Jump to content
IGNORED

Krimi serije koje nemaju svoj topić

Lrd

Recommended Posts

Posted

Stvarno? Sad počinjem da mislim da li smo gledali istu epizodu, tu šestu :D

sad cu ponovo da je skinem....moze biti da sam nesto ja istripovala, koliko serija gledam u isto vreme nije ni cudo :D

Posted

dobro je, 6. nisam ni odgledala, a mislila sam da jesam. da, defintivno je kraj sezone/serije.

Posted

Aha, sad mi je sve jasno ^_^

Posted

Gotov je The Fall. Hvala bogu, trebao je biti gotov nakon S1.

Sta znam, meni i druga i treca sezona odlicne

Posted

ja sam gledala jos letos, sasvim ok. malo neobicno gledati atkinsona u ozbiljnoj ulozi.

Posted

Ja sam odgledao prvi film. Meni bio prilicno dosadan. A Atkinson mi je skroz bez harizme i inace, a posebno za detektiva.

• 2 weeks later...
Posted

Gledam Hinterland na HRT-u, petkom uveče. Sem konstantne pomisli "jbte, kakva vukojebina", ništa drugo mi nije leglo. Sve je nekako neubedljivo, a likovi su  nedorečeni i površni.

Posted

Gledam Hinterland na HRT-u, petkom uveče. Sem konstantne pomisli "jbte, kakva vukojebina", ništa drugo mi nije leglo. Sve je nekako neubedljivo, a likovi su  nedorečeni i površni.

Pa dobro tvom mucenju je dosao kraj. ;)

Jeste nesto cudno, nesto fali, a ovaj detektiv smoren ko plovak na sred Save...

Posted

Meni se dopala atmosfera...

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Posted

I meni. Jos nisam odgledao poslednju sezonu. Lik detektiva se razvija kroz prve dve.

Posted

Treća sezona The Fall od petog decembra na Cinemaxu, inače je nedavno krenula i druga sezona Gomore.

Posted (edited)

Да ли се још неком допао Монталбано (онај без косе) и Фојлов рат?

Фојлов рат је посебно добро урађен јер су добро уклопили историјски аспект.

Edited by vathra
Posted

Meni se dopada fojlov rat. Ali nisam jos gledao posleratne sezone. A montalbana nisam gledao

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Posted

Ne bih da lažem, nisam gledao ni jednu ni drugu. Možda kad zavšim sa ovima što sam započeo...