Milogled Bluff Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 meni je ekstra što su izazvali manji nervni slom kod Kauboja +1
Lezilebovich Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Koja je tačno poenta ovog nastupa? mislim da svaka podrška javnih ličnosti nešto znači i za mrvicu doprinosi poboljšanju položaja. sutra će bekvalčeva da ode u neki magazin in, kod ove ili one, pa će i tamo da kaže neku normalnu reč naspram hordi onih koji lupaju gluposti, pa će neko da čuje i normalniju stranu priče ...
Caligula Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 +1 sedeo kuci ko ladan spricer i gledao reprizu zikine sarenice, takoreci nije me dotaklo
Frank Pembleton Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Pevala je za 0 kinti, bar prema mojim, poprilicno pouzdanim, informacijama. Sta god mislili mi o njoj, ti nastupi znace mnogo vise nego sto se misli. Svaka podrska javnih licnosti znaci.I meni to rekao čovek koji svira po klubovima kao de "pratećeg benda" mnogima pa i njoj. On mi je i ranije pričao da je imao tako neku situaciju da mu je samo javljeno dođi tu i tu sviraš sa Bekvalac... Kad on tamo ono gej klub, mislim da je onaj Trezor u pitanju. Tad mu rekli da je ona kao gej ikona...
ultra plasticni Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Zeljno iscekujemo Ljubisu Ristica na sledecoj gej paradi
Tolaa Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 I meni to rekao čovek koji svira po klubovima kao de "pratećeg benda" mnogima pa i njoj. On mi je i ranije pričao da je imao tako neku situaciju da mu je samo javljeno dođi tu i tu sviraš sa Bekvalac... Kad on tamo ono gej klub, mislim da je onaj Trezor u pitanju. Tad mu rekli da je ona kao gej ikona... Moje informacije su sa druge strane, ali cim se poklapaju, verovatno su tacne. Navodno su je samo pitali da li bi htela da nastupi, ona pristala a da nije ni trepnula, bez ikakvih uslova. Cak je nastupala u Sarajevu prethodno vece i direktno odatle dosla na Prajd. Ostalo na stranu, za ovo ima plus kod mene. Da se ja pitam, podrsku Mirjane Karanovic ne bi moglo da nadmasi 1000 Bekvalcevih, ali za siroke narodne mase je Natasina znacajnija, zbog ovog sto je napisao Lezileb.
Milogled Bluff Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Ostalo na stranu, za ovo ima plus kod mene. Nikako, bolje je kad smeker Tadic zabrani prajd nego kad ga Vucic omoguci i Bekvalac podrzi
morgana Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 bekvalac je tu da podrsku vuce ka mejnstrimu, i to je vrh.
Takeshi Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 i da pokaze i da gej ljudi imaju podjednako los ukus.
JozoMujica Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 (edited) Mejdej, izašao ti frajer u novinama. Ruski novinari, koji su izveštavali sa Gej parade u Beogradu snimili su ljude od kojih su neki imali i simbole "Blekvoter" kompanije. Kada su upitali srpsku policiju da li je moguće da američke plaćene ubice obezbeđuju Paradu oni su im rekli da ćute o tome i da ne izgovaraju naglas ime „Blekvoter“. Edited September 20, 2016 by JozoMujica
MayDay Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Pa nešto mi truba ako je plaćenik. Volela bih da je pripadnik domicilnog stanovništva i da nas uvek čuva, a ne samo prekjuče. Baš deluje spremno i profesionalno. :)
Hella Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 (edited) mejdej se isprimala a vest u rangu one o invaziji šiptarskih svinja na mačvu Edited September 20, 2016 by Hella
Recommended Posts