periodu, sta je bolje, da li se resiti trofejnog strucnjaka i doci na naprednjacki kazan, ili ostati sa Dooletom, i nastaviti aktuelni trend poniranja. Ali dostojanstvenog, sa pesmom na usnama.

Edited by Nikodije
Link to comment

Trebali smo da otvorimo topik na SZD i tamo da pišemo. Glupo je bez mayday.

 

Murić izgleda ostaje zato što će se oporaviti tek krajem godine. 

Edited by theanswer
Link to comment

Da moram da izaberem Doole ili SNS, ja bih se roknuo i ostavio klub bez obe te strane.. Ali koliko mogu na osnovu informacija koje ima da zakljucim, mislim da je najveca sansa da ce nas oba ta zla jahati narednih godina.

Link to comment

Ja sam za Vucica. Vidite sta je napravio od fmpa, ozbiljna evroligaska ekipa. A ni nas FK pod SNSom nije los, osvajamo titule, pravimo milionske transfere, dovodimo brazilce, bivse zvezde kalca i premijer lige... malo li je?

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...