ToniAdams Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 (edited) meni nekako ovako ide lista gluposti: 1. pp cudoviste frankenstajn sto mora da trazi poso 2. doktor frankenstajn 3. paorka 4. tomas rosicki 5. pederusa riba rosickog 6. crnac 7. gej vukodlak 8. vestice gotivan mi je lik bez pola face Edited January 20, 2016 by ToniAdams
ToniAdams Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 odgledo ash-a protiv ivl deda. jebemti, strasno neprijatno iskustvo. moram potisnuti sto pre.
variola Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Još jedan Den Simons u najavi. http://io9.gizmodo.com/amc-is-bringing-the-terror-to-tv-screens-as-an-antholog-1763047630?utm_campaign=socialflow_io9_facebook&utm_source=io9_facebook&utm_medium=socialflow
Sludge Factory Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Peni Dredful krece zvanicno u nedelju, ali vec ima prva epizoda da netu. Intervju sa Dzonom Loganom
Sludge Factory Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 Epizode su dosta trash-astije ove sezone. Kako su snimljene, a i dijalozi. Odvrnuli su trash bas. A cini mi se namerno.
mustang Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 (edited) vi ko da ste poludeli :) ja sam premotavvala bilo dosadno do zla biloga Edited June 7, 2016 by mustang
ToniAdams Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 uzasan je penara, realno. odgledo sam jer je naleteo na teveu a mrzelo me da ustajem po daljinac :(
Apollo Creed Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Gledao sinoć prvu epizodu "Outcast" na Fox-u...onako, podeljeni utisci, sačekao bih sa određenijom ocenom dok ne pogledam još koju epizodicu. Gledljivo je makar, za sada.
Sludge Factory Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 POjavio se i Drakula! :ziga: Isprva mi se nije svideo, medjutim kako vreme odmice sve je bolji. U ovoj poslednjoj epizodi je bio odlican. vi ko da ste poludeli :) ja sam premotavvala bilo dosadno do zla biloga Predigra mora da ide polako i sporo Naravno da mora. Ali konacno je poceo da razotkriva stvari. Ko juri Vanesu sve vreme i zasto, koje Itan i sta ga goni, sta rade Brona/Lili i Dorijan. uzasan je penara, realno. odgledo sam jer je naleteo na teveu a mrzelo me da ustajem po daljinac :( Kako lazes adamse, Penara ti je omiljena serija.
Haralampije Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Peni je skroz ok,gledao dve epizode, bolja mi je od prosle sezone.Casting je odlican, cak i sporedni likovi birani pazljivo
Recommended Posts