March 23, 201510 yr Author Ooovaj...ja nikad nisam tvrdio da nema nikakve veze... Edited March 23, 201510 yr by MancMellow
March 23, 201510 yr Nisi u dubini duse, znam, samo si malo gazio stazama oportunizma. Sve je to ok. ;)
March 23, 201510 yr Ja to isto pomislio za Manca a za tebe da Novi talas dozivljavas kao pretecu ldp-a Kako si me provalio, ldpovska mi krv u žilama teče..... I usput, nisi ti toliko inteligentan da me sad posvađaš s Mančom, niti bilo s kim drugim (osim s Ajantom, al' s njim je lako posvađati se). U kakav prazan hod se pretvorio ovaj topić.
March 23, 201510 yr Gle "cirilicare" kako demistifikuju Novi talas, jos malo pa cete se sloziti po mnogo osnova glede teme... http://www.nspm.rs/kulturna-politika/novi-talas-kao-neverovatan-splet-okolnosti-i-kao-istorija-koja-se-pretvorila-u-bajku.html pa i pavle :0.6: , bravo pickice. kralju, sad izvuci i naucna dela iz pecata . cekamo vucelu Edited March 23, 201510 yr by Papovac
March 23, 201510 yr Kako si me provalio, ldpovska mi krv u žilama teče..... I usput, nisi ti toliko inteligentan da me sad posvađaš s Mančom, niti bilo s kim drugim (osim s Ajantom, al' s njim je lako posvađati se). U kakav prazan hod se pretvorio ovaj topić. Daleko od toga da si ti ldp-ovac. Ne znam zasto bih te svadjao sa Mancom, razlicito razmisljate o ovoj temi, pa sta? edit: pa daj malo materijala, vidis kako ja bacam meso medj' hijene Edited March 23, 201510 yr by PopeЧе
March 23, 201510 yr Manč i ja se prilično slažemo što se tiče OIPD. Ali evo malo fakata, da malo doprinesem. edit - i još malo više Edited March 23, 201510 yr by kobni zelaya
March 23, 201510 yr Manč i ja se prilično slažemo što se tiče OIPD. Ali evo malo fakata, da malo doprinesem. E tako se to radi, bravo. Nema Idola a neki su na ovoj temi pominjali Maljcike i Rusiju sa toliko emocija A ti i Manc se malo slazete, malo ne, evo skoro sam vas pohvalio... Tu se ti i zelaya lepo dopunjujete, jedan sasvim interesantan pogled na tzv.iskustvenu istoriju. Ali vec u sledecem postu idu neka razmimoilazenja... Edited March 23, 201510 yr by PopeЧе
March 23, 201510 yr Da, Idoli kao bend nisu imali svoju ideologiju, da sažmemo. Konec. :) tesko ima umetnosti koja nema nikakve veze, ni na koji nacin, sa nekom ideologijom ili vise njih.
March 23, 201510 yr pa i pavle :0.6: , bravo pickice. kralju, sad izvuci i naucna dela iz pecata . cekamo vucelu Razumljivo je da cepanica kao ti ne moze da pojmi zasto je ovaj tekst ovde postavljen ali da bas tako lako upadnes u klise, nisam ocekivao cak ni od tebe. Ko se bavio ispiranjem tvog mozga, odlicno je obavio posao, mora da si ovo "pickice" cesto slusao od njega ^_^
March 23, 201510 yr hvala, djeluje zanimljivo sudeci po prikazu. potrazicu knjigu. morgana, mislim da ces na ovom blogu naci jos stosta iz ove oblasti https://novitalas.wordpress.com/
March 23, 201510 yr Author Ma nema trika, sa mnom može prav za prav da se posvađa sam na PL topiku ^_^
March 23, 201510 yr Manc, ne nasedaj na kibicerska podmetanja, nije mi namera da se svadjamo, na kraju krajeva, ovde se uglavnom slazemo uz mala lutanja ^_^ Za morganu i ostale zainteresovane, jos jedan dokumentarac sa malo malo sirom temom... https://www.youtube.com/watch?v=j9svaelJD7w