February 10, 201510 yr može za patiku i jeste za patiku, ne utiče na dužinu tako da patiku treba samo raširiti olabavljenim pertlama
February 10, 201510 yr np, nasao sam na aliju taj fixator sa pertlama al za te pare mogu da se nađu i kod nas: http://www.aliexpress.com/item/Buy-1-7-bags-sci-fi-Maikedawei-McDavid-basketball-ankle-sprain-protected-195-r/1786364074.html?s=p
February 10, 201510 yr Što ne znači da sutra neće biti 15$ kod tog istog prodvaca. Bukmarkujem i pratim.
February 11, 201510 yr Pričamo o istoj stvari, ja to zovem "iskakanjem zgloba", nemam pojam odakle mi taj izraz :D distorzija skočnog zgloba, ako je malo teža, onaj steznik ne uspe da zadrži zglob, bar moj. ovi dobri steznici rade posao.
February 11, 201510 yr treba mi nesto bas ozbiljno, buduci da desni skocni iskace kad mu je volja (posledica pogresno lecene povrede sa basketa od pre 20 i kusur god) a hteo bih da potrcim malo. ovo mi deluje najozbiljnije zasad.S ovim ne možeš pogrešiti.Imaš još i active ankle, teže se nabavlja ali to ti je najbolje što možeš kupiti. Ovo što kolege nabavljaju steznici, daju laku podršku zglobu i drže ga zagrejanim. Može se koristiti nakon saniranja povrede no nije zaštita.
February 11, 201510 yr u, active ankle deluje bas dojaja, ima neku fensi potporu i odozdole. moracu nesto od ta 2, ocu malo da protrcim a ne smem se zajebavat. meni zglob doslovce iskoci iz casice, sto registrujem tek kad se oslonim na nogu, a onda je kasno.
February 11, 201510 yr u, active ankle deluje bas dojaja, ima neku fensi potporu i odozdole. moracu nesto od ta 2, ocu malo da protrcim a ne smem se zajebavat. meni zglob doslovce iskoci iz casice, sto registrujem tek kad se oslonim na nogu, a onda je kasno. Tako i meni. Imam utisak da se čašica raširila.Zato samo leti plitka obuća.
February 11, 201510 yr Teško. Na drugoj mi je koleno otišlo. :D Ulažem ništa. Zlo su zglobovi, pamte svaku povredu.
February 11, 201510 yr u, active ankle deluje bas dojaja, ima neku fensi potporu i odozdole. moracu nesto od ta 2, ocu malo da protrcim a ne smem se zajebavat. meni zglob doslovce iskoci iz casice, sto registrujem tek kad se oslonim na nogu, a onda je kasno. Nisam siguran, ako tebi iskače zglob kao što kažeš, da je trčanje dobra ideja.
February 11, 201510 yr Nisam siguran, ako tebi iskače zglob kao što kažeš, da je trčanje dobra ideja. jebiga, verovatno si u pravu.
February 11, 201510 yr Tako i meni. Imam utisak da se čašica raširila. Zato samo leti plitka obuća. meni rek'o lekar da su posle svake distorzije ligamenti sve slabiji pa je zbog toga zglob sve labaviji i lakse iskace.
February 11, 201510 yr mnogo mi se svidja i ne znam da li da je zadrzim: http://www.aliexpress.com/item/Womens-trench-with-black-pu-patchwork-for-freeshipping/718160662.html Edited February 11, 201510 yr by morgana