roksi Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 http://youtu.be/BzAtUpzTE0A http://youtu.be/U2aPHEVPNbE
iDemo Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 najbolju pesmu riblje corbe napisao je momcilo :) ustvari, bora je tu bio car - onog trenutka kad bi zakljucio da je neko sazreo kao muzicar dovoljno da mu je bolje da nastavi solo, on bi mu to lepo i rekao. nije momcilo jedini. +1
Kampokei Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Od ovih sto su objavljeni kad sam bio mao ili jos pre, Odbrana, pa Treci svijet. A od albuma savremenika Paramparcad (mada sam Kolotecinu slusao vise nego ijednu pesmu sa ovog albuma).
Papovac Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 svasta ste vec pomenuli, a pade mi na pamet pop masina. kiselina je opasan album
Anonymous Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Zašto svi pominju Treći svijet, a ne prvi Haustor koji je fenomenalan?
Hippie Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 moja prva sechanja u vezi Haustora su pesmica Ena i kako sam uz to mogla da plesem kad god i gde god bih je cula i to bez trunke stida
iDemo Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Zašto svi pominju Treći svijet, a ne prvi Haustor koji je fenomenalan? Godine / godishta. Neko je bio svedokom, neko "nosilac spomenice '81" ili bar simpatizer, neko imao srece da ima starijeg brata/sestru a neko se samoobrazovao... Pa kako se kome zalomilo. A ukusi, dragom bogu hvala, razliciti...
Hippie Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Godine / godishta. Neko je bio svedokom, neko "nosilac spomenice '81" ili bar simpatizer, neko imao srece da ima starijeg brata/sestru a neko se samoobrazovao... Pa kako se kome zalomilo. A ukusi, dragom bogu hvala, razliciti... upravo! tako sam ja odrasla uz SMAK.. cale je vrhunski kopirao Borisa i toliko cesto je pevao njihove pesme [po kuchi i na putovanjima] da mi je SMAK kao prirodni deo mog odrastanja....
iDemo Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 upravo! tako sam ja odrasla uz SMAK.. cale je vrhunski kopirao Borisa i toliko cesto je pevao njihove pesme [po kuchi i na putovanjima] da mi je SMAK kao prirodni deo mog odrastanja.... Generacijo nasha, ne? A danas pola klinaca nije culo ni za Smak ni za Tocka.
iDemo Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Nego, zna drug Nikola Kiric - kad je gostovao u Sidneju - bilo shareno drustvo - i neka omladina - pa smo u razgovoru dosli do godina/godishta - i istorijskog fakta da sam imao srece da gledam Azru i jos kojesta drugo u SKCu u ona vremena (81/82 i pre toga) i tako dalje... "Blago tebi" je bio komentar - a ja - sta da kazem - je@iga - imalo se - moglo se... :)
Anonymous Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 (edited) Godine / godishta. Neko je bio svedokom, neko "nosilac spomenice '81" ili bar simpatizer, neko imao srece da ima starijeg brata/sestru a neko se samoobrazovao... Pa kako se kome zalomilo. A ukusi, dragom bogu hvala, razliciti... Šta znam, prva ploča je bila Rundek-Saherova, druga Saherova, treća Rundekova, tako je bar Rundek pričao, meni se prva najviše sviđa. ko jebe buldožer Kad bi me neko baš terao da izaberem najbolju ex-YU ploču, izabrao bih Zabranjeno plakatirati. edit: Smak je imao ozbiljnih problema sa tekstovima tipa 'Idem u Holivud da vidim lejdi Vud' i slično. Edited March 17, 2015 by Anonymous
Recommended Posts