Jump to content
IGNORED

Deutschland

MancMellow

Recommended Posts

Posted

Ali eto, polako, možda nisu oni krivi - krivo je naše društvo. Krivi smo mi.

NIsam rekao da nisu krivi nego sam rekao da su i intervencionisti krivi, kolonijalisti takodje.

Ne mozes da drzis Alzir pod sapom i da odjednom kazes puj pike ne vazi se pa da ozbiljno drkas alzirce u francuskoj (sedamdesetih? Sezdesetih?)

Ne mozes da razvalis Egipat, Libiju i Siriju pa da ocekujes da ne bude zle krvi. Ne ide to tako sa ljudima, tim pre sto su svi ljudi na ovom usranom svetu u sustini isti.

Posted

NIsam rekao da nisu krivi nego sam rekao da su i intervencionisti krivi, kolonijalisti takodje.

Ne mozes da drzis Alzir pod sapom i da odjednom kazes puj pike ne vazi se pa da ozbiljno drkas alzirce u francuskoj (sedamdesetih? Sezdesetih?)

Ne mozes da razvalis Egipat, Libiju i Siriju pa da ocekujes da ne bude zle krvi. Ne ide to tako sa ljudima, tim pre sto su svi ljudi na ovom usranom svetu u sustini isti.

razvalili su i aziju i juznu ameriku i ko zna sta jos pa nesto ne videsmo slicne efekte ?

problem je naravno sto se izbegava spominjanje islamizma kao *jednog* od uzroka i to zato sto je islam religija ... sta bi bilo da je fasizam religija npr ?

Posted (edited)

Je l ovo vazi i za onog ambasadora juce?

Edited by Eraserhead
Posted

Je l ovo vazi i za onog ambasadora juce?

Stoji ako je rat u Siriji počeo pre godinu i tri meseca.

Posted

Nije me mrzelo pa sam pogledao statistiku - ovakve stvari uzrokuju između 2.6 i 7.1% saobraćajnih nesreća u zavisnosti od regiona. Dovoljno da se ne podrazumeva u 100% slučajeva da je namerni napad. Kao i dovoljno veća verovatnoća od toga da su vanzemaljci.

A оće i Bugarin da udari, tu i tamo. Tako da je sve u igri i još se ništa ne zna!

Posted

Stoji ako je rat u Siriji počeo pre godinu i tri meseca.

Godina i tri meseca je dosta vremena. Uostalom eno onaj sto je ubio ambasadora je vikao da je to osveta za Alepo pa ne vidim da iko tamo prica o tome kako da ako bombardujes civile "ne moze da ne bude zle krvi".

Posted

i americki ambasador je ubijen u bengaziju neposredno nakon "oslobodjenja" libije. ovo sa ruskim u ankari je gore jer je u centru velikog grada u vaznoj zemlji, koja se polako raspada.

Posted (edited)

A оće i Bugarin da udari, tu i tamo. Tako da je sve u igri i još se ništa ne zna!

Vadiš iz konteksta temu koju smo žvakali. Ovo je bio teroristički napad, to je jasno. Policija nije sigurna da li je uhapšeni tip stvarno bio i vozač, ali u toku su DNA provere i ostalo. To je i bila moja poenta - da sačekamo istražne organe da saopšte činjenice.

Edited by Razzmatazz
Posted

Vadiš iz konteksta temu koju smo žvakali.

Ma onako sam se nadovezao na temu. Nisam mislio nista da ti ucitavam. 

Posted (edited)

Godina i tri meseca je dosta vremena. Uostalom eno onaj sto je ubio ambasadora je vikao da je to osveta za Alepo pa ne vidim da iko tamo prica o tome kako da ako bombardujes civile "ne moze da ne bude zle krvi".

Menjaš teze. Iz tvog posta se zaključuje da je Rusija ušla u Siriju jer eto tako digao im se kurac a ne da je je rat trajao već 4god pre toga.

Edited by theanswer
Posted

Menjaš teze. Iz tvog posta se zaključuje da je Rusija ušla u Siriju jer eto tako digao im se kurac a ne da je je rat trajao već 4god pre toga.

NIje rat no demokratski proces.

Pitaj erasa da ti objasni

Posted

Može da ne bude zle krvi. Srbe su mogli do prekosutra da bombarduju, sve pomažući teroriste, i nikad im ne bismo ništa zauzvrat učinili. Zavisi i na koga udaraš. U tom smislu za mene nije ništa neočekivano da IS cilja ruskog ambasadora (ili gulenisti, ako su oni, ne znam ko je u pitanju a i svejedno).

Posted

razvalili su i aziju i juznu ameriku i ko zna sta jos pa nesto ne videsmo slicne efekte ?

problem je naravno sto se izbegava spominjanje islamizma kao *jednog* od uzroka i to zato sto je islam religija ... sta bi bilo da je fasizam religija npr ?

Pa zato neki pokusavaju da naprave tu razliku i kazu - salafizam nije religija, nego politicka ideologija. A izmedju onog najbazicnijeg nivoa mentalnog sklopa politickog i verskog ekstremiste u sustini nema razlike, to je isti obrazac.

Posted

Može da ne bude zle krvi. Srbe su mogli do prekosutra da bombarduju, sve pomažući teroriste, i nikad im ne bismo ništa zauzvrat učinili. Zavisi i na koga udaraš. U tom smislu za mene nije ništa neočekivano da IS cilja ruskog ambasadora (ili gulenisti, ako su oni, ne znam ko je u pitanju a i svejedno).

Ima i toga a i količine/vremena pod kojom trpiš zulum™.

Činjenica da terorističke, pogotovu samoubilačke, akcije nisu svojstvene jednom delu sveta.

Neki imaju kasetne bonbe i avione velikog dometa, neki prsluke a neki nisu ni tam ni vamo.

Posted

oslobođen, nema nikakve veze sa napadom...

• Create New...