Jump to content
IGNORED

SUPERHEROES - because we need them

Sludge Factory

Recommended Posts

Posted (edited)

Džesika ima jak početak, kilgrejv je ubedljivo najstrašniji marvelov negativac pre svega zbog toga koliko su realno i efektno predstavljenje posledice njegovih zlodela. Posle prvi tri epizode sam se osećao skroz traumirano i kao da je džesikin ptsd ušao u mene direktno preko monitora.

Međutim odluka da cela sezona pokriva samo jednog negativca je bila pogrešna, do kraja se sve to previše razvuče i razvodeni pa izgubi dosta cela serija na efektonsti i utisku. Da su kilgrejva izbacili iz priče na pola sezone (posle 5-6 epizoda) pa se posvetili nekim drugim stvarima mislim da bi bilo bolje po sve. Ali stoji da je tenant zbilja odličan.

Edited by Ruxin
Posted

In other news - Netflix porucio "spin-off" seriju Panishera i drugu sezonu Dzesike Rebit Dzons

Posted

Erov

U potpuno neocekivanom obrtu, nije Felisiti ta koja je umrela. Ja tipujem na Lensa ili Digla.

Posted

ja na speedy. mada bi najlepse bilo lensova kcer...arrow je postao negledljiv a sve kao preskocicu ga

Posted

arrow je postao negledljiv a sve kao preskocicu ga

+4 miliona

nakon zimskog finala sam bio u fazonu da necu da gledam vise, nek se nakupi epizoda pa kad uhvatim vremena, na leto ili sta god...i eto danas  :isuse:

Posted

Logično, obzirom da su Arrow radili Greg Berlanti sa Zemlje 2 i Andrew Kreisberg sa Zemlje 3, dok ih je koordinirao David S. Goyer sa Zemlje 4, a oni su mnogo slabiji scenaristi od Grega Berlantija i Andrewa Kreisberga sa Zemlje 1, koji su radili The Flash, dok je jedino David S. Goyer sa Zemlje 1 jednako loš kao i onaj sa Zemlje 2, Zemlje 3, Zemlje ITD, što se i u svakodnevnom životu lako da ustanoviti i na primeru Nolanovih Batmana...

Posted

a da ides ti malo u Zemlju 666 pa tamo drzis monologe?

neka si ti nama rekao pametnice jedna pametna

Posted

a da ides ti malo u Zemlju 666 pa tamo drzis monologe?

Hvala na pozivu u goste na tvoju planetu, ali propustiću...

Posted

pocela je nova sezona marvel - agent carter, preporuke. 

legends pilot so-so, braca su mi jedina interesantna (valjda zato sto su zloce a u stvari dobrice :D)...legends cu gledati kada mi je se ispira mozak. 

Posted

Bas dobra epizoda Flasha. 

Posted

Eksli nelosa epizoda Erova. Konacno da se ne svadjaju medjusobno (dobro, delimicno) i rade neki poso. 

Posted

Gledao jos neko LOT. Meni su bas super. Profa trenutno omiljeni lik.

Jedva cekam Suicide Squad.  :thumbup: