duda Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 odvratni su, ali odvratni ma strašno i onda im se novak zahvaljuje na podršci, pa on to dok ne prevaziđe, ništa od obog trofeja urlaš na greške tokom meča i onda taj cinični aplauz na kraju i potpuno isto bilo lani i novak kao da ne kapira jbt
iDemo Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 "Wawrinka who will become only the fifth man over 30 to win Roland Garros if he wins Sunday."
renne Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Izdušio se Đovak protivu Nadala i Mareja, nije da nismo to kazali odmah prosle ždrebeta
Malvo Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 meni se čini da njemu smeta što ga ne vole, samo nema taj pasivno agresivni mod kao sabrat mu iz feketića, pa da okrene na svoju stranu ka "jebem vam mater svima, jebo vas aplauz, jebaću i ovog preko puta i 15.000 vas", nego "jbg, ne vole me, zašto?"
Korki Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Како рекоше људи, одлично он подноси притисак, када сам рекао да је против Мареја имао доста среће да се Мареј распадне у право време. Вавринка се није распао али се нудио на кратко.Имао је Вавринку на почетку другог сета, када је у првом гему имао брејк лопту, али се није десио Вавринкин распад, иако га је НЂ чекао баш на томе, форсирајући нестабилан бекенд Вавринке, данас није био нестабилан, већ обрнуто, добио је самопоуздање. НЂ има и даље добре шансе да узме РГ, не треба да много очајава.
iDemo Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Nego - u Parizu ono - tradicionalno - ko pobedi Nadala taj gubi u finalu od Svajcarca... K'o i onaj Soderling.
harper lee Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 ma strašno i onda im se novak zahvaljuje na podršci, pa on to dok ne prevaziđe, ništa od obog trofeja urlaš na greške tokom meča i onda taj cinični aplauz na kraju i potpuno isto bilo lani i novak kao da ne kapira jbt Kapira ali sta da radi? Prvi igrac sveta ne moze da pravi skandale na GS turniru koliko god da bi bilo zasluzeno, nije on Mekinro. Jednostavno pred svaki sledeci RG treba da izmisli povredu i da tako preskace taj turnir a da svi znaju zasto ga ne igra, po cenu da nikada ne kompletira Slemove. Ovo vise nije stvar navijanja vec totalnog nepostovanja svega sto je Novak postigao u tenisu.
reg Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 (edited) Neverovatno korektna Novakova izjava! Ja mu se klanjam! A sta da kaze? Treba da ucestvuje jos 3-4 puta na turniru kao jedan od favorita. Pezo je jedan od glavnih sponzora turnira i njegov sponzor, Seiko i Uniqlo se prodaju u Francuskoj. edit: Jeste dziberska publika, ali i ovde se malo preteruje. Najgore je sto kada je odigrao tu i tamo neki dobar poen to nije bilo nagradjeno kao sto bi ocekivali od ljudi koji su dosli da gledaju dobar tenis. Sve ostalo bi se desilo bilo gde drugde, Vavrinka je autsajder, deveti teniser, ima 3-17 skor protiv Djokovica i 30 godina [a izgleda kao da mu je 40]. Edited June 7, 2015 by reg
wall Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 ma strašno i onda im se novak zahvaljuje na podršci, pa on to dok ne prevaziđe, ništa od obog trofeja urlaš na greške tokom meča i onda taj cinični aplauz na kraju i potpuno isto bilo lani i novak kao da ne kapira jbt Ma kapira ali šta?Ima tu njegovih navijača, dobio je €, hvala i doviđenja. Što bi ulazio u nešto...
Takeshi Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 do sada je uvek bilo objasnjenje, voli publika da gleda djokovica ali navijaju za protivnika da bi mec duze trajao. <_< nije tako izgledalo u cetvrtom ovde.
Korki Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 meni se čini da njemu smeta što ga ne vole, samo nema taj pasivno agresivni mod kao sabrat mu iz feketića, pa da okrene na svoju stranu ka "jebem vam mater svima, jebo vas aplauz, jebaću i ovog preko puta i 15.000 vas", nego "jbg, ne vole me, zašto?" Он јесте размажен лик али такав је и можеш да га волиш или не волиш али се то неће променити. Воли да се свима допадне и тако, постоји израз на енглеском за то-attention whore. Такав је, неће се ту ништа променити. Вероватно га је то коштало пар ГС, али овде то није био случај.
Korki Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Kapira ali sta da radi? Prvi igrac sveta ne moze da pravi skandale na GS turniru koliko god da bi bilo zasluzeno, nije on Mekinro. Jednostavno pred svaki sledeci RG treba da izmisli povredu i da tako preskace taj turnir a da svi znaju zasto ga ne igra, po cenu da nikada ne kompletira Slemove. Ovo vise nije stvar navijanja vec totalnog nepostovanja svega sto je Novak postigao u tenisu. Ма најбоље да то ради. Ово финале није изгубио због публике већ због тактике и чекалице која скоро увек прође против Вавринке али данас није. Против Мареја је публика могла да га уништи због тог његовог трипа да га сви воле али не данас.
duda Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 (edited) Kapira ali sta da radi? Prvi igrac sveta ne moze da pravi skandale na GS turniru koliko god da bi bilo zasluzeno, nije on Mekinro. Jednostavno pred svaki sledeci RG treba da izmisli povredu i da tako preskace taj turnir a da svi znaju zasto ga ne igra, po cenu da nikada ne kompletira Slemove. Ovo vise nije stvar navijanja vec totalnog nepostovanja svega sto je Novak postigao u tenisu. ne treba da pravi skandale, ali treba da bude služben i isključivo na engleskom da priča ed. posle istog sranja od prošle godine, pomislila sam da će ove možda i da navijaju za njega i ja sam idiot Edited June 7, 2015 by dùda
reg Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 (edited) Kapira ali sta da radi? Prvi igrac sveta ne moze da pravi skandale na GS turniru koliko god da bi bilo zasluzeno, nije on Mekinro. Jednostavno pred svaki sledeci RG treba da izmisli povredu i da tako preskace taj turnir a da svi znaju zasto ga ne igra, po cenu da nikada ne kompletira Slemove. Ovo vise nije stvar navijanja vec totalnog nepostovanja svega sto je Novak postigao u tenisu. Izbegavanje slema zato sto ga ne vole i ne postuju ne zvuci bas sampionski. Podseca na fotografiju panja i sekire. ne treba da pravi skandale, ali treba da bude služben i isključivo na engleskom da priča S obzirom da zivi u knezevini na francuskoj rivijeri i iovako uci francuski ne vidim zasto ga ne bi govorio. Ljudi, preterujete. Mislim, i inace preterujete, ali sad je jos gore s obzirom da se tek zavrsio mec. Edited June 7, 2015 by reg
iDemo Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Ljudi, preterujete. Mislim, i inace preterujete, ali sad je jos gore s obzirom da se tek zavrsio mec. +22
Recommended Posts