Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premer League 2014/2015

Featured Replies

Bonus Points:

3 Points - Bellerín, Koscielny (36)
2 Points - Mertesacker, Gibbs (31)

Sunderland's defensive performance by numbers

48 clearances

28 blocks

26 interceptions

14 tackles

8 saves

:fantom: 

• Replies 6k
  • Views 239.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

i will take that

Први у Србији! :Hail:

Konačno sam se izvukao iz zone direktnog ispadanja, ALI.. :cry: Petoletka dobila i ide direkt u Premer, jedino od njega imam više poena.. Jedina mi je šansa da mauci dođe u baraž i da se tu poklopimo (treba da izgubi a ubibobi ili ducca - ili obojica - dobiju), i još na to da imam 6 poena više.. Kombinatorika :fantom:

Pitanje: šta ćemo ako u baražu bude nerešeno? :fantom:

Bonus Points:

3 Points - Bellerín, Koscielny (36)

2 Points - Mertesacker, Gibbs (31)

Sunderland's defensive performance by numbers

48 clearances

28 blocks

26 interceptions

14 tackles

8 saves

:fantom:

kako jbt :mellow:

ko je dao vise golova u sezoni, taman toli fali zabava one tamo sedmice :fantom:

:Hail:

Sokolima čestitam pobedu a sebi peti, šesti ili koji već uzastopni poraz. Tim mi je bruka a menadžer katastrofa.

Konačno sam se izvukao iz zone direktnog ispadanja, ALI.. :cry: Petoletka dobila i ide direkt u Premer, jedino od njega imam više poena.. Jedina mi je šansa da mauci dođe u baraž i da se tu poklopimo (treba da izgubi a ubibobi ili ducca - ili obojica - dobiju), i još na to da imam 6 poena više.. Kombinatorika :fantom:

U nedelju ce biti uzbudljivije na forumu nego na ostrvskim stadionima.

ajde dajte neki dajdžest, neku najavu, da mi u olimpskim visinama samog vrha Premer lige možemo da pratimo te gladijatorske borbe za opstanak :fantom:

Preziveo sam k'o Sanderlend.

ajde dajte neki dajdžest, neku najavu, da mi u olimpskim visinama samog vrha Premer lige možemo da pratimo te gladijatorske borbe za opstanak :fantom:

Ja imam jedno 10 kombinacija ali sve polaze od toga da mauci MORA da izgubi plus da skupim 6 ili više od njega u GW-u (čak i ako izgubim u h2h-u).. Ostale kombinacije uključuju kralja, ubibobija i duccu, ne mogu sad da lupam glavu još oko toga :isuse:

Ja imam jedno 10 kombinacija ali sve polaze od toga da mauci MORA da izgubi plus da skupim 6 ili više od njega u GW-u (čak i ako izgubim u h2h-u).. Ostale kombinacije uključuju kralja, ubibobija i duccu, ne mogu sad da lupam glavu još oko toga :isuse:

Tako je meni prosle godine par rezultata trebalo da se pogodi da opstanem...i pogodilo se...:)

Devetnaesti na svetu  :Hail:

Obezbedjen opstanak u veoma cudnoj sezoni. Bio drugi, tj. prvi u ligi obicnih smrtnika (bez Timija), onda sreo Zokija, i survao se na 18-o mesto. No, sa 6 pobeda u poslednjih 7 meceva se vozdigao do 13. mesta. I pored ovog baksuzluka zelim Zokiju rasplet koji ga ostavlja u ligi, greota da sa osamstopetsto hiljada poena ispadne.

Poslednje 3 sezone 16. 15. i 13. mesto (doduse mogu da padnem na 14, ali i da odletim na 11-o). Izvlacim se kao Vigan pod Martinezom.

Preziveo sam k'o Sanderlend.

1 sunarodnicka molba - da iskoristis te free transfere i malo sredis draft tim pred zadnje kolo, trofej je u pitanju  :blush:

+1

Нарочито што Толаа сигурно губи од Авера. :isuse:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.