Jump to content

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

75 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
      27
    • Gospodari samo domacih prstenova , za strani nismo imali para
      7
    • Prvi u selu i na guzove izborili ucesce u el.
      18
    • Nista nismo osvojili , prekid prvenstva , izlazak na ulice
      16
    • Nesto peto ...
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

jebo te vujoševiću tvoj faul da te jebo

Svejedno ne bismo dobili. Milutinov bi ostao sam na pet metara od koša i onesvestio se.

Kako mi je zao Dragana, ubio bih nekog tacno

nema logike da bi bili favoriti u produžetku, nema ni garancije da bi odbranili napad, ali jebote cele sezone ne igramo ništa u napadu i ti hoćeš zadnji napad, eto ti zadnji napad, još je dobro i nacrtan

Kako mi je zao Dragana, ubio bih nekog tacno

Zasto..moze da isfingira neku povredu i da mu ovo bude poslednje sto je odigrao za nas.

Zasluzuje on mnogo bolje od ovoga mucenja. Pre svega, ne ovakav oprostaj.

Zato i kazem, on prvi nije zasluzio da ovako ode iz kluba

zasluzio je da mu se na glavu pokenja upravo onaj koji ga je nagovorio da obuce onu idiotsku majicu.

karma je cudo.

Još jedan izdajnik :(

zasluzio je da mu se na glavu pokenja upravo onaj koji ga je nagovorio da obuce onu idiotsku majicu.

karma je cudo.

+ milion

hm, rekoše sad na areni da je puklo™ nakon neke rasprave milosavljevića i pavlovića.

Kritikovao ga je za namernu nad Kalinićem i još za jednu stvar, nešto u fazonu da se smiri... naravno, Vujošević nije smeo Pavloviću da podvikne da mu ne bi brojali do deset na nacionalnoj televiziji.

Video sam ja kad je milosavljevic vikao za tajmaut, napad pre toga je pavlovic ispalio preko ruke u petoj sekundi a mi dobili zakucavanje u kontri

Gde sme kapiten da podvikne igracu, pa gde to ima :(

karma je cudo.

Ako si nam rekao.

Trebalo je da napise "tuki" na majici verovatno. Decko je isao linijom manjeg otpora, jer je takav kakav je

Ako se drao na Sashu. Covek igra 15. put protiv njih i svaki put je vodio licni rat kao da ima 18 godina

Edited by Giggsy

Guest
This topic is now closed to further replies.