Jump to content
IGNORED

ideologija i YU new wave

MancMellow

Recommended Posts

Ja to isto pomislio za Manca a za tebe da Novi talas dozivljavas kao pretecu ldp-a :lolol:

Kako si me provalio, ldpovska mi krv u žilama teče.....

I usput, nisi ti toliko inteligentan da me sad posvađaš s Mančom, niti bilo s kim drugim (osim s Ajantom, al' s njim je lako posvađati se).

U kakav prazan hod se pretvorio ovaj topić.

Kako si me provalio, ldpovska mi krv u žilama teče.....

I usput, nisi ti toliko inteligentan da me sad posvađaš s Mančom, niti bilo s kim drugim (osim s Ajantom, al' s njim je lako posvađati se).

U kakav prazan hod se pretvorio ovaj topić.

Daleko od toga da si ti ldp-ovac.

Ne znam zasto bih te svadjao sa Mancom, razlicito razmisljate o ovoj temi, pa sta?

edit:

pa daj malo materijala, vidis kako ja bacam meso medj' hijene  :ajde:

Edited by PopeЧе

Manč i ja se prilično slažemo što se tiče OIPD. Ali evo malo fakata, da malo doprinesem.

E tako se to radi, bravo.

Nema Idola a neki su na ovoj temi pominjali Maljcike i Rusiju sa toliko emocija  :cry:

A ti i Manc se malo slazete, malo ne, evo skoro sam vas pohvalio...

Tu se ti i zelaya lepo dopunjujete, jedan sasvim interesantan pogled na tzv.iskustvenu istoriju.

Ali vec u sledecem postu idu neka razmimoilazenja...

Edited by PopeЧе
Da, Idoli kao bend nisu imali svoju ideologiju, da sažmemo. Konec. :)

tesko ima umetnosti koja nema nikakve veze, ni na koji nacin, sa nekom ideologijom ili vise njih.

pa i pavle :0.6: , bravo pickice. kralju, sad izvuci i naucna dela iz pecata :lolol:. cekamo vucelu

Razumljivo je da cepanica kao ti ne moze da pojmi zasto je ovaj tekst ovde postavljen ali da bas tako lako upadnes u klise, nisam ocekivao cak ni od tebe.

Ko se bavio ispiranjem tvog mozga, odlicno je obavio posao, mora da si ovo "pickice" cesto slusao od njega  ^_^