Jump to content
IGNORED

MLB 15

Prospero

Recommended Posts

Posted (edited)

freakns pišam ti se po kabsima, koja luzerska ekipe, povraća mi se od njih  :isuse:

Edited by theanswer
  • Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

161

• Miljenko

134

• Strahan

128

• stoutspectacledbold-head

61

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

nismo mi luzeri, nego su Cardsi najvece seronje ikada!

pa si video ona prva dva runa? prvo u bottom 6th, single, single, imamo coveka na 1. i 2., Montero K, i onda Starlin opali lopticu, ali se jebeni Wong baci, i upadne mu u rukavicu i onda jos turnuje double play sa kolena... pa to nigde nema. pre toga, u drugom inningu, covek na prvoj i drugoj, udara Lester koji konacno udari lopticu kako treba, lagani single i run je trebao biti, ali loptica udara u pitchera, i infield single, bases loaded... naravno, Russell nije imao hit.

da ne pricam da su prvi AB i Rizzo i Bryant poslali lopticu na zid,. obojici falilo po metra za HR, umesto toga out. kao i u bottom 7th, 1 on, 0 out, Fawler je odere, jebeni Cardsi je uvate na samom zidu... samo kosu da cupas!

a Cardsi? do top 7 jedan BB, 0 hit, nisu udarili loptu u outfield. i onda na 1 out, Bryantu se odbija od rukavice, infield single. aj dobro, desi se. sledeci play, lagani double play, Bryant vata loptu i pogresno je baca na 2B, prolazi pored Russella, i umesto double play i kraj inninga, covek na prvoj i trecoj i 1 out... naravno da je jebeni Molina lupio sac fly!

i to nema nikakve veze sa Cubsima. jebeni Cardinalsi vec 10 godina ovako dobijaju tekme! BABIP njihovih pitchera tezi nuli, ako nije nula, i tako iz godine u godinu... BABIP njihovih hittera pak tezi jedinici... samo kosu covek da pocupa

Posted

ne zezaj, gledao sam utakmicu, čekao sam kabse za pare i znao sam da će da useru kao i uvek, bottom 6th 1st and 3rd 0 out ne 1st and 2nd. ko ih jebe kad mrtvi montero SO i onda ovaj udari DP. 

Posted

e pa sam si kriv! pa zaboga, ko se jos kladi na Cubse? :D

Posted

e pa sam si kriv! pa zaboga, ko se jos kladi na Cubse? :D

Pa hvalio si ih ovde jebali te oni :D udaraju odlično, rotacija bolja, znam da kardse nose pičeri, čak su kabsi i favoriti bili. čekao njih i detroit, pakao. 

Posted

pa naravno da sam ih hvalio kada navijam za njih. a cak i da nisi gledao nsita, skoro 110 godina bez world series daje ti ideju kolko smo zapravo losi :D i nemoj se nikada kladiti na nas protiv Cardsa... mi cemo naci nacin da izgubimo, a njih neprirodno sere. ti ne razumes kolko je to posran tim ako ne gledas MLB... oni su protiv Rangersa 2011 gubili 7-4 posle 7 inninga, i prvo je Craig kao PH lupio HR u osmom(covek je u karijeri lupio 50 homera), pa je onda jebeni Freese 1-2 pitc, 2 on 2out lupio 2 run triple... pa su opet poveli Rangersi 2 runa, opet bili Cardsi 2 out, prvo smanjili na jedan run, pa onda walk Pujolsa i single Berkmana na 2-2 pitch za novo izjednacenje... da bi ih Freese dokrajcio homerom u sledecem inningu(Freese isto ima 50HR u karijeri). aj da imaju neki tim pa da igraju, vec sve neki invalidi bre

najgovnastiji tim u unuverzumu. i jos malo gore. jedino su im Red Soxi penicilin

a doceko si Detroit :lol:

Posted

Cubsi protiv Cardinalsa, to je tradicionalna no bet serija. Prosle sezone su Cubsi jedino protiv Wainwrighta udarali dobro. Tu sam ja zveknuo par puta i od tada ih ne diram u fiksu, mozda under povremeno, kada je St. Louis domacin.

Posted

answeru, jesi se kladio nocas? :D

prvi put, posle 23. godine, dobismo double header protiv Cardsa :0.6:

Posted

answeru, jesi se kladio nocas? :D

prvi put, posle 23. godine, dobismo double header protiv Cardsa :0.6:

naravno da nisam :)

a znao sam da će dobiti. bar onu prvu. to sam ja. pitanje je ko je više proklet, kabsi ili ja. 

Posted

Poceli smo i Padrese da cistimo. :ziga:

Protiv njih smo redovno gubili serije, ma kako losu postavu imali(20-42, na prethodna 62 duela). Ponovo je mec prelomljen u 8. iningu.

Posted

nemos protiv ovih seronja nista... prvo se Hammel povredio, pa se posle prvog inninga krenulo s relieverima... bili smo 4-0 down, ali smo preokrenuli na 5-4, usli u deveti, u onda out/out/walk/jebeni Peralta lupi homera. jedan out smo bili od dobijanja serije :angry:

Posted

počeću da se priklanjam mišljenju koliko kardinalse kenja

pitsburg je imao jedno 3 prilike da postigne poene sa manje od 2 auta i nekim na trećoj bazi ali kurčina. karpenter koji je pred meč 0 od 8 protiv locke-a a na meču 1 od 2 udara neki blooper i eto ti 2:0

Posted

počeću da se priklanjam mišljenju koliko kardinalse kenja

nije to misljenje, to je cinjenica.

sami navijaci Cardsa to priznaju zaboga...

Posted

Ne moze se protiv toga. -_-

Kada je mec egal, njihovi protivnici gotovo redovno naprave neku gresku u polju i tu je kraj. Ista prica i za nas nocas.

Posted

Usrani Cardinalsi. Sada im i sudije pomazu. Uskoro ce za njih uvesti, da je strajkaut sa 4 strajka. Reynolds je ocigledno zamahnuo i promasio(nije bio ni blizu lopte). HP retard kaze da je bio faul, i sledeci pitch HR. Srecom te je usledio povratak u 8. iningu, te neverovatna pobeda, nakon dvostrukog zaostatka u dodatnim ininzima. Jedan od najboljih meceva koje odgledah, par sezona unazad. :ziga:

Zato volim MLB.