Lezilebovich Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 ja ne znam :(. čak i kada sam pročitao tekst, uopšte ne kontam kako bih provalio koji je forumaš
nautilus Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 aleks eror je forumas? koji mu je nik da ga banujem u ime odbrane srbije!
Hamlet Strašni Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Da nije katarina petrović forumašica?
Hamlet Strašni Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Pogledaj film o krvnoj osveti. Kašće ti se samo...
vathra Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 jedno pitanje, offtopic: Šta se dešava sa magazinima tipa Maxim, Playboy, Men's Health u Srbiji? Прича се да је Плејбој послао задњи број у штампарију, нек му је лахка земља. Једном су га воздигли из мртвих, други пут ће бити мало теже. Есквајер је нови од мушких часописа, али нешто је слабо кренуо. Максим и ЦКМ не знам да ли још излазе, кубурили су и пре. На Новинарници су издања из прошле године... Убила их криза и интернет. Менс Хелт жив и здрав...
copkillah Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 CKM ne izlazi već godinu dana jbg ostali su ionako sranje
vathra Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 А некад су у исто време излазили Плејбој, Максим, ЦКМ и ФХМ. Неста голотиња са трафика ко да је ИСИС укидао.
Lrd Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Plejboj i Eksvajer su bili kod jednog vlasnika i jedne redakcije, Mens helt je valjda postao Kurirov (Adrije). Sve je to krš. Zvonko, pokaži nam na lutki gde te je zli Vajs dirao.
zvonko Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 ah vragolane. jel ti to presao smisao za pošalice od silnog čitanja vice.com i gledanja Vajsovog YouTube kanala? jbg, žao mi je ako ti konkretni podaci i činjenice kvare užitak gledanja i čitanja, ali iz ugla potrošača nije ni loše znati poneku relevatnu stvar o onom što konzumiraš i o tvorcima istog.... daje ti potpuniju sliku.
Recommended Posts