Jump to content
IGNORED

MLB 15

Prospero

Recommended Posts

Posted

ako yankeesi nekim čudom uđu u plejof, biće jako zajebani sa ovakvim bullpenom (betances, miller, chapman). s druge strane, hitting je problem koji se ne rešava ovim lineupom...

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

161

• Miljenko

134

• Strahan

128

• stoutspectacledbold-head

61

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ako yankeesi nekim čudom uđu u plejof, biće jako zajebani sa ovakvim bullpenom (betances, miller, chapman). s druge strane, hitting je problem koji se ne rešava ovim lineupom...

kakav je kastro? delovao je odlično na početku, ako ne grešim sad je drugi u redu ili sam nešto pobrkao?

Posted

kakav je kastro? delovao je odlično na početku, ako ne grešim sad je drugi u redu ili sam nešto pobrkao?

vrlo solidan, ima oko .300 i 5HR, problem je što zamahuje na sve. ima ogroman upside.

Posted

Konacno dobismo Cubse, mada je Lester imao no-hitter do 7. ininga. :whistle:  :piggy:

Melancon nesiguran, ali je Harrison na dva auta fenomenalno sprecio singl za izjednacenje.

Posted

odor seljacina :isuse:

zašto, udario ga je ravno u lice. ništa bolje se nije moglo desiti bejzbolu. sjajan udarac.

Posted

hitting nije toliki problem koliki su starteri. Tanaka je najbolji od startera sa 3.51 ERA, najgori kod nas je Lackey sa 3.54... imate samo 7 startova sa 7+inninga u 37 tekmi.  Kershaw sam ima 8, Cueto i Sale po 7. 

koliko god da vam je dobar bullpen, a lici da je odlican, pocrkace sa ovakvim starterima...

vrlo solidan, ima oko .300 i 5HR, problem je što zamahuje na sve. ima ogroman upside.

4HR, 317OBP i 15RBI... avg ispod 300

on ima ogroman upside vec 5 godina...i zamahuje na sve zivo istih tih 5 godina...

na drugoj strani, razlog zbog kojeg smo pustili Castroa igra bolju odbranu, ima 4HR, 374OBP i 27RBI. uz to je 4 godine mladji i ima jos veci upside ;)

Posted

zašto, udario ga je ravno u lice. ništa bolje se nije moglo desiti bejzbolu. sjajan udarac.

odgurnuo ga i namestio na desnu. batista imao i naocare. za mene je kreten, isto vazi i za igrace toronta sto ga nisu odrali posle

prosle sezone je atli, cini mi se slomio nogu nekom iz metsa u istoj situaciji, pa nije doslo do pesnicenja.

da si rekao za nhl mec sjajan udarac slozio bih se

Posted

krenula crna serija... izgubili smo 3 od 4, a i tu sto smo dobili, jedva, posle 13 inninga i to nakon sto smo izjednacili u devetom. sutra Arrieta u San Franciscu, treba prekinuti losu seriju

Posted

A sreca te baca mrtvi Peavy sutra, inace nasli ste protiv koga da prekidate seriju, ovi 8 u nizu nocas.

Posted

odgurnuo ga i namestio na desnu. batista imao i naocare. za mene je kreten, isto vazi i za igrace toronta sto ga nisu odrali posle

prosle sezone je atli, cini mi se slomio nogu nekom iz metsa u istoj situaciji, pa nije doslo do pesnicenja.

da si rekao za nhl mec sjajan udarac slozio bih se

ma gde, odmah ga je pukao. cela priča ima predistoriju i bautista je tu glavni negativac, još od ALDS-a prošle sezone. rangersi su samo čekali da ovaj ponovi nešto. u stvari, prvo je dobio lopticu, a onda kad je krenuo da se osveti klizajući posle baze (što je danas zabranjeno i dobija se automatski double play), onda je dobio šaku u bradu. ništa guranje, drž me da ga ne ubijem, kao što se često vidi na utakmicama. 

drugo, kao posledica ovoga, sledeći meč rangersa i blue jaysa će biti rasprodat, biće 1000 novinara i bejzbol će biti u većem fokusu. uvek je dobro za sport kad se napravi takva vrsta rivalstva, makar i na ovakav način.

treće, osim ponosa, bautisti ništa ne fali, što je opet pozitivno, iako bi slabije spreman čovek pao kao kruška posle onog direkta.

Posted

hitting nije toliki problem koliki su starteri. Tanaka je najbolji od startera sa 3.51 ERA, najgori kod nas je Lackey sa 3.54... imate samo 7 startova sa 7+inninga u 37 tekmi.  Kershaw sam ima 8, Cueto i Sale po 7. 

koliko god da vam je dobar bullpen, a lici da je odlican, pocrkace sa ovakvim starterima...

ma jasno, starteri su vrlo čudno regrutovani i uopšte nisu jeftini, a svaki put je neizvesno da li će doterati do petog ininga. zapravo, batting je najveći problem. tex je u kiti, a on je cleanup.

mi ako pobeđujemo, pobeđujemo tako da se starter muči da pregura 6 ininga i onda betances, miller i chapman završavaju stvar sa ukupno 6-9 K's. s time da bi meni miller i dalje bio closer, ali očigledno da su prilikom sklapanja ugovora sa chapmanom stavili klauzulu da ovaj preferira ulogu closera.

Posted

MadBum kralj  :thumbup: , eto Friki solidno ste prosli ipak ste uzeli 1.

Posted

Iskobeljao se iz prvog ininga i onda cao. Plus jedini RBI na mecu. :thumbup:

Posted

auuu kakav mec u torontu

na kraju 10-9 za tor, a imao ih je boston