Grandilof Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Tako ni ja Boston, mada su mi Red Soxi i ponajmanje antipaticni od svih tamo ekipa.
Grandilof Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 I Indiansi krenuli fino opet. A evo sada i Dodgersi, mada je Werth onaj HR mozda i mogao da hvata.
Grandilof Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Ne može Vašington, smeće je to od tima. To jinx neki, a ? Kao da se ne zna da i Kershaw ume da se raspadne kad dodje oktobar.
theanswer Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 (edited) To jinx neki, a ? Kao da se ne zna da i Kershaw ume da se raspadne kad dodje oktobar. aham. al ne zbog ljubavi prema vašingtonu već ljubavi prema vašingtonu u hendikepu. što se mene tiče, može da ostane 3:4. baš se raspao keršou, ja sam više odigrao ovo što sam odigrao jer sam očekivao da dodžersi neće udariti bog zna šta. kad ono totalno suprotno. Edited October 7, 2016 by theanswer
freakns Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavy pitching gem Lestera. Cueto isto brutalan, ali taj jedan zamah Baeza odlucio
freakns Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 fun fact: poslednja dva susreta Indiansa i Red Soxa u play offu? Indiansi vodili 2-0 i 3-1, Red Soxi dobili 3-2 i 4-3... valjda ce ove nesrece sada dobiti jednu od tri
freakns Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 2-0! 5-2 nocaske. Sharka smo unistili, posle 2 inninga je izasao. nazalost, oni pogodili Hendricksa u bacacku podlakticu, Pagan zveknuo lopticu pravo u njega. jos hit dobio, pih. ali MRI je negative, tako da ce biti spreman sledeci put kada bude pitchovo, nadam se! sada u SF uzeti jednu, dobiti seriju, pa da vidimo koga deremo u NLCS. sledeca je u ponedeljak, Bumgarner vs Arrieta
Grandilof Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Nisam gledao posle reprizu kad je pogodjen Hendricks, ali u live mi delovalo da ga gotovo i nije zakacilo i da nije strasno, ali sta ga znam.
stoutspectacledbold-head Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Mec jos ni poceo nije, a kreteni vec gube .
stoutspectacledbold-head Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Wert sjajan defanzivno, maksimalno opterecen u tom desnom polju i ni jedna jedina greska pocinjena, Marfi je profi , Trajnen odlican, izuzetna mirnoca, Harper 'ladi jaja, nenormalno sam sizio za onaj njegov kretenski pokusaj sac fly-a ... Sve u svemu ? Sansi su bez . Sutra Gio ( boz'pomozi ) .
freakns Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Toronto prosao dalje. Danas(nocas) Cleveland i Cubsi imaju sansu
stoutspectacledbold-head Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Jebeni Zimerman beskorisni, pune baze i Kenta ga sjebe bacivsi triput. Normalno da su odmah potom popusili run.
Recommended Posts