Milosh76 Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 Odrzavanje nece da poskupi, ali zato kamate mogu da odu malo gore, da se "pokrije" minus za odrzavanje. Nece ovde banke izgubiti nista, naprotiv, naplatice se jos vise.
kud u maglu Simoviću Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 otp promenio aplikaciju, ova deluje da šljaka fino za sada… 1
msv Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 56 minutes ago, slepa živana said: inače tabaković je pričala o pikasu, i još neke stvari nepovezano, ne znam da li je počela da se drogira ili šta se događa... Njena poruka je da banke nisu Pikaso da svaku škrabotinu naplaćuju milion dolara. Za rast cena kaže da kupuje samo na akciji , ali ne velika pakovanja, jer su ona manje kvalitetna. U većim mešaju koku i brašno, šta li... 1 3
Ayatollah Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 Ako hoćeš da razjariš Jorgovanku, treba samo da u zvaničnom obraćanju NBS-u umesto "Guverneru" napišeš "Guvernerki". Najebavaš garantovano. Ne pitaj me kako sam to saznao. 1 5
SNARC Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 Joja je old school radikalka..ne jebe ona te rodno-senzitivne i politicko-korektne pederluke. 1
stajebrebilo Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 Nešto je na kzš mitingovala protiv UOS oko poskupljenja polisa AO, šatro nisu smeli oni tako, trebali su da nas kao regulatora prvo pitaju, a mi im ne bi dali...
Milosh76 Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Intezani™ da li i vas zajebava aplikacija od jutros?
slepa živana Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 1 hour ago, Milosh76 said: Intezani™ da li i vas zajebava aplikacija od jutros? da. imala sam par poruka jer su noćas skidali za održavanje i kamate, 10 puta mi je prijavljivala neku grešku dok sam pokušavala da se ulogujem 1
jms_uk Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Ulogovah se sad bez problema (nova verzija).Sent from my iTelephone using Tapatalk
duda Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Nova verzija aplikacije intežanske je težak šit A što mi je i potvrđeno sa lica mesta, tj, insajderska informacija je da su žalbe masovne . Što bi nešto što je bilo pregledno bilo i dalje takvo. Bolje da je nepregledno 2
napadaj Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Meni nova danas nešto sporo radi, ali radi. I odlična mi je, nemam nikakve primedbe dosad.
salerokada Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Bolja je nova od stare dosta. Kada se prevaziđe masovni problem aktiviranje nove. Meni je proradilo tek kada sam kupio novi telefon. btw: plaćao danas nešto i vidim da su spustili cenu naknade.
duda Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Možda je bolja na telefonu i ako na računu ima qr kod sve 5. Ali ona kad se loguješ sa kompa, ta je krš. Kao imaju šabloni, ali to ne radi nikako. Ili sam ja skroz oglupela.
jms_uk Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 6 hours ago, salerokada said: Bolja je nova od stare dosta. Kada se prevaziđe masovni problem aktiviranje nove. Meni je proradilo tek kada sam kupio novi telefon. btw: plaćao danas nešto i vidim da su spustili cenu naknade. Bas dosao da pomenem - sa 30 din je spalo na 21. IIRC, bilo je to u nekim vestima skoro da ce smanjivati.
Recommended Posts