nenad Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 ma da, vazi. to sto jinx nije uspeo je samo zato sto ga nije bilo dovoljno.
Timmy Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 ma da, vazi. to sto jinx nije uspeo je samo zato sto ga nije bilo dovoljno.
nenad Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 @ timmy ne verujes? videcemo, ja bih jako voleo da gresim.
urkozamanje Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Aman ljudi.. isamarao ga wawa za medalju (trofej) i to je to. Kakva bre **rac publika i simpatisanje. Odigrao covek mec zivota, novak nije, i to je to. Moze biti 50 razloga zasto je to tako, pritisak vs. rasterecenost, zamor nakon nadala i mareja, i sta sve ne.. ali to nije bitno. wawa bi onom igrom dobio feda, nadala, mareja i novaka zajedno. Igrao je vanzemaljski tenis za koji je novaku bilo potrebno da igra svoj apsolutni maksimum da bi ga (mozda) dobio. To se nije desilo, i covek je uzeo trofej apsolutno zasluzeno. Tacka. Kakva k publika. A ako cemo vec o tome, ako je morao od nekoga da izgubi, neka to bude stan the man. Prvo jer je covek car, drugo sto i on (po onome sto sam cuo) verovatno prolazi kroz par problema na privatnom planu, i sa jedne strane mi je drago da je uzeo ovaj trofej. To sto je sjebao djoleta usput, pa jbg.. desava se. To je sport. Ajmo dalje. Ako je novak sampion kakvim bi ga mi voleli videti, iz ovoga ce izaci jaci. Bice jos prilike za to.
malkin Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 sedi jedan, ne slusas forumska predavanja strucnjaka. objasnili su da je prevod tih ovacija "hvala ti sto si izgubio". to sam ja napisao, stvarno sam imao takav utisak u tom trenutku. kontrast između toga kako su reagovali na Novakovu igru tokom meča (a i ranije u toku turnira) i završnog aplauza je bio vrlo upečatljiv. delovalo je kao da se publika ustezala da mu oda zasluženo priznanje sve dok nije izgubio. kao da su bili u stanju da mu aplaudiraju tek kad je bilo jasno da ne može da pobedi. nisam baš nikakav teniski stručnjak a ne znam ni koji bi razlozi bili za tako nešto, ali tako mi je izgledalo.
Timmi Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 meni je izgledalo ko aplauz vasi micicu kad je mega na kraju izgubila od zvezde u finalu kupa prosle godine. sad kad si izgubio, mozemo da pozdravimo tvoju odlicnu utakmicu. da je zvezda izgubila jebali bi mu sve po spisku.
harper lee Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 to sam ja napisao, stvarno sam imao takav utisak u tom trenutku. kontrast između toga kako su reagovali na Novakovu igru tokom meča (a i ranije u toku turnira) i završnog aplauza je bio vrlo upečatljiv. delovalo je kao da se publika ustezala da mu oda zasluženo priznanje sve dok nije izgubio. kao da su bili u stanju da mu aplaudiraju tek kad je bilo jasno da ne može da pobedi. nisam baš nikakav teniski stručnjak a ne znam ni koji bi razlozi bili za tako nešto, ali tako mi je izgledalo. Ne pravdaj se zbog toga sto si napisao savrseno tacnu i krajnje ostroumnu stvar kakve, inace, stalno pises na sportu..
Timmi Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 (edited) eh da ti znas sta taj pise na fantasy temama Edited June 8, 2015 by Timmi
yolo Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 potrazicu sta malkin pise na politici i teorijama zavere, talentovan je.
Nesh Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 (edited) Ove sezone, "crna ovca" Roland Garrosa je Stanislas Wawrinka. Već izviždan prije meča sa Gilles Simonom, Švicarac je ponovo u petak bio na meti lokalne netrpeljivosti na centralnom terenu nakon pobjede nad Joem Wilfriedom Tsongom. Za vrijeme meča, neko se glasno podsmjehnuo Stanu zbog dresa: "Joe, nemoj da zaboraviš da igra u pidžami!". Jel bio ovaj zapis o publici i tretmanu Wawrinke na Roland Garrosu? Edited June 8, 2015 by Nesh
malkin Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Ne pravdaj se zbog toga sto si napisao savrseno tacnu i krajnje ostroumnu stvar kakve, inace, stalno pises na sportu..ma nije pravdanje, nemam šta da pravdam utisak iznesen na pbp topiku. samo sam objasnio šta mi se učinilo. nije isto kad pustiš klip aplauza i kad ga vidiš u kontekstu meča i turnira.
Recommended Posts