Ravanelli Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 (edited) a jel to film o bracnim problemima? boring. jel vrijedi gledati? ozbiljno pitam, necu da citam topik zbog spojlera. kreće kao revolutionary road aemrican beauty i to testerenje, ali se onda tvistuje Edited December 19, 2014 by Ravanelli
Marcus Wulffings Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 prava slika srednjeg zapada, malo je iskarikirano, ali to je to, ko da sam samog sebe gledao
ToniAdams Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 i ti si trso i pobego od muza kako bi ga optuzio da te je ubio? :(
Marcus Wulffings Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 da da, muž je pravi seljober bio, glup ko kurac, jedino inostranstvo je meksiko i portoriko što je video u životu, bolje ja da odem i zajebem buzdovana
ubuntu Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Jako plitak i površan Fincher, veliko razočaranje. Iako bih ga ja uvrstio međ legende i da je snimio samo Fajt klub i Zodijaka, ovo je nedopustivo loše, a zadnjih pola sata i ubistveno dosadno. Ma šta da pričam, čak je i Bendžamin Buton bolji.
ubuntu Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Nadam se da će se nakon što zgrne novce vratiti snimanju filmova.
ToniAdams Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 poput elijena 3, panicne sobe ili the game? nadam se da nece.
Sludge Factory Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Ne zezaj Toni, The Game je odlican, izbaci ga sa tog spiska.
ToniAdams Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 jebote, toliko nelogicnosti se desi tijekom filma da cak ni meni omiljena superhot gdjica kara nije ucinila gledljivim.
copkillah Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Ovo bez dileme. Nemoguće je ne gledati ga kao neBarnija™. Dugi Hauzer
Ajant23 Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 jebote, toliko nelogicnosti se desi tijekom filma da cak ni meni omiljena superhot gdjica kara nije ucinila gledljivim. ^_^
Sludge Factory Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 jebote, toliko nelogicnosti se desi tijekom filma da cak ni meni omiljena superhot gdjica kara nije ucinila gledljivim. A thrill, suspense, jurnjava, osecaj paranoje koji stvara? Nije najbolji, ali zabavan.
ToniAdams Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 ma nije to los film, al sam se na momente osecao kao dok sam gledao kako se kluni i bulokovljeva rastaju u gravitiju.
Weenie Pooh Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Alien 3 bi bio najbolji Alien među svim Alienima, da ga nisu zlikovci osakatili i u pre- i u post-produkciji. I posle još snimili nastavak u kom klonirana basketašica Ripley ipak ima kraljicu u sebi, pošto je i njena prethodna verzija imala
Recommended Posts