Jump to content

AliExpress

Featured Replies

Nije, znam.   :(

može za patiku i jeste za patiku, ne utiče na dužinu tako da patiku treba samo raširiti olabavljenim pertlama

Ok, hvala.

Što ne znači da sutra neće biti 15$ kod tog istog prodvaca. Bukmarkujem i pratim. 

Pričamo o istoj stvari, ja to zovem "iskakanjem zgloba", nemam pojam odakle mi taj izraz :D

distorzija skočnog zgloba, ako je malo teža, onaj steznik ne uspe da zadrži zglob, bar moj. ovi dobri steznici rade posao.

treba mi nesto bas ozbiljno, buduci da desni skocni iskace kad mu je volja (posledica pogresno lecene povrede sa basketa od pre 20 i kusur god) a hteo bih da potrcim malo. ovo mi deluje najozbiljnije zasad.

S ovim ne možeš pogrešiti.

Imaš još i active ankle, teže se nabavlja ali to ti je najbolje što možeš kupiti.

Ovo što kolege nabavljaju steznici, daju laku podršku zglobu i drže ga zagrejanim.

Može se koristiti nakon saniranja povrede no nije zaštita.

u, active ankle deluje bas dojaja, ima neku fensi potporu i odozdole.

moracu nesto od ta 2, ocu malo da protrcim a ne smem se zajebavat. meni zglob doslovce iskoci iz casice,  sto registrujem tek kad se oslonim na nogu, a onda je kasno.

moracu nesto od ta 2, ocu malo da protrcim a ne smem se zajebavat. meni zglob doslovce iskoci iz casice,  sto registrujem tek kad se oslonim na nogu, a onda je kasno.

Tako i meni. Imam utisak da se čašica raširila™.

Zato samo leti plitka obuća.

zajedno imamo mozda 1 nogu dobru :(

Teško.

Na drugoj mi je koleno otišlo. :D

Ulažem ništa.

Zlo su zglobovi, pamte svaku povredu.

moracu nesto od ta 2, ocu malo da protrcim a ne smem se zajebavat. meni zglob doslovce iskoci iz casice, sto registrujem tek kad se oslonim na nogu, a onda je kasno.

Nisam siguran, ako tebi iskače zglob kao što kažeš, da je trčanje dobra ideja.

Nisam siguran, ako tebi iskače zglob kao što kažeš, da je trčanje dobra ideja.

jebiga, verovatno si u pravu.

Tako i meni. Imam utisak da se čašica raširila™.

Zato samo leti plitka obuća.

meni rek'o lekar da su posle svake distorzije ligamenti sve slabiji pa je zbog toga zglob sve labaviji i lakse iskace.