Jump to content

Featured Replies

Tako ni ja Boston, mada su mi Red Soxi i ponajmanje antipaticni od svih tamo ekipa.

jaysi bombarduju i veceras... 3 uzastopna hr

I Indiansi krenuli fino opet. A evo sada i Dodgersi, mada je Werth onaj HR mozda i mogao da hvata.

Ne može Vašington, smeće je to od tima.

Ne može Vašington, smeće je to od tima.

To jinx neki, a ? Kao da se ne zna da i Kershaw ume da se raspadne kad dodje oktobar. 

To jinx neki, a ? Kao da se ne zna da i Kershaw ume da se raspadne kad dodje oktobar. 

aham. al ne zbog ljubavi prema vašingtonu već ljubavi prema vašingtonu u hendikepu. što se mene tiče, može da ostane 3:4. baš se raspao keršou, ja sam više odigrao ovo što sam odigrao jer sam očekivao da dodžersi neće udariti bog zna šta. kad ono totalno suprotno.

Edited by theanswer

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavy  :wub:

pitching gem Lestera. Cueto isto brutalan, ali taj jedan zamah Baeza odlucio

fun fact: poslednja dva susreta Indiansa i Red Soxa u play offu? Indiansi vodili 2-0 i 3-1, Red Soxi dobili 3-2 i 4-3... valjda ce ove nesrece sada dobiti jednu od tri

2-0!

5-2 nocaske. Sharka smo unistili, posle 2 inninga je izasao. nazalost, oni pogodili Hendricksa u bacacku podlakticu, Pagan zveknuo lopticu pravo u njega. jos  hit dobio, pih. ali MRI je negative, tako da ce biti spreman sledeci put kada bude pitchovo, nadam se!

sada u SF uzeti jednu, dobiti seriju, pa da vidimo koga deremo u NLCS. sledeca je u ponedeljak, Bumgarner vs Arrieta

Nisam gledao posle reprizu kad je pogodjen Hendricks, ali u live mi delovalo da ga gotovo i nije zakacilo i da nije strasno, ali sta ga znam.

Mec jos ni poceo nije, a kreteni vec gube . :isuse: 

Lobaton ! :Hail: Pravo niodkuda !

Wert sjajan defanzivno, maksimalno opterecen u tom desnom polju i ni jedna jedina greska pocinjena, Marfi je profi :Hail: , Trajnen odlican, izuzetna mirnoca, Harper 'ladi jaja, nenormalno sam sizio za onaj njegov kretenski pokusaj sac fly-a ... Sve u svemu ? Sansi su bez . Sutra Gio ( boz'pomozi ) .

Toronto prosao dalje. Danas(nocas) Cleveland i Cubsi imaju sansu

Jebeni Zimerman beskorisni, pune baze i Kenta ga sjebe bacivsi triput. Normalno da su odmah potom popusili run.