Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

Могли бисмо да у част Тимијевог пласмана преименујемо наше куп такмичење. Свима нам је јасно који је то успех и колике су шансе да се понови. Према томе, ред је да му дигнемо неки форумски споменик. :)

Предлажем име Куп 17. (Ако буде 17. а ако не буде, мислим да је у духу лиге да остане Куп 17 пошто се два пута нећемо сложити ни око чега :Jova: ).

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ah da,sampanjac otvaram i za direktnu pobedu nad Prslinom i u Klasik i u H2H ligi kao i za Tolinu veliku pobedu nad istim maltene bez kapitena :ziga:

Stop%20Bullying.gif

Posted (edited)

Plasman u EPL putem baraza gotovo obezbedjen prosle nedelje, danas potvrdjen tako da sta da vam kazem - dršte gace :P

Classic 8. mesto, sve u svemu ispade solidna sezona. Kad nisam batalio posle 7 poraza u nizu jesenas nikad necu.

Edited by ducca
Posted

Pobedi ja Adasevicev EON u zadnjem kolu, izgleda da mi je uspelo da opstanem u brodu :0.6:  doduse jedva al dobro, bar necu u trecu ligu :ss1:

Posted (edited)

Sve cestitke Timmiju. Nestvaran rezultat. 

Ja sam u prvoj sezoni u Premeru izborio LS sa treceg mesta tako da ne mogu da budem nezadovoljan, par preznih kola me je kostalo mozda i vicesampionskog mesta ali sve u svemu nije lose, otavio sam iza sebe nekoliko ljudi sa osetno vecim brojem overall bodova, cak i dobio Timmija u jednom medjusobnom okrsaju :D

Edited by nick1986
Posted

Inace belezi li neko sve osvajace H2H Premijer lige? Dajte neku apdejtovanu tabelu. Moze i za Klasik.

Posted

Пописивао сам ја на почетку топика победнике у х2х и класику, али нисам направио финалну табелу колико се сећам.

Posted

timmi, vreme je da stavis ispod nicka "kralj fantasy-a" posto si ove godine napravio veliki uspeh u fpl i osvojio najjacu fantasy nba ligu... :)

Uvek mi je bilo čudno kako Timi koji rastura sve fantazije, jedino kod Rosa u Challenge ligi za 10 god nikad nije ušao ni u finale. Kad smo kod toga koja je najjača nba fantasy liga :fantom:

Svaka čast Timmi

Posted

Uvek mi je bilo čudno kako Timi koji rastura sve fantazije, jedino kod Rosa u Challenge ligi za 10 god nikad nije ušao ni u finale. Kad smo kod toga koja je najjača nba fantasy liga :fantom:

Svaka čast Timmi

Ta Rosova je napravljena da bi i Ros nekad osvojio nesto... :fantom:

Ajde stvarno da se napravi tabela sa svim pobednicima EPL-a do sad i da se stavi u prvi post topika za sledecu sezonu. Cisto da se razne Tole, Malkini, NBG-ovi ne kurce previse... :fantom:

Posted (edited)

Cestitke Timmiju na fantasticnoj sezoni, na trostrukoj tituli i na fenomenalnom ukupnom (svetskom) plasmanu.

Sve cestitke i Calaveri na tituli u Brodutm, kao i svima sto su obezbedili promociju.

Sto se mene tice sezona za sto brzi zaborav. 5 vezanih poraza na startu su samo najavili muke koje ce me snaci u maju. Onda do 30-og kola je bilo cak i nade za borbu za baraz, a onda sunovrat do pretposlednjeg kola kad je iscupan opstanak.

Sledece godine u nove radne pobede.

Edited by San Epifanio
Posted

Ja zamalo da opstanem. Lezileb izgubio, ali sam i ja od Cuvara.

Timmi jedan veliki :Hail:

Vidimo se za 2 godine, sledece sezone sam u Brodu.

Posted (edited)

Prvi mačići na 11. mestu beton lige završavaju, uteha je solidan nastup u kupu (1/4). Uprava je već obezbedila pojačanja sa kojima će sledeće godine biti pokušan plasman u Brod.

PS čast mi je igrati ovaj fantasy, svi ste carevi i carice a Timmi je imperator galaksije.

Edited by beowl
Posted (edited)

Cestitke Timmiju na fantasticnoj sezoni, na trostrukoj tituli i na fenomenalnom ukupnom (svetskom) plasmanu.

Sve cestitke i Calaveri na tituli u Brodutm, kao i svima sto su obezbedili promociju.

Sto se mene tice sezona za sto brzi zaborav. 5 vezanih poraza na startu su samo najavili muke koje ce me snaci u maju. Onda do 30-og kola je bilo cak i nade za borbu za baraz, a onda sunovrat do pretposlednjeg kola kad je iscupan opstanak.

Sledece godine u nove radne pobede.

Hvala! Od mene cestitke Timislavu na nadrealnoj sezoni, kao i Malkinu i Gilfyju na sjajnoj i neizvesnoj trci u klasiku. Zadovoljan sam ovom sezonom, obezbedjen je plasman u Premer, osvojene i neke nebitne lige, ostvaren top 1k rank, i ono najbitnije:

untitled.png

Idemo!

Ne pomaze voda, majko
sa korita Ivanova
ni ljekari, ni travari
ni wildcardi pred sam kraj sezone

Edited by Calavera
Posted

Treba reci i da su definitivno prvih 5 iz Broda usli u Premer :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...