Jump to content
IGNORED

Ubistvo navijača u Istanbulu

nautilus

Recommended Posts

Posted (edited)

jebote, pola foruma ne zna sta je utakmica, a navijace zamisljaju kao nazizombije sa nozevima umesto ruku koji ispaljuju laserske zrake iz ociju. ajde lepo svi prekinite da serete, ovo ne vodi nikuda.

Edited by Miralem
  • Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• boshoku

36

• kobni zelaya

30

• Miralem

25

• harper lee

17

Posted

Mislim da grešiš. Ovakve stvari treba da budu dimna zavesa da se progutaju prave gorke pilule. Kosovo, smanjenje penzija možda nato o ko zna šta još...

Onda mi ima smisla sto drzava nije reagovala, i ako je sigurno imala informacije o planovima za ovaj navijacki poduhvat (koji je u startu vristao kao zesce sranje u najavi) ... U normalnim okolnostima , autobuse bi vratili sa granice (bubanj potoka) ili barem poslali svoje agente da kordiniraju sa turskom policijom ...

Posted

Mislim da grešiš. Ovakve stvari treba da budu dimna zavesa da se progutaju prave gorke pilule. Kosovo, smanjenje penzija možda nato o ko zna šta još...

Mislim da je to debelo precenjivanje ovdašnje vlasti. Medijski spinovi se ovde svode na botovske "svaka čast Vučiću", plus razvlačenje neprijatelja po tabloidima. Ono, stvaranje generalno nekakve atmosfere u društvu da bi se progutali neki drugi ciljevi je mislim daleko iznad mentalnih sposobnosti ovih.

I kakvo crno Kosovo, ja ne znam kome je na ulici uopšte stalo do Kosova.

Posted

Ја бих рекао да их потцјењујеш. Не треба бити геније да се ови медијски спинови искористе на прави начин за њих.

Posted

pesma ide "svaki turcin zna, svaka bula zna...".

fotosop.

Posted

ne znam jel grdje ako je fotosop ili ako nije

sve u svemu same old same old

Posted

Mediji ne služe informisanju nego kreiranju javnog mnjenja.

+101

Posted (edited)

Trebalo bi neko da potvrdi (ne)autentičnost toga. Ako je fake onda ovom patriotsko osvešćenom glasilu koje je od toga napravilo "vest" treba zalepiti najveću novčanu kaznu i dvomesečnu zabranu rada tokom koje će na njihovom portalu biti vidljiv samo veliki natpis: "Lažovi, manipulatori i ratnohuškači".

Drugo, sve i da jeste to napisao, i da je to urlao na sav glas ispred hale, posao je nadležnih službi da se time bave a ne dežurnih patriota sa noževima. U ovom svinjcu poznatijem kao Balkan se od samog početka traži neki momenat u kojem postaje prihvatljivo da neko bude ubijen nožem nasred ulice. Taj sindrom pravdanja svega što se opravdati ne može je možda i najveće zlo koje se ukorenilo na ovim prostorima. Ja ovde uredno finansiram rad policije, sudstva i tužilaštva da se obračunavaju sa problematičnim gostima ili sa kim već. Ne trebaju mi degenerici sa noževima i nije mi jasno kako čitave etničke grupe mogu da budu do te mere zatrovane mržnjom da im tako nešto bude prihvatljivo.

Edited by beowl
Posted

odakle im skrinsout "od prije jednog sata"?

Posted (edited)

Vijest je preuzeta sa SAFF magazina, još prekjuče se pojavila tamo. Što ne mora znači da je istinita, otvoreno je na desetine fb profila sa imenom ubijenog pa je možda se nekog od tih profila i uzet skrinšot. Opet, ne bi bilo nikakvo čudo i da je skrinšot autentičan, to jest sa fb profila ubijenog, ipak je to bio pohod a Stambol pa je red da se neka prgodna pjesmica sroči i zapjeva.

Edit : Link.

Edited by fikret selimbašić
Posted

Vijest je preuzeta sa SAFF magazina, još prekjuče se pojavila tamo. Što ne mora znači da je istinita, otvoreno je na desetine fb profila sa imenom ubijenog pa je možda se nekog od tih profila i uzet skrinšot. Opet, ne bi bilo nikakvo čudo i da je autentičan stih, ipak je to bio pohod a Stambol pa je red da se neka prgodna pjesmica sroči i zapjeva.

Edit : Link.

bice da je to

zasto bi neko napravio skrinshot sat nakon objave, tada ne sluteci sta ce se desiti

Posted

Ima na FB neki profil gde se to navodno nalazi, sad, da li je to zaista njegov profil ili ga je neko napravio u međuvremenu... Ne mogu da proveravam jer mi je fizički muka od onoga što posetioci pišu na zidu.

Posted

Ja sam juče tražio njegov fb profil, ali uspeo sam da nađem samo dva fan pejdža koji su bili napravljeni posthumno. Verovatnije je da je to neka buva.