December 18, 201410 yr ja ne znam :(. čak i kada sam pročitao tekst, uopšte ne kontam kako bih provalio koji je forumaš
December 18, 201410 yr Author aleks eror je forumas? koji mu je nik da ga banujem u ime odbrane srbije!
December 18, 201410 yr jedno pitanje, offtopic: Šta se dešava sa magazinima tipa Maxim, Playboy, Men's Health u Srbiji? Прича се да је Плејбој послао задњи број у штампарију, нек му је лахка земља. Једном су га воздигли из мртвих, други пут ће бити мало теже. Есквајер је нови од мушких часописа, али нешто је слабо кренуо. Максим и ЦКМ не знам да ли још излазе, кубурили су и пре. На Новинарници су издања из прошле године... Убила их криза и интернет. Менс Хелт жив и здрав...
December 19, 201410 yr А некад су у исто време излазили Плејбој, Максим, ЦКМ и ФХМ. Неста голотиња са трафика ко да је ИСИС укидао.
December 19, 201410 yr Plejboj i Eksvajer su bili kod jednog vlasnika i jedne redakcije, Mens helt je valjda postao Kurirov (Adrije). Sve je to krš. Zvonko, pokaži nam na lutki gde te je zli Vajs dirao.
December 19, 201410 yr ah vragolane. jel ti to presao smisao za pošalice od silnog čitanja vice.com i gledanja Vajsovog YouTube kanala? jbg, žao mi je ako ti konkretni podaci i činjenice kvare užitak gledanja i čitanja, ali iz ugla potrošača nije ni loše znati poneku relevatnu stvar o onom što konzumiraš i o tvorcima istog.... daje ti potpuniju sliku.