Jump to content

Kriza banaka u Srbiji - zatvaranje filijala, otpuštanja..

Featured Replies

jorgovanka strajks bek

FACBprbXoAAaw8s?format=png&name=large

• Replies 2.4k
  • Views 238.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Hajde ljudi, iskulirajte malo. Em Mobi banka ima obavezne rezerve u NBS koje ne mogu da ispare sa tog računa, em država garantuje za sve uloge do iznosa od EUR 50.000 (znam iz prve ruke da je isplaćiv

• Nema to nikakve veze sa našim bankama, već jedino i isključivo sa ultrarigidnom politikom NBS u vezi deviznog poslovanja (pre svega), njenim hiperregulisanjem i hiperkontrolisanjem propisa i generalno

• jbt koliko je ovaj na tw naporan, i glup

Posted Images

Šta ovim pokušavaju, da vide koliko se kupuje u Srblja na Aliju? I koliko PDV-a gube?

pa da

Uskoro  će da uvedu PDV (ili neku već vrstu poreza) na robu do 50€, iako to nema smisla... A na preko 50€ biće PDV + Carina... MMW...

Na luksuz vjerovatno - pa da vidimo da li ce sirotiLJa i dalje da se bahati sa tih 20 evra.

40 minutes ago, radisa said:

Uskoro  će da uvedu PDV (ili neku već vrstu poreza) na robu do 50€, iako to nema smisla... A na preko 50€ biće PDV + Carina... MMW...

Koliko ja znam i sad postoji obaveza PDV i za robu do 50 eur, samo se ne naplacuje

neki ljudi kupe robu karticom izdatom ovde, isporuci se na adresu u inostranstvu pa onda dobri ljudi dobace gde treba za simbolicnu nadoknadu (koja izadje manje od PDV + carina). Zilav je ovaj narod :sleep:

jel to ponestaje para u budžetu pa se cedi drenovina?

Pa s obzirom da imamo poštarinu ko da živimo na Marsu, a cena robe i poštarina se sabiraju, lepe će pare da uzmu.

Послато са LEX820 помоћу Тапатока

48 minutes ago, Uskebasi said:

Koliko ja znam i sad postoji obaveza PDV i za robu do 50 eur, samo se ne naplacuje

Suprugi naplatili pre neki dan za neku kozmetiku, vrednost posiljke 15 eur, PDV uredno naplacen na to.

12 hours ago, renne said:

pa da

A ovim drugim - kupovinom stranim karticama?

14 hours ago, radisa said:

Šta ovim pokušavaju, da vide koliko se kupuje u Srblja na Aliju? I koliko PDV-a gube?

Prate se tokovi novca, ne vidm šta je loše u tome. Šta će uraditi sa podacima drugo je pitanje.

Verovatno ovo znaci da sad krecu i po Payoneer transakcije.

• 2 weeks later...

OTP - :frust:

nemam reči za to maltretiranje

preporučujem izbegavati u širokom luku

ali to postaje sve teze, skoro sve je otp [emoji38]ol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.