Jump to content

Krimi serije koje nemaju svoj topić

Featured Replies

gledao sam one kasnije sezone. prvu nisam.

• Replies 916
  • Views 107.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• uu,  hvala, taman da popunim još koje zimsko veče. Ja sam upravo kvalitetno potrošila nekoliko noći na gledanje Unforgotten  engleske  krimi serije o rešavanju stariiiih ubistava koja neočekivano biva

• To sigurno, puno je do škole i drugačijeg načina obrazovanja . Kćerka mojih prijatelja je posle više od 3 godine čekanja, učenja, pripemanja  glume u malim pozorištima , tek tada primljena na njihovu

• The Long Shadow, snimljena po istinitim događajima iz 70-ih godina i slučaju jorkširskog Trboseka. Izuzetno urađeno.

Posted Images

On 2. 5. 2022. at 20:09, djordje geprat said:
evo večeras je na pikboksu krenuo početak "line of duty" . mladi stiv stiže u antikorupcikjsku
Sta je pickbox
Sad gledam, taj line of duty nema u video klubu :(

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

ne u klubu.

u TV programu na pikboks kanalu.

• 3 weeks later...

Отличница преведено на Јутјубу као Neophyte. Забавно, дешава се у Лењинграду 1958. Главна јунакиња помало по ставу подсећа на Машу из цртаног филма. Боље од 90% сличних ствари на Нетфликсу. Има енглески титл ко не разуме Руски довољно (ја нпр.)

• 2 months later...

Crni vukovi, isto sa Jutjuba. Period krimi drama, dešava se u Jaroslavu 56. Sasvim pristojno, 8 epizoda, zabava za vikend. 

• 2 months later...
  On 8. 11. 2020. at 10:33, adam said:

cracker je remek delo

Данас умро Роби Колтрејн, носилац упечатљиве главне улоге у серији која је прва озбиљна серија мог живота, прва која садржи пажљиво нијансирање

људских карактера.

On 21. 5. 2022. at 21:14, Hamlet Strašni said:

Отличница преведено на Јутјубу као Neophyte. Забавно, дешава се у Лењинграду 1958. Главна јунакиња помало по ставу подсећа на Машу из цртаног филма. Боље од 90% сличних ствари на Нетфликсу. Има енглески титл ко не разуме Руски довољно (ја нпр.)

ima i srpskih titlova, cc i izaberes

• 4 weeks later...

Na Pickbox video klubu izbacili 7.sezonu Šetlanda. Odgledala sam prve dve epizode. Sasvim solidno, Šetland je kao i uvek zelen, kišovit i lep na surov način. Inspektor Perez buljav i podbuo, Toš ima dete.

• 2 weeks later...

Poaro i Midsomer murders imali dete, a ime mu je Foyle's war. Idealan britanski detekivski opuštač živaca u jednoipočasovnom formatu.

Извините, али ово је потпуно засебна категорија. И право ремек-дело :)

Мајкл Кичен супериоран, као и увек :heart:

počeo sam posle utakmice i upravo dovršio gledanje 3 x 1-5 satne škotske serije "karen piri". o policajki kojoj je kao neiskusnoj dato rešavanje 25 godina starog slučaja ubistva. vrlo dobro i preporučujem. pikboks na SBB klubu.

On 26. 11. 2022. at 1:28, djordje geprat said:

počeo sam posle utakmice i upravo dovršio gledanje 3 x 1-5 satne škotske serije "karen piri". o policajki kojoj je kao neiskusnoj dato rešavanje 25 godina starog slučaja ubistva. vrlo dobro i preporučujem. pikboks na SBB klubu.

uu,  hvala, taman da popunim još koje zimsko veče. Ja sam upravo kvalitetno potrošila nekoliko noći na gledanje Unforgotten  engleske  krimi serije o rešavanju stariiiih ubistava koja neočekivano bivaju otkrivena u sadašnjosti. Svaki put se zapitam odkuda Englezima tolika sila dobrih glumaca čak i za najmanje epizode. I kako je sve to snimljeno da izgleda realistično kao da ste se upravo obreli u nekom londonskom ili kom već predgradju

On 27. 11. 2022. at 21:19, ljuttko said:

uu,  hvala, taman da popunim još koje zimsko veče. Ja sam upravo kvalitetno potrošila nekoliko noći na gledanje Unforgotten  engleske  krimi serije o rešavanju stariiiih ubistava koja neočekivano bivaju otkrivena u sadašnjosti. Svaki put se zapitam odkuda Englezima tolika sila dobrih glumaca čak i za najmanje epizode. I kako je sve to snimljeno da izgleda realistično kao da ste se upravo obreli u nekom londonskom ili kom već predgradju

upravo sam to pomislio dok sam gledao!

On 27. 11. 2022. at 23:17, Čutura said:

upravo sam to pomislio dok sam gledao!

Ja imam teoriju da je to do njihovog obrazovnog sistema. Recimo kod mene prezentacije koje prave ljudi iz UK su iznad svega ostalog.

Isto tako pogledati njihove politicare kad daju intervjue. Puno je to veci nivo cak i od USA.

gledala sam na eonu poljsku rysa/uklad iliti pukotina (mada bi prsotina više odgovaralo stanju protagonistkinje).

neloše, uz uobičajene rupe u logici i detaljima za krimi serije. glavna glumica je :wub: a ima i neki poljski bred pit.