Jump to content
IGNORED

Kriza banaka u Srbiji - zatvaranje filijala, otpuštanja..

ajgor

Recommended Posts

Posted

Šta ovim pokušavaju, da vide koliko se kupuje u Srblja na Aliju? I koliko PDV-a gube?

Posted

Uskoro  će da uvedu PDV (ili neku već vrstu poreza) na robu do 50€, iako to nema smisla... A na preko 50€ biće PDV + Carina... MMW...

Posted

Na luksuz vjerovatno - pa da vidimo da li ce sirotiLJa i dalje da se bahati sa tih 20 evra.

Posted
40 minutes ago, radisa said:

Uskoro  će da uvedu PDV (ili neku već vrstu poreza) na robu do 50€, iako to nema smisla... A na preko 50€ biće PDV + Carina... MMW...

Koliko ja znam i sad postoji obaveza PDV i za robu do 50 eur, samo se ne naplacuje

Posted

neki ljudi kupe robu karticom izdatom ovde, isporuci se na adresu u inostranstvu pa onda dobri ljudi dobace gde treba za simbolicnu nadoknadu (koja izadje manje od PDV + carina). Zilav je ovaj narod :sleep:

Posted

jel to ponestaje para u budžetu pa se cedi drenovina?

Posted

Pa s obzirom da imamo poštarinu ko da živimo na Marsu, a cena robe i poštarina se sabiraju, lepe će pare da uzmu.

Послато са LEX820 помоћу Тапатока

Posted
48 minutes ago, Uskebasi said:

Koliko ja znam i sad postoji obaveza PDV i za robu do 50 eur, samo se ne naplacuje

Suprugi naplatili pre neki dan za neku kozmetiku, vrednost posiljke 15 eur, PDV uredno naplacen na to.

Posted
12 hours ago, renne said:

pa da

A ovim drugim - kupovinom stranim karticama?

Posted
14 hours ago, radisa said:

Šta ovim pokušavaju, da vide koliko se kupuje u Srblja na Aliju? I koliko PDV-a gube?

Prate se tokovi novca, ne vidm šta je loše u tome. Šta će uraditi sa podacima drugo je pitanje.

Posted

Verovatno ovo znaci da sad krecu i po Payoneer transakcije.

• 2 weeks later...
Posted

OTP - :frust:

nemam reči za to maltretiranje

preporučujem izbegavati u širokom luku

• +1 1
Posted

ali to postaje sve teze, skoro sve je otp [emoji38]ol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• Haha 1