ToniAdams Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Haha, nisam znao za taj Galebov tekst, sad sam video komentare kako su ga ispljuvali, pisaj po sirotinji! Taj Galeb je i onako alfa degen, otpalio je na pogresnu destinaciju ako je ocekivao luksuz a nije bogatas, ljudi idu tamo da bi upoznali kulturu i da bi videli prirodne lepote. Ali kao sto kazem, vidi se iz aviona da je lik degen, klasicni urbani burzuj, kao sto je to slucaj i sa najmanje pola fanova bassivity kartela ( ), gotivim VIP i svidja mi sto su gradska deca u odnosu na Djusa na primer, za kog svakim danom kapiram kakva je sirovina bez trunke stila, ali Galeb i ta ekipa su skroz suprotna krajnost, istripovani urbani bruklinski hipsteri... transfero di blami na stranu ostale kvalifikacije, ali ne znam odakle ti ideja da je galeb urbani burzuj. a o srpskom hiphopu tek nemas pojma, al to nije tema.
Staklena Brada Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Bez lazne skromnosti imam i te kako pojma, ali to je druga tema, ne znas me ti dugo. Inace nisam uopste ni komentarisao muziku nego kako deluju vizuelno, od mode, preko nastupima u medijima pa do ostalih stvari. Mogu i detaljnije ako treba, nije problem.
ToniAdams Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 mozes, aj na primer, odakle ti ideja da je galeb burzuj? znas li uopste ista o njegovoj zivotnoj prici?
aram Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 na stranu ostale kvalifikacije, ali ne znam odakle ti ideja da je galeb urbani burzuj. a o srpskom hiphopu tek nemas pojma, al to nije tema. bas tedoh da pitam isto :D
Staklena Brada Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Hahahaha pa ako trebas da poznajes Galeba da bi poznavao rep onda ja stvarno ni nemam pojma o repu. Mnogo si se uzbudio, u pravu si ne znam ga licno, izvini za nanet dusevni bol. To sto sam reko za urbane hipstere vidi svako ko zna kakvi padavicari idu na domace rep zurke da stvarno nije potrebno da objasnjavam. A mogu vise o gore pomenutim razlikama izmedju VIP i Djusa, mada je i to i onako jasno svakome ko ima oci.
Lezilebovich Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Ajd o toj razlici pisi, smorismo temu o repu sa fajtom kod mimike
ToniAdams Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Hahahaha pa ako trebas da poznajes Galeba da bi poznavao rep onda ja stvarno ni nemam pojma o repu. Mnogo si se uzbudio, u pravu si ne znam ga licno, izvini za nanet dusevni bol. To sto sam reko za urbane hipstere vidi svako ko zna kakvi padavicari idu na domace rep zurke da stvarno nije potrebno da objasnjavam. A mogu vise o gore pomenutim razlikama izmedju VIP i Djusa, mada je i to i onako jasno svakome ko ima oci. eto, sve opsta mesta, ne moras vise :)
Ariel Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Oni sa tarzanije su bezazleni u odnosu na njih, oni su samo studenti sa losim smislom za humor. e pun mi je kurac više ovih prozivki tarzanije. Nismo studenti!
James Marshall Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Šta ti znaš, vidiš da čovjek zna ali neće da nam crta očito, nema potrebe da objašnjava
nautilus Posted September 1, 2015 Author Posted September 1, 2015 e pun mi je kurac više ovih prozivki tarzanije. Nismo studenti! nahvalila te cica iz vremena zbog clanka o uberu. gad nedjelje je super.
FERNOUX H Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 mozes, aj na primer, odakle ti ideja da je galeb burzuj? znas li uopste ista o njegovoj zivotnoj prici? dobro, zašto iko mora da zna galebovu životnu priču da bi konstatovao (očigledna) obeležja jedne potkulture i identifikacije?
copkillah Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 koga realno zabole za goluba tupavog hipstera
ToniAdams Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 dobro, zašto iko mora da zna galebovu životnu priču da bi konstatovao (očigledna) obeležja jedne potkulture i identifikacije? pa ako kvalifikujes vec nekog, i na osnovu toga izvodis sledece zakljucke, red je da ne kenjas
Recommended Posts