October 14, 201410 yr Ne da imaju više prava (to je bilo samo primer za sličnu rasprostranjenu predrasudu), nego da manipulišu ulogom žrtve i upropaštavaju živote poštenim ljudima. To je zapravo jedan od najrasprostranjenijih mizoginih stereotipa.
October 14, 201410 yr Za mene je osveženje da psihopata/manipulator nije muškarac. Mizogini sterotip je utemeljen, od Medeje (ili još ranije) na suštinskoj nemoći, ova priča mi deluje drugačije, svakidašnje sociopatski i bez mnogo rodnozavisnih primesa. edit: Da, Toni, i ja mislim da se radi prosto o sobama koje manipulišu. Edited October 14, 201410 yr by Notorious
October 14, 201410 yr Ako misliš da je Glen Klouz u ovoj ulozi izraz bilo kakve realne ženske/ljudske/kakvegod moći, a ne vriska suštinske nemoći, onda ne znam šta da ti kažem. Sa Niskim strastima je već druga priča. Nemoj samo Mizeri, molim te, podivljaću.
October 14, 201410 yr Za mene je osveženje da psihopata/manipulator nije muškarac. Manipulativnih žena na filmovima koliko želiš... http://www.examiner.com/list/20-female-movie-characters-that-represent-the-type-of-women-who-men-should-avoid http://www.imdb.com/list/ls056173333/ Edit: Ako misliš da je Glen Klouz u ovoj ulozi izraz bilo kakve realne ženske/ljudske/kakvegod moći, a ne vriska suštinske nemoći Ti se nisi žalila na nedostatak 'moćnih' ženskih likova već na nedostatak manipulatorki/psihopatkinja. Edited October 14, 201410 yr by AnaDilajt
October 14, 201410 yr Manipulacija nam je u kostima, valjda se to zna, mislila sam na tu vrstu psihopatskih struktura ličnosti :D edit: ne žalim se uopšte, samo konstatujem Edited October 14, 201410 yr by Notorious
October 14, 201410 yr Manipulativnih žena na filmovima koliko želiš... dok je u stvarnosti potpuno suprotno
October 14, 201410 yr pa kako da ti kazem, nemas trilera bez manipulacije. to je tako, uzmi il ostavi.
October 14, 201410 yr Gotovo je sad, izmanipulisala sam vas i posvađali ste se :triler: jer sam žensko Edited October 14, 201410 yr by AnaDilajt