Jump to content
IGNORED

Kriza banaka u Srbiji - zatvaranje filijala, otpuštanja..

ajgor

Recommended Posts

Posted

Mobilna aplikacija Erste banke. Koristi se u Austriji, Ceskoj i Slovackoj pa me zanimalo da li su je uveli i u Srbiji...

Posted (edited)

Hvala. Vidim da su slicni vizuelno ali cini mi se da je George daleko napredniji. Vise kao platforma.

Verovatno ce nekad preci na George. ( i koristiti moj API iz 2012. :blush:)

Edited by bags
  • +1 2
Posted

Mislim da sam čuo za Džordža u Hrvatskoj :lolol:

Kod nas jos nije stigao.

Posted
15 hours ago, maheem said:

+1

Al sa dobrim radnicima.

Ja sam zadovoljan sa Erste, imao sam je u prošlom komšiluku, radnice na šalterima su bili fenomenalne, posle su prešle u druge filijale a na njihovo mesto došli smotani i namrgođeni klinci. Al tad smo se i preselili. Ponovo Erste u komšiluku, ponovo super radnice na šalterima i najdivniji čovek koji radi kao obezbeđenje a zapravo je jedan harizmatični šef sale.

Dok su menadžeri Erste filijala kreteni ko ove spodobe iz skupštine

Pre toga sam bio u Intesi, grozomorno iskustvo.

Ovo kao da si opisao Erste filijalu na Bulevaru M. Pupina u ns :)
Jedini minus za Erste je što mi ta filijala u centru više nije pristupačna otkako sam promenio radno mesto, a sve mora u matičnu filijalu. Tako da već mesecima nikako da odem da podnesem zahtev za novu karticu, već i dalje objašnjavam na kasama da moraju da ubace karticu jer ne očitava beskontaktno :)

Posted

juče mi reče jedan čoek da 4 banke oterane u stečaj za vreme naših još nisu uspele da ga okončaju

svi poverioci su namireni, a para ima još ihaha

Posted
2 hours ago, mraki said:

Mislim da sam čuo za Džordža u Hrvatskoj :lolol:

Kod nas jos nije stigao.

Jeste i u CRO

Znam ljude s George projekta :)

• Hvala 1
Posted
+1 za Erste, prešao zbog kredita ali sam od tad vrlo zadovoljan pa ću ostati i kada se to sve završi.
Jos malo, dok ne predju na novi program koji je kostao desetine miliona eur i koji se poradja kao Georgina, zbog silnih bagova i krešovanja...

Carić je otišao zbog toga, kako sam čuo.
Posted
7 minutes ago, vookela said:

Jos malo, dok ne predju na novi program koji je kostao desetine miliona eur i koji se poradja kao Georgina, zbog silnih bagova i krešovanja...

Carić je otišao zbog toga, kako sam čuo.

George :lolol:

Posted

Sad ste me zbunili [emoji12]

....shiit has hit the fan.

Posted
20 minutes ago, mraki said:

George :lolol:

18893082_742079579298778_557771078490346

• +1 1
  • Haha 1
Posted

George je bio sranje pre nekih 5,6 godina ali i tada nikada nije pukao na mom rootovanom telefonu. Najveci problem je bio ovde  nedostatak svih feature u odnosu na prethodnu aplikaciju. Sad su ubedljivo najbolja online banking aplikacija u evropi. Svaki put kad sam im trazio neki feature ili bi ga dobio za par nedelja ili bi rekli da postoji zakonska regulativa koja ga onemogucava.

PS.

Ovo vazi za verziju u Austriji. Ne znam koliko ga mogu unakaziti za druga trzista.

Posted

Sestomesecni Euribor pre 2 meseca je bio minus 0.5, a sada je 0.667...

Posted

A prica se da ce da tera do 1.1 ili i do 1.5