Gylfi Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Bonus Points:3 Points - Bellerín, Koscielny (36)2 Points - Mertesacker, Gibbs (31) Sunderland's defensive performance by numbers 48 clearances 28 blocks 26 interceptions 14 tackles 8 saves
zoki Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Konačno sam se izvukao iz zone direktnog ispadanja, ALI.. Petoletka dobila i ide direkt u Premer, jedino od njega imam više poena.. Jedina mi je šansa da mauci dođe u baraž i da se tu poklopimo (treba da izgubi a ubibobi ili ducca - ili obojica - dobiju), i još na to da imam 6 poena više.. Kombinatorika Pitanje: šta ćemo ako u baražu bude nerešeno?
malkin Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Bonus Points: 3 Points - Bellerín, Koscielny (36) 2 Points - Mertesacker, Gibbs (31) Sunderland's defensive performance by numbers 48 clearances 28 blocks 26 interceptions 14 tackles 8 saves kako jbt
Timmi Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Pitanje: šta ćemo ako u baražu bude nerešeno? ko je dao vise golova u sezoni, taman toli fali zabava one tamo sedmice
Muwan Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Sokolima čestitam pobedu a sebi peti, šesti ili koji već uzastopni poraz. Tim mi je bruka a menadžer katastrofa.
ducca Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Konačno sam se izvukao iz zone direktnog ispadanja, ALI.. Petoletka dobila i ide direkt u Premer, jedino od njega imam više poena.. Jedina mi je šansa da mauci dođe u baraž i da se tu poklopimo (treba da izgubi a ubibobi ili ducca - ili obojica - dobiju), i još na to da imam 6 poena više.. Kombinatorika Pitanje: šta ćemo ako u baražu bude nerešeno? U nedelju ce biti uzbudljivije na forumu nego na ostrvskim stadionima.
malkin Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 ajde dajte neki dajdžest, neku najavu, da mi u olimpskim visinama samog vrha Premer lige možemo da pratimo te gladijatorske borbe za opstanak
zoki Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 ajde dajte neki dajdžest, neku najavu, da mi u olimpskim visinama samog vrha Premer lige možemo da pratimo te gladijatorske borbe za opstanak Ja imam jedno 10 kombinacija ali sve polaze od toga da mauci MORA da izgubi plus da skupim 6 ili više od njega u GW-u (čak i ako izgubim u h2h-u).. Ostale kombinacije uključuju kralja, ubibobija i duccu, ne mogu sad da lupam glavu još oko toga
LeBron Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Ja imam jedno 10 kombinacija ali sve polaze od toga da mauci MORA da izgubi plus da skupim 6 ili više od njega u GW-u (čak i ako izgubim u h2h-u).. Ostale kombinacije uključuju kralja, ubibobija i duccu, ne mogu sad da lupam glavu još oko toga Tako je meni prosle godine par rezultata trebalo da se pogodi da opstanem...i pogodilo se...:)
pantelia Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Први у Србији! Devetnaesti na svetu Obezbedjen opstanak u veoma cudnoj sezoni. Bio drugi, tj. prvi u ligi obicnih smrtnika (bez Timija), onda sreo Zokija, i survao se na 18-o mesto. No, sa 6 pobeda u poslednjih 7 meceva se vozdigao do 13. mesta. I pored ovog baksuzluka zelim Zokiju rasplet koji ga ostavlja u ligi, greota da sa osamstopetsto hiljada poena ispadne. Poslednje 3 sezone 16. 15. i 13. mesto (doduse mogu da padnem na 14, ali i da odletim na 11-o). Izvlacim se kao Vigan pod Martinezom.
ducca Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Preziveo sam k'o Sanderlend. 1 sunarodnicka molba - da iskoristis te free transfere i malo sredis draft tim pred zadnje kolo, trofej je u pitanju
Recommended Posts