Прслин Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Могли бисмо да у част Тимијевог пласмана преименујемо наше куп такмичење. Свима нам је јасно који је то успех и колике су шансе да се понови. Према томе, ред је да му дигнемо неки форумски споменик. :) Предлажем име Куп 17. (Ако буде 17. а ако не буде, мислим да је у духу лиге да остане Куп 17 пошто се два пута нећемо сложити ни око чега ).
Прслин Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Ah da,sampanjac otvaram i za direktnu pobedu nad Prslinom i u Klasik i u H2H ligi kao i za Tolinu veliku pobedu nad istim maltene bez kapitena :ziga:
ducca Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 (edited) Plasman u EPL putem baraza gotovo obezbedjen prosle nedelje, danas potvrdjen tako da sta da vam kazem - dršte gace :P Classic 8. mesto, sve u svemu ispade solidna sezona. Kad nisam batalio posle 7 poraza u nizu jesenas nikad necu. Edited May 24, 2015 by ducca
Tom Hagen Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Pobedi ja Adasevicev EON u zadnjem kolu, izgleda da mi je uspelo da opstanem u brodu :0.6: doduse jedva al dobro, bar necu u trecu ligu
nick1986 Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 (edited) Sve cestitke Timmiju. Nestvaran rezultat. Ja sam u prvoj sezoni u Premeru izborio LS sa treceg mesta tako da ne mogu da budem nezadovoljan, par preznih kola me je kostalo mozda i vicesampionskog mesta ali sve u svemu nije lose, otavio sam iza sebe nekoliko ljudi sa osetno vecim brojem overall bodova, cak i dobio Timmija u jednom medjusobnom okrsaju :D Edited May 24, 2015 by nick1986
ducca Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Inace belezi li neko sve osvajace H2H Premijer lige? Dajte neku apdejtovanu tabelu. Moze i za Klasik.
Прслин Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Пописивао сам ја на почетку топика победнике у х2х и класику, али нисам направио финалну табелу колико се сећам.
levi Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 timmi, vreme je da stavis ispod nicka "kralj fantasy-a" posto si ove godine napravio veliki uspeh u fpl i osvojio najjacu fantasy nba ligu... :) Uvek mi je bilo čudno kako Timi koji rastura sve fantazije, jedino kod Rosa u Challenge ligi za 10 god nikad nije ušao ni u finale. Kad smo kod toga koja je najjača nba fantasy liga Svaka čast Timmi
LeBron Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Uvek mi je bilo čudno kako Timi koji rastura sve fantazije, jedino kod Rosa u Challenge ligi za 10 god nikad nije ušao ni u finale. Kad smo kod toga koja je najjača nba fantasy liga Svaka čast Timmi Ta Rosova je napravljena da bi i Ros nekad osvojio nesto... Ajde stvarno da se napravi tabela sa svim pobednicima EPL-a do sad i da se stavi u prvi post topika za sledecu sezonu. Cisto da se razne Tole, Malkini, NBG-ovi ne kurce previse...
San Epifanio Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 (edited) Cestitke Timmiju na fantasticnoj sezoni, na trostrukoj tituli i na fenomenalnom ukupnom (svetskom) plasmanu. Sve cestitke i Calaveri na tituli u Brodutm, kao i svima sto su obezbedili promociju. Sto se mene tice sezona za sto brzi zaborav. 5 vezanih poraza na startu su samo najavili muke koje ce me snaci u maju. Onda do 30-og kola je bilo cak i nade za borbu za baraz, a onda sunovrat do pretposlednjeg kola kad je iscupan opstanak. Sledece godine u nove radne pobede. Edited May 24, 2015 by San Epifanio
Behemoth Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Ja zamalo da opstanem. Lezileb izgubio, ali sam i ja od Cuvara. Timmi jedan veliki Vidimo se za 2 godine, sledece sezone sam u Brodu.
Muwan Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 (edited) Prvi mačići na 11. mestu beton lige završavaju, uteha je solidan nastup u kupu (1/4). Uprava je već obezbedila pojačanja sa kojima će sledeće godine biti pokušan plasman u Brod. PS čast mi je igrati ovaj fantasy, svi ste carevi i carice a Timmi je imperator galaksije. Edited May 24, 2015 by beowl
Calavera Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 (edited) Cestitke Timmiju na fantasticnoj sezoni, na trostrukoj tituli i na fenomenalnom ukupnom (svetskom) plasmanu. Sve cestitke i Calaveri na tituli u Brodutm, kao i svima sto su obezbedili promociju. Sto se mene tice sezona za sto brzi zaborav. 5 vezanih poraza na startu su samo najavili muke koje ce me snaci u maju. Onda do 30-og kola je bilo cak i nade za borbu za baraz, a onda sunovrat do pretposlednjeg kola kad je iscupan opstanak. Sledece godine u nove radne pobede. Hvala! Od mene cestitke Timislavu na nadrealnoj sezoni, kao i Malkinu i Gilfyju na sjajnoj i neizvesnoj trci u klasiku. Zadovoljan sam ovom sezonom, obezbedjen je plasman u Premer, osvojene i neke nebitne lige, ostvaren top 1k rank, i ono najbitnije: Idemo! Ne pomaze voda, majko sa korita Ivanova ni ljekari, ni travari ni wildcardi pred sam kraj sezone Edited May 24, 2015 by Calavera
ducca Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Treba reci i da su definitivno prvih 5 iz Broda usli u Premer
Recommended Posts