MayDay Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 E pa poznam te stvari. Kad sam se napalila na Kosmos, malo sam učila o crnim i rupama i space time warping. :nerd:
burekdzija Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 (edited) Misliš? Hoću ukapirati mehanizme u filmskoj radnji? Ma da, bez brige. Plus ^^ imas linkove koji su vise nego dovoljni. Edited November 12, 2014 by burekdzija
FPLS Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Kakav film Fenomenalno, veceras idem vec 3. put da gledam. Skoro tri sata cistog uzivanja, jebeno remek delo.
Jimmy Kowalski Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Nisam imao prevelika ocekivanja, posle Inceptiona mi je bilo jasno da Nolan nema kapacitet da pravi “ground-breaking” filmove. Al’ ajde, Inception je bar bio dobar thrill ride u bioskopu. Interstellar nije cak ni to. Na listi Nolanovih filmova smestio se na zacelje. Kad neko nazove film Interstellar, pomislio bi da ga pravi kao spiritualno putovanje u nepoznato, to boldly go where no man has gone before. A ono ispade porodicna melodrama. Scenario brace Nolan je toliko los, da 10 Kubricka ne bi mogla da naprave dobar film od njega. Red banalnosti, red klisea, red patetike i tako u krug. Dijalozi ocajni, ko da ih je Lucas pisao. Izbaci zaista fantasticne vizuelne scene u svemiru i odlicnu fotografiju i nece bas ostati puno sta upecatljivo. Vec su Ayatollah i Burekdzija izneli neke primedbe vezane za nekoheretnost i nelogicnosti, ima vala gluposti kolko hoces. Od samog starta. Nolan bi hteo malo da kopira Kubricka, malo Spielberga. Da se bar odlucio za jedan pristup, pa da hrabro gura do kraja bez kompromisa. Ovako nista nije postigao. Jos jedan sf film u rangu mediokritetskih ostvarenja poput 2010 ili Mission to Mars.
Geo Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Kobni, takav sistem kakav si u spojleru opisal neće mene dočekat u kinu. Ipak će se ovo srkati preko tcp/ip, previše cijenim svoj novac. Laconica Telefonica Po meni vredi ga gledati bas u bioskopu zbog fotografije i zvuka ... Zavalis se , gledas svemir i pravis u glavi neki svoj scenario :) Off Koliko je karta za bioskop kod vas ?
yolo Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 (edited) Ali koliko mi se beskonacno sere od Kjubrika kao reference za sci-fi prema kojoj mora svaki drugi film da se relativizuje. Edited November 12, 2014 by yolo
Hippie Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Po meni vredi ga gledati bas u bioskopu zbog fotografije i zvuka ... Zavalis se , gledas svemir i pravis se blesav :) to bre.... ja mogu svakake filmove da volem..... i kad neko za neki film kaze "govno" il "dzubre" pa lepo mi dodze da ga sutnem u dupe
Skyhighatrist Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Koliko je karta za bioskop kod vas ? U Cineplexu pre tri dana bila 510, sutra je 470, u Nišu pre neki dan 360...
yolo Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Zar nije recimo utorkom nesto cheapo u Cineplexxu?
Skyhighatrist Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Jbmlg, imaju trista fora, te porodični popusti, te grupne karte, te svaka 6. za dž...
Pantelija jr Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Gledo veceras. Duboko razocarat. Razocaranje najvise rezultat nerealnih ocekivanja izazvanih sveopcim hypetom, a ni nolanova pretencioznost sigurno nije pomogla. Vec vise puta receno ovdje, prepuno rupa, nelogicnosti i klisea, a prodaje se kao cudo-mudo od (sf) filma. Zao mi bacenih para i vremena.
kobni zelaya Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Zar nije recimo utorkom nesto cheapo u Cineplexxu? Drugar mi je specijalno išao da kupi karte za utorak i bile su 510, doduše projekcija od 20:10. Bila je puna jedna prilično velika sala.
bigvlada Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 E pa poznam te stvari. Kad sam se napalila na Kosmos, malo sam učila o crnim i rupama i space time warping. :nerd: Naravno, o ovim temama je najbolje raspravljati na nekoj livadi, noću, sa ovakvim prozorom.
Recommended Posts