Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

U dva poslednja kola, trebala mi je jedna pobeda. Ovo kolo sam izgubio i ostaje tanka nada da ću zabeležiti pobedu u poslednjem kolu :(

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dobro nam došao :wicked:

Svideće ti se ovde, najbolja cripple arena u fantasy svetu. Evo, recimo, imao sam +9 u odnosu na protivnika, pa je Fabregas to povećao na +12, ali njemu ulazi Lukaku sa klupe sa 12 poena tako da večeras odlučuje moj Alexis kapiten protiv njegovog Žira™ kapitena. Pivo, kokice, veselje.

Śutra.

Posted

U dva poslednja kola, trebala mi je jedna pobeda. Ovo kolo sam izgubio i ostaje tanka nada da ću zabeležiti pobedu u poslednjem kolu :(

Sto ce dovesti, uz moje 2 pobede, tvoje ispadanje u Brod, a moj opstanak u Premeru  :misko:

Posted

tako sam i ja nekako računao :(

Posted

Najdosadnije duplo kolo ikada...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Posted

+100

teše jedino vananholtarina dva klinšita...

Posted

Meni uzbudljivo! Treba mi pobeda za plasman u viši rang, a mom neaktivnom protivniku toliko sve ide od ruke da će opušteno dobiti ako alexis poludi. A nije mi čak ni kapiten...zaglavio čovek traku na azaru i imaće opet 50-ak poena u najgorem (najboljem!) slučaju. :isuse:

Posted (edited)

@nbg

У четири лиге ми одлучује бод или два, али опет не могу а да се не сложим. :yawn:

Edited by Прслин
Posted

Meni uzbudljivo! Treba mi pobeda za plasman u viši rang, a mom neaktivnom protivniku toliko sve ide od ruke da će opušteno dobiti ako alexis poludi. A nije mi čak ni kapiten...zaglavio čovek traku na azaru i imaće opet 50-ak poena u najgorem (najboljem!) slučaju. :isuse:

odrukaj do kraja o kome se radi, da ga stavimo na stub srama! :mad:
Posted

odrukaj do kraja o kome se radi, da ga stavimo na stub srama! :mad:

A nem pojma čiji je sin city ali sam svakako za da ga kaznimo nekako.

Evo recimo možemo da mu oduzmemo pobedu za zelenim stolom ako je slučajno ostvari. Pripišemo je protivniku, razume se, kojem bi u tom slučaju dodali još +12 na tabeli kao naknadu za pretrpljenu patnju.

Samo ideja

Posted (edited)
56110314de001c4522acfcc6adb18345.jpg Edited by Прслин
Posted

predlog je razuman, al daj da oformimo komisiju. gde je na ovom topiku žensko kad nam treba? :fantom:

Posted

Francuski jazavac ostavio Monreala na klupi ali zato Dik™ menja Wickhama na poluvremenu. Ima tako nekih dana...

Posted

Da ja ne kupim PVA ovo kolo :isuse:

Ovo inace vise ne lici ni na sta, nema vise svrhe ni dovoditi ni prodavati...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...