January 20, 20169 yr meni nekako ovako ide lista gluposti: 1. pp cudoviste frankenstajn sto mora da trazi poso 2. doktor frankenstajn 3. paorka 4. tomas rosicki 5. pederusa riba rosickog 6. crnac 7. gej vukodlak 8. vestice gotivan mi je lik bez pola face Edited January 20, 20169 yr by ToniAdams
January 21, 20169 yr odgledo ash-a protiv ivl deda. jebemti, strasno neprijatno iskustvo. moram potisnuti sto pre.
March 7, 20169 yr Još jedan Den Simons u najavi. http://io9.gizmodo.com/amc-is-bringing-the-terror-to-tv-screens-as-an-antholog-1763047630?utm_campaign=socialflow_io9_facebook&utm_source=io9_facebook&utm_medium=socialflow
April 25, 20169 yr Peni Dredful krece zvanicno u nedelju, ali vec ima prva epizoda da netu. Intervju sa Dzonom Loganom
May 17, 20168 yr Epizode su dosta trash-astije ove sezone. Kako su snimljene, a i dijalozi. Odvrnuli su trash bas. A cini mi se namerno.
June 7, 20168 yr vi ko da ste poludeli :) ja sam premotavvala bilo dosadno do zla biloga Edited June 7, 20168 yr by mustang
June 7, 20168 yr uzasan je penara, realno. odgledo sam jer je naleteo na teveu a mrzelo me da ustajem po daljinac :(
June 7, 20168 yr Gledao sinoć prvu epizodu "Outcast" na Fox-u...onako, podeljeni utisci, sačekao bih sa određenijom ocenom dok ne pogledam još koju epizodicu. Gledljivo je makar, za sada.
June 7, 20168 yr POjavio se i Drakula! :ziga: Isprva mi se nije svideo, medjutim kako vreme odmice sve je bolji. U ovoj poslednjoj epizodi je bio odlican. vi ko da ste poludeli :) ja sam premotavvala bilo dosadno do zla biloga Predigra mora da ide polako i sporo Naravno da mora. Ali konacno je poceo da razotkriva stvari. Ko juri Vanesu sve vreme i zasto, koje Itan i sta ga goni, sta rade Brona/Lili i Dorijan. uzasan je penara, realno. odgledo sam jer je naleteo na teveu a mrzelo me da ustajem po daljinac :( Kako lazes adamse, Penara ti je omiljena serija.
June 14, 20168 yr Peni je skroz ok,gledao dve epizode, bolja mi je od prosle sezone.Casting je odlican, cak i sporedni likovi birani pazljivo