November 7, 20168 yr Stvarno? Sad počinjem da mislim da li smo gledali istu epizodu, tu šestu :D sad cu ponovo da je skinem....moze biti da sam nesto ja istripovala, koliko serija gledam u isto vreme nije ni cudo :D
November 8, 20168 yr dobro je, 6. nisam ni odgledala, a mislila sam da jesam. da, defintivno je kraj sezone/serije.
November 9, 20168 yr Gotov je The Fall. Hvala bogu, trebao je biti gotov nakon S1. Sta znam, meni i druga i treca sezona odlicne
November 9, 20168 yr Maigret sets a Trap glavna uloga Rowan Atkinson da li je gledao neko? Trebalo bi ovih dana da izadje i novi tv film Maigret's Dead Man Edited November 9, 20168 yr by Milosh76
November 9, 20168 yr ja sam gledala jos letos, sasvim ok. malo neobicno gledati atkinsona u ozbiljnoj ulozi.
November 10, 20168 yr Ja sam odgledao prvi film. Meni bio prilicno dosadan. A Atkinson mi je skroz bez harizme i inace, a posebno za detektiva.
November 19, 20168 yr Gledam Hinterland na HRT-u, petkom uveče. Sem konstantne pomisli "jbte, kakva vukojebina", ništa drugo mi nije leglo. Sve je nekako neubedljivo, a likovi su nedorečeni i površni.
November 19, 20168 yr Gledam Hinterland na HRT-u, petkom uveče. Sem konstantne pomisli "jbte, kakva vukojebina", ništa drugo mi nije leglo. Sve je nekako neubedljivo, a likovi su nedorečeni i površni. Pa dobro tvom mucenju je dosao kraj. ;) Jeste nesto cudno, nesto fali, a ovaj detektiv smoren ko plovak na sred Save...
November 21, 20168 yr I meni. Jos nisam odgledao poslednju sezonu. Lik detektiva se razvija kroz prve dve.
November 25, 20168 yr Treća sezona The Fall od petog decembra na Cinemaxu, inače je nedavno krenula i druga sezona Gomore.
November 25, 20168 yr Да ли се још неком допао Монталбано (онај без косе) и Фојлов рат? Фојлов рат је посебно добро урађен јер су добро уклопили историјски аспект. Edited November 25, 20168 yr by vathra
November 25, 20168 yr Meni se dopada fojlov rat. Ali nisam jos gledao posleratne sezone. A montalbana nisam gledao Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
November 25, 20168 yr Ne bih da lažem, nisam gledao ni jednu ni drugu. Možda kad zavšim sa ovima što sam započeo...