Jump to content
IGNORED

gone girl

Sandens

Recommended Posts

Posted (edited)

a jel to film o bracnim problemima? boring.

jel vrijedi gledati? ozbiljno pitam, necu da citam topik zbog spojlera.

kreće kao revolutionary road aemrican beauty i to testerenje, ali se onda tvistuje

Edited by Ravanelli
  • Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ToniAdams

48

• Turnbull

25

• Hippie

17

• Ajant23

15

Posted

prava slika srednjeg zapada, malo je iskarikirano, ali to je to, ko da sam samog sebe gledao

Posted

i ti si trso i pobego od muza kako bi ga optuzio da te je ubio? 

:(

Posted

da da, muž je pravi seljober bio, glup ko kurac, jedino inostranstvo je meksiko i portoriko što je video u životu, bolje ja da odem i zajebem buzdovana

Posted

Jako plitak i površan Fincher, veliko razočaranje.

Iako bih ga ja uvrstio međ legende i da je snimio samo Fajt klub i Zodijaka, ovo je nedopustivo loše, a zadnjih pola sata i ubistveno dosadno.

Ma šta da pričam, čak je i Bendžamin Buton bolji.

Posted

Nadam se da će se nakon što zgrne novce vratiti snimanju filmova.

Posted

poput elijena 3, panicne sobe ili the game?

nadam se da nece.

Posted

Ne zezaj Toni, The Game je odlican, izbaci ga sa tog spiska. 

Posted

jebote, toliko nelogicnosti se desi tijekom filma da cak ni meni omiljena superhot gdjica kara nije ucinila gledljivim.

Posted

Ovo bez dileme. Nemoguće je ne gledati ga kao neBarnija™.

Dugi Hauzer  :fantom:

Posted

jebote, toliko nelogicnosti se desi tijekom filma da cak ni meni omiljena superhot gdjica kara nije ucinila gledljivim.

^_^

Posted

A thrill, suspense, jurnjava, osecaj paranoje koji stvara? Nije najbolji, ali zabavan. 

Posted

ma nije to los film, al sam se na momente osecao kao dok sam gledao kako se kluni i bulokovljeva rastaju u gravitiju.

Posted

Alien 3 bi bio najbolji Alien među svim Alienima, da ga nisu zlikovci osakatili i u pre- i u post-produkciji. I posle još snimili nastavak u kom klonirana basketašica Ripley ipak ima kraljicu u sebi, pošto je i njena prethodna verzija imala :isuse: