pacey defender Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Reče Vujošević da je Bogdanović jedan od krivaca za današnju situaciju u klubu naravno. svi su krivi osim njega. govno. ali uvek će biti fanova koji će progutati ovu i svaku narednu grozotu koju izgovori sa ciljem da skine odgovornost za sopstvene postupke štetne po klub. svi rade partizanu o glavi, dakle, bez mene potop.
pacey defender Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Umesto da bude zahvalan na prilici koja mu je bila pružena u klubu dve godine bio rezerva Božiću, Jaramazu i Klobučaru
Lezilebovich Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 (edited) Reče Vujošević da je Bogdanović jedan od krivaca za današnju situaciju u klubu u onom intervjuu za partizan net ? nisam imao snage da pustim play, pretpostavljao sam da će neka glupost da iskoči. sad moram da odgledam i da ubedim sebe da to nije baš tako rečeno, nego da je to ipak nategnuto tumačenje. edit: u stvari je u pravu, da je BB odbranio Smita ili da je dao 20 poena umesto 15 mi bi igrali EL i sve bi bilo drugačije. ne očekujete valjda da DV poentira i brani trojke Edited July 2, 2015 by Lezilebovich
Nikodije Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 u onom intervjuu za partizan net ? nisam imao snage da pustim play, pretpostavljao sam da će neka glupost da iskoči. sad moram da odgledam i da ubedim sebe da to nije baš tako rečeno, nego da je to ipak nategnuto tumačenje. Jos gore je kada se gleda.
theanswer Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Umesto da bude zahvalan na prilici koja mu je bila pružena u klubu dve godine bio rezerva Božiću, Jaramazu i Klobučaru za bogdanovića pričaš? pa on treba duletovu sliku da nosi u novčaniku, dve godine kod vlade jovanovića skoro da i nije bio u 12. a božiću jaramazu i klobučaru nikad nije bio rezerva
yolo Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 naravno da je kriv bogdan, da nije poludjivao u finalu KSL prosle godine, stvari bi brze isle prirodnim putem. ovako smo morali da se dodatno cimamo.
pbg12345 Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 za bogdanovića pričaš? pa on treba duletovu sliku da nosi u novčaniku, dve godine kod vlade jovanovića skoro da i nije bio u 12. a božiću jaramazu i klobučaru nikad nije bio rezerva super. i to je razlog da ga jebu za pare?
katamaran Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Bilo bi zanimljivo videti kako bi Partizan funkcionisao bez para od tog transfera. Bas vas je zajebao sto je otisao.
theanswer Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 super. i to je razlog da ga jebu za pare? haha kakve pare, ti čoveče tačno imaš neki problem. ne priča se o parama uopšte. pobogu bože
yolo Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 poklonicu aci raskovicu flasu barola od 100e kad ga budem video samo sto je namamio dulenceta da dalje pomera granice dna.
bradilko Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 naravno da je kriv bogdan, da nije poludjivao u finalu KSL prosle godine, stvari bi brze isle prirodnim putem. ovako smo morali da se dodatno cimamo. to ga sudije pustale da vam utrpava po 3-jes komada na dnevnoj bazi.brojali se penali..bilo i suza..navika.panteri ludaci
pbg12345 Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 sad sam video sta je izjavio vujosevic, mrzelo me iskreno da citam ranije njegovu izjavu. al opet svodi se to na pare, otisao za lovom nije hteo jos jednu godinu da igra, a pretpostavljam da i nije mogao otici da je ispostovan ugovor. poenta je u "dugu" koji igraci partizana treba da osecaju zarad prilike da ih uci najveci
yolo Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 (edited) moze video ali ne moze vreme izjave, moras da pogledas celo pedagosko stivo slatka bol traje samo 42 minuta edit - jel ovo protiv pravila, ako jeste obrisite. Edited July 2, 2015 by yolo
Recommended Posts