zmanic Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 (edited) Ne, ne nije gotovo na žalost. Ovo gore nije moja originalna priča, to sam ja parafrazirao priču mog pradede Mice koju je pričao mom dedi, deda ćaletu, ćale meni ... Ovo se ludilo ciklično ponavlja svakoj generaciji kod mene u familiji. PS Tu priču volim da ispričam kad neko bane prvi put kod mene, zagleda se u pradeda Micinu sliku i pita "otkude mu pa šesnaes' ordena?" Edited February 11, 2015 by zmanic
MancMellow Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 (edited) pa je red i da jednom stane ^_^ Edited February 11, 2015 by MancMellow
Constantin Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 Ja se uvek uvredim kad mi neko kaže da sam srbijanac..... 5 1 1 4
Tribun_Populi Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 3 minutes ago, Constantin said: Ja se uvek uvredim kad mi neko kaže da sam srbijanac..... Ja ne. Za Bosanca i Crnogorca sam Srbijanac, i to je to. 9
le petit nicolas Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 5 minutes ago, Constantin said: Ja se uvek uvredim kad mi neko kaže da sam srbijanac..... mozda da se pozalis branku radicevicu. poz 2
Constantin Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 9 minutes ago, le petit nicolas said: mozda da se pozalis branku radicevicu. poz Običnom ili V. ??? 1
le petit nicolas Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 6 minutes ago, Constantin said: Običnom ili V. ??? srbijance, vatro ziva! kad procitas, kad razmislis, kasce ti se samo. poz
Moonwalker Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 11 minutes ago, Constantin said: Običnom ili V. ??? Spoiler 2
Constantin Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 24 minutes ago, Tribun_Populi said: Ja ne. Za Bosanca i Crnogorca sam Srbijanac, i to je to. Ne mogu da skapiram da smo ja i državljanin Beograda isto, Užičanin, Valjevac, Negotinac, Bjelopoljac.... 3 minutes ago, le petit nicolas said: srbijance, vatro ziva! kad procitas, kad razmislis, kasce ti se samo. poz Jesam vatra, al srbijanac, još sa malim s...jok. 1
Mel Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 On 3.4.2023. at 23:42, Constantin said: Ja se uvek uvredim kad mi neko kaže da sam srbijanac..... On 3.4.2023. at 23:46, Tribun_Populi said: Ja ne. Za Bosanca i Crnogorca sam Srbijanac, i to je to. U mom jeziku ta rec ne postoji, ali dopustam da postoji u nekim drugim jezicima. Prefina sam.
morgana Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 izraz srbijanac se koristio, makar u h novom, za srbe iz srbije jos u mom djetinjstvu, a sigurno i ranije, i nije imao nikakvu posebnu konotaciju niti se sjecam da je iko zbog njega bio uvrijedjen (i cime bi uopste mogao biti uvrijedjen?) 9
napadaj Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Srbijanac je čovek iz uže Srbije i to nije izraz za sve Srbe koji žive u Srbiji. 6
ToniAdams Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 ako je srbijanac srbin bas iz srbije, kako se onda kaze za hrvata bas iz hrvacke ili cgorca bas iz cgore? 5
Recommended Posts