Lezilebovich Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 U dva poslednja kola, trebala mi je jedna pobeda. Ovo kolo sam izgubio i ostaje tanka nada da ću zabeležiti pobedu u poslednjem kolu :(
Calavera Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Dobro nam došao Svideće ti se ovde, najbolja cripple arena u fantasy svetu. Evo, recimo, imao sam +9 u odnosu na protivnika, pa je Fabregas to povećao na +12, ali njemu ulazi Lukaku sa klupe sa 12 poena tako da večeras odlučuje moj Alexis kapiten protiv njegovog Žira kapitena. Pivo, kokice, veselje. Śutra.
Behemoth Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 U dva poslednja kola, trebala mi je jedna pobeda. Ovo kolo sam izgubio i ostaje tanka nada da ću zabeležiti pobedu u poslednjem kolu :( Sto ce dovesti, uz moje 2 pobede, tvoje ispadanje u Brod, a moj opstanak u Premeru :misko:
nbg4ever Posted May 20, 2015 Author Posted May 20, 2015 Najdosadnije duplo kolo ikada... Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Meni uzbudljivo! Treba mi pobeda za plasman u viši rang, a mom neaktivnom protivniku toliko sve ide od ruke da će opušteno dobiti ako alexis poludi. A nije mi čak ni kapiten...zaglavio čovek traku na azaru i imaće opet 50-ak poena u najgorem (najboljem!) slučaju.
Прслин Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 (edited) @nbg У четири лиге ми одлучује бод или два, али опет не могу а да се не сложим. :yawn: Edited May 20, 2015 by Прслин
malkin Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Meni uzbudljivo! Treba mi pobeda za plasman u viši rang, a mom neaktivnom protivniku toliko sve ide od ruke da će opušteno dobiti ako alexis poludi. A nije mi čak ni kapiten...zaglavio čovek traku na azaru i imaće opet 50-ak poena u najgorem (najboljem!) slučaju. odrukaj do kraja o kome se radi, da ga stavimo na stub srama!
Pokojni Ruxin Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 odrukaj do kraja o kome se radi, da ga stavimo na stub srama! A nem pojma čiji je sin city ali sam svakako za da ga kaznimo nekako. Evo recimo možemo da mu oduzmemo pobedu za zelenim stolom ako je slučajno ostvari. Pripišemo je protivniku, razume se, kojem bi u tom slučaju dodali još +12 na tabeli kao naknadu za pretrpljenu patnju. Samo ideja
malkin Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 predlog je razuman, al daj da oformimo komisiju. gde je na ovom topiku žensko kad nam treba?
Muwan Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Francuski jazavac ostavio Monreala na klupi ali zato Dik menja Wickhama na poluvremenu. Ima tako nekih dana...
ducca Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Da ja ne kupim PVA ovo kolo Ovo inace vise ne lici ni na sta, nema vise svrhe ni dovoditi ni prodavati...
Recommended Posts