ToniAdams Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Odlican je ludi maxa. Ovog puta sam odlucio da se prepustim hajpu i zanemarim rupcage u plotu i uzivam u izvedbi.
Ryan Franco Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Kakve rupčage? Sve teče i vozi neuništivo i postojano kao da ima amortizeri Razarača..
ToniAdams Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Cekaj, oces stvarno da nam kvarim dojam? Makar tri stvari su mi u momentu zasmetale al sam ih nekako progutao.
Ryan Franco Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Neka brate neću. Meni je bilo sve do jaja, smisleno i logično.
ToniAdams Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 kao i kraj losta dojaja je film, mada u sustini rango sa zivim glumcima. cak su i neke scene u poterama slicne.
Dionysos Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 (edited) http://www.fxguide.com/featured/a-graphic-tale-the-visual-effects-of-mad-max-fury-road/ Edited May 31, 2015 by Dionysos
3opge Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 (edited) al kolko je dobra sarliz cak i 1ruka Charlize i ona crvena caruju, ovo mi je najgora uloga Hardyja do sada. btw, reference: Fellini, Bosch, Scott, Jodorowsky, Moebius, Bilal... Edited May 31, 2015 by 3opge
Gandalf Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Cekaj, oces stvarno da nam kvarim dojam? Makar tri stvari su mi u momentu zasmetale al sam ih nekako progutao. udri.
SNARC Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Neka me ljudi mrze..ali ja ne kapiram postojanje onog kamiona sa ozvucenjem i ludim gitaristom. Svestan sam koliko je smesno kritikovati film kakav je Pobesneli Maksim ali poentu toga nisam razumeo. Druga stvar, krece jurnjava nocu, svi uredno pale sva svetla na onim krsevima. Godinama nakon propasti civilizacije i nestanka industrije, sva vozila imaju sijalice koje savrseno svetle, kao da ih je Mirko Alvirovic remontovao. Trece i najbitnije..pored toliko municije i oruzja, niko da opali metak u gume. Porke ?
ToniAdams Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Charlize i ona crvena caruju, ovo mi je najgora uloga Hardyja do sada. btw, reference: Fellini, Bosch, Scott, Jodorowsky, Moebius... sve +1, crvena je brutalna. hardi je najslabija karika, zamisljam koliko bi film bio najbolji na svetu sa mel gibsonom, koliko god da je mator. gandalfe prvo me je iznervirao stereotip koji se javlja u maltene svim filmovima sa poterama - zasto ne pucaju u gume? kad se nadju sa furiozinim plemenom sto se koj moj ne stekuju i sacekaju da potera prodje? ne, oni se zalecu glavom kroz zid. momenat kad max u sred pustinje, gde se ne ide putem, postavlja mine, a ovi bas na njih nalecu je potpuno debilan.
Recommended Posts