Notorious Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 (edited) et pink Iz mog ugla gledano, ne definiše, ali ne mislim da imam tapiju na ispravno mišljenje. Edited October 11, 2014 by Notorious
Dagmar Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 @morgana, a i dagmar: izvinite, stvarno sam preterala jutros, niej trebalo da histerisem, ucitala sam nesto vise u vase postove, a i posto sam bas pominjala rec na 'd', stekla sam (pogresan) utisak da meni replicirate. a i da jeste, niste nista ruzno rekle, pa da imam razloga da praskam. lose jutro, u takvim trenucima se istresamo na najblize :) Ako, i treba! meni to smesno E meni nesto nije bilo, malo me deinspirisalo takvo razgovaranje za natavak.
Mr.Pink Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 na koga li me podsjeca ovaj heroj pinki :( čemu taj tužni smajli? ako je neko pao herojskom smrću - slava mu!
Mr.Pink Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 (edited) et pink Iz mog ugla gledano, ne definiše, ali ne mislim da imam tapiju na ispravno mišljenje. onda se slažemo. i, otići ću korak dalje, onda ne vidim prepreku zašto recimo i gejevi ne bi mogli da osnivaju porodice. Edited October 11, 2014 by Mr.Pink
Notorious Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 onda se slažemo. i, otići ću korak dalje, onda ne vidim prepreku zašto recimo i gejevi ne bi mogli da osnivaju porodice. Čini mi se da mi je doprlo do svesti zašto si pominjao bičevanje :D Ne vidim ni ja zašto ne bi mogli.
Mr.Pink Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Čini mi se da mi je doprlo do svesti zašto si pominjao bičevanje :D Ne vidim ni ja zašto ne bi mogli. a zamisli kakav bi kuršlus nastao da sam umesto porodici rekao privrženost porodičnim vrednostima.
Notorious Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Ostavio bi manje prostora za dvoumljenje oko mere u kojoj troluješ, ovako si bio za nijansu nejasniji.
Giga Moravac Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 et pink Iz mog ugla gledano, ne definiše, ali ne mislim da imam tapiju na ispravno mišljenje. Zar upravo imanje dece ne predstavlja razliku izmedju braka i porodice? Ni ja nemam tapiju na ispravno misljenje ali ovo mi bar deluje ocigledno.
belch Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 (edited) meni ne, muž i žena su porodica i ako nemaju dece. muževa majka ti je svekrva sa decom ili bez, na primer Edited October 12, 2014 by belch
Giga Moravac Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 meni ne, muž i žena su porodica i ako nemaju dece Ok, ali onda su brak i porodica sinonimi?
Giga Moravac Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 o bože. meni ne, muž i žena su porodica i ako nemaju dece. muževa majka ti je svekrva sa decom ili bez, na primer Dobro, i meni je ovo o bože i sta cemo sad?
Аврам Гојић Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 pa nema sta da ti bude "o bože", porodica je grupa ljudi povezana krvnim ili bračnim vezama i to ti je cela definicija koju niko osim tebe ne dovodi u pitanje.
Recommended Posts