Muwan Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 (edited) Prsline, tip ceo dan nije ubio nikog i jednostavno je glupo skakati mu na pušku ako nije krenuo da ubija taoce već je zadremao od umora. Napolju je bio buljuk specijalaca, imali su ga na nišanu, pregovarali su sa njim. Ako stvar ode u ćorsokak ima ko će za pet sekundi da upadne i reši stvar. Apsolutno ne vidim potrebu da u takvoj situaciji bilo ko od talaca kreće u solo herojske akcije. Edit: a ti Mujice znaš da ga je dokazani heroj zaskočio u trenutku dok je lagano povlačio oroz da ubije nekog? Kakav ti je to nivo diskusije? Uostalom pročitaj tekst, lepo piše da je to uradio kada je ovom glava klonula onako pospanom i premorenom. "Uradi sam" logika možda predstavlja univerzalan recept za sve u Srbiji ali to ne znači da je globalno primenjiva. Edited December 16, 2014 by beowl
Indy Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Uopste ne razumem sto se svadjate kad ne znamo tacno sta je unutra bilo.
ToniAdams Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Uopste ne razumem sto se svadjate kad ne znamo tacno sta je unutra bilo. a kad je pa bilo drugacije lebati?
JozoMujica Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Kako ko, beowl zna da nije krenuo da ubija taoce već da je zadremao od umora.
Muwan Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Mujice, jesi li ti pročitao tekst koji je Prslin preneo? Ja komentarišem ono što piše u tom tekstu.
aram Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Sta se ovo desava, ko je proglasio stupid day na PPPu bez mog odobrenja? tja, zar nije uvek stupid day :D
Прслин Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Да нисам реаговао можда би им насловна још увек била као док је било само 17 мртвих.
iDemo Posted December 16, 2014 Author Posted December 16, 2014 With fears that the lives of the remaining nine hostages were now in danger they used stun grenades and live rounds to shoot and kill Monis, a well-known Islamic extremist. To je ono sto se culo kao "rafalno pucanje".
JozoMujica Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Mujice, jesi li ti pročitao tekst koji je Prslin preneo? Ja komentarišem ono što piše u tom tekstu. Sad jesam pažljivije, izvini.
Hella Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 da, mnogi tako isto kazu i kad su zene u hijabu harassed na ulici jel se te sirotice u hidžabima bune protiv genitalnog sakaćenja pedofilskih brakova indoktrinacije dece u džamijama silovanja kao kulturnog modela ubijanja zbog okaljane časti antihrišćanskih fatvi šerijatskog bičevanja naplate džizje objave džihada slučaja ališe gali ili se bune samo kad ih ugroze ćafiri
Nesh Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 BBC Breaking News @BBCBreaking 5m5 minutes ago Sixth Taliban attacker in #PeshawarAttack has been killed, Pakistan army says http://bbc.in/13t0yop CNN AsimBajwaISPR @AsimBajwaISPR · 1h 1 hour ago #Psr Update:2 more children,2 teachers rescued.6th terrorist killed in last block.IEDs planted by terrorists hamper speed of clearance AsimBajwaISPR @AsimBajwaISPR · 41m 41 minutes ago #Psr Update:Latest;7 more male staff members and 4 lady teachers rescued by SSG.Closing up
Ravanelli Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 (edited) živo me interesuje kada će kopnom da opendreče po isil-u i pobiju goveda. očigledno se još nisu stvorili uslovi za rušenje asada Edited December 16, 2014 by Ravanelli
Hella Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 živo me interesuje kada će kopnom da opendreče po isil-u i pobiju goveda. australski ljubitelji islama kažu da će onda otvoriti lanac džihad kafea
Recommended Posts