Jump to content
IGNORED

MLB 15

Prospero

Recommended Posts

Posted

Tako ni ja Boston, mada su mi Red Soxi i ponajmanje antipaticni od svih tamo ekipa.

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

161

• Miljenko

134

• Strahan

128

• stoutspectacledbold-head

61

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jaysi bombarduju i veceras... 3 uzastopna hr

Posted

I Indiansi krenuli fino opet. A evo sada i Dodgersi, mada je Werth onaj HR mozda i mogao da hvata.

Posted

Ne može Vašington, smeće je to od tima.

Posted

Ne može Vašington, smeće je to od tima.

To jinx neki, a ? Kao da se ne zna da i Kershaw ume da se raspadne kad dodje oktobar. 

Posted (edited)

To jinx neki, a ? Kao da se ne zna da i Kershaw ume da se raspadne kad dodje oktobar. 

aham. al ne zbog ljubavi prema vašingtonu već ljubavi prema vašingtonu u hendikepu. što se mene tiče, može da ostane 3:4. baš se raspao keršou, ja sam više odigrao ovo što sam odigrao jer sam očekivao da dodžersi neće udariti bog zna šta. kad ono totalno suprotno.

Edited by theanswer
Posted

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavy  :wub:

pitching gem Lestera. Cueto isto brutalan, ali taj jedan zamah Baeza odlucio

Posted

fun fact: poslednja dva susreta Indiansa i Red Soxa u play offu? Indiansi vodili 2-0 i 3-1, Red Soxi dobili 3-2 i 4-3... valjda ce ove nesrece sada dobiti jednu od tri

Posted

2-0!

5-2 nocaske. Sharka smo unistili, posle 2 inninga je izasao. nazalost, oni pogodili Hendricksa u bacacku podlakticu, Pagan zveknuo lopticu pravo u njega. jos  hit dobio, pih. ali MRI je negative, tako da ce biti spreman sledeci put kada bude pitchovo, nadam se!

sada u SF uzeti jednu, dobiti seriju, pa da vidimo koga deremo u NLCS. sledeca je u ponedeljak, Bumgarner vs Arrieta

Posted

Nisam gledao posle reprizu kad je pogodjen Hendricks, ali u live mi delovalo da ga gotovo i nije zakacilo i da nije strasno, ali sta ga znam.

Posted

Mec jos ni poceo nije, a kreteni vec gube . :isuse: 

Posted

Lobaton ! :Hail: Pravo niodkuda !

Posted

Wert sjajan defanzivno, maksimalno opterecen u tom desnom polju i ni jedna jedina greska pocinjena, Marfi je profi :Hail: , Trajnen odlican, izuzetna mirnoca, Harper 'ladi jaja, nenormalno sam sizio za onaj njegov kretenski pokusaj sac fly-a ... Sve u svemu ? Sansi su bez . Sutra Gio ( boz'pomozi ) .

Posted

Toronto prosao dalje. Danas(nocas) Cleveland i Cubsi imaju sansu

Posted

Jebeni Zimerman beskorisni, pune baze i Kenta ga sjebe bacivsi triput. Normalno da su odmah potom popusili run.