Jump to content
IGNORED

Ana Ivanovic

Cash

Recommended Posts

Posted

Al to ga kao i obično ne sprečava da tera u nedogled. Kao da ga ne znaš :(

Posted (edited)

nonsens, dećko dominira.

Ako je neko izdominirao i žešće se izblamirao, to si ti. Primio si se na fazon i oko njega raspredao teorije. Priznaj zajebao sam se, veličina je to, mnogo veća od prosipanja glupih fazona, to može svak' :(

A ti Timmy pls ćuti i pusti nas da mrzimo. Jbt, mrzimo. Koji si ti kralj... :)

Milanče, ne ide ti ova tema nešto.

Čekaj bre, kako ne ide? Sve sam pobio. :D

Da vidimo teorije protiv kojih sam se borio... 

- 20 medalja sa olimpijade svetskih i eu prvenstava > 1 prvog mesta na wta od 3 i po dana /završila sezonu na petom/ i jednog slama? :lol:. Jel to stvarno neko može da izjavi? Šta ti veliš, kralju?

- Ana konstantno u top 10 - argumentovao baljezganje.

- Uvidom u Aninu post rg eru utvrđeno u dokazano jasno da je to ipak bio trenutačni sjaj kome nikad posle nije prišla ni blizu, naprotiv, neretko se blamirala i još češće ispadala u ranijim fazama takmičenja. 

Saznali smo da se neko ko trenira 5 ili ko zna koliko sati na dan olimpijski sport i osvaja medalje 20 godina to radi  iz hobija i da su to  hobistički sportovi.

Saznali smo da je profesionalni sport samo onaj za koji se dobije 10.000.000$ kad postaneš no. 1. Sića se ne računa.

Saznali smo i da je streljaštvo nešto poput odlaska u teretanu :lol:

Msm, eto... Barem mi je pola smene od 16  sati proletelo :D

Edited by Mil@n
Posted

Sta mislite da li on stvarno veruje u sve ovo sto pise? Ja sve mislim covek se zeza godinama, ali izgleda da on ipak stvarno misli ono sto pise :(

Posted (edited)

Sta mislite da li on stvarno veruje u sve ovo sto pise? Ja sve mislim covek se zeza godinama, ali izgleda da on ipak stvarno misli ono sto pise :(

Ti si bez konkurencije najljigavije stvorenje koje sam ikad upoznao, makar i ovako virtuelno. Obična nula od čoveka koja ne sme nekome lično da se obrati, već i ove virtuelne "bitke" vodiš tako što se obraćaš "drugarima" koji su ti preko potrebni očigledno, pošto si pratično godinama predmet sprdnje na forumu. I ovo ti nije prvi put da to radiš. U mom nekom sistemu vrednosti, treba da si posebno mizeran i jadan da se tako sa strane mešaš i dobacuješ o nekome a da si kulturno van rasprave. Ti si kao oni što ulete i šutnu nekoga na zemlji dok se dvojica tuku i onda pobegneš, ko poslednja znaš šta.

Skupi to malo mudašca ako ih imaš pa mi se obrati i jednom u životu konkretno reci sa čime se ne slažeš, a ja ću da ti objasnim pošto nisam luer™ kao ti. Umesto nekih uopštenih proseravanja za koje si tata. 

Edited by Mil@n
Posted

Ajde stvarno prestanite

Sent from my iPad using Tapatalk

Posted

Sto dozvoljavate uvrede?

Muškarčina :lol:

Posted

Necu se spustiti na tvoj nivo, dzaba provociras.

Posted (edited)

Necu se spustiti na tvoj nivo, dzaba provociras.

Ja provociram? :lol:

Nisam ti se obratio care, niti te spomenuo niti jednom, dok se sam nisi umešao u raspravu i između redova a i direktno provocirao ti mene. Ok je to, samo budeš čovek, pa istrpiš odgovor jer si prvi počeo™. ;)

Edited by Mil@n
Posted

Ti se pozivas na covecnost :lol:

Za tebe sam ljudina, no to i nije neki poduhvat. :(