Jump to content
IGNORED

HOROR SERIJE (u capsu, naravno)


Lrd

Recommended Posts

nightstalker.jpg

 

Dakle, Omiljene serije je all time greatest topic na PPP-u ikad, ali nekad je težak da se prati zbog obilja informacija, te zato bi bilo dobro da se malo rastereti.

 

BBC-In-The-Flesh.jpg

 

Dakle, Penny Dreadful je trenutno glavni hit i postaje sve veći hit i sve bolji iz epizode u epizodu, ali bilo bi lepo da ubuduće ovde pišemo sve hororično što gledamo a što već nema svoj topik. Tipa Grimm, Vampire Diaries (da, gledam! i glasno to priznajem!), Helix (jes' nominalno SF, ali je ipak horor), Hemlock Grove (gledam! Garbidž potpuni, ali gledam), ili Being Human (što nisam gledao poslednju sezonu (evo saću), ali je stvarno kul), ili In The Flesh (nisam gledao, volo bi da čujem od nekog ko jeste), ili šta god.

 

helix-pilot-b.jpg

 

Elem, Penny Dreadful mi postaje sve bolji kako postaje sve trešiji, a naročito mi je super ovaj poslednji momenat u poslednjoj epizodi, jer je na tradcionalan način pokazao da mu se jebe i da će furati svoj fazon. Samo se nadam da će to ispasti kako treba.

 

 

Naravno, dobro dođe i priča o klasičnim serijama ili TV filmovima.

 

 

Link to comment
 • Replies 499
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Lrd

  96

 • ToniAdams

  59

 • Weenie Pooh

  47

 • Sludge Factory

  44

Potpisujem za Penny Dreadful, odlično vozi za sada, jedina briga mi je što je skoro 100% character-driven, što funkcioniše dok ne saznamo te background pričice za svakog lika, koje za sada daju tek na kašičicu (u sledećoj epizodi biće Evitina). To podseća na Lost, kad su ispucali sve te baskstories, serija je efektivno bila gotova jer priča sama nije mogla ništa da nosi.

 

Biću prezadovoljan ako prva sezona bude ovako jaka do kraja :)

 

A za In the Flesh ću ti reći - sranje kompletno. U pitanju je family issues drama gej tinejdžera besramno prerušena u zombie post-apocalypse scenario, nikad nisam video toliko produkcijso licemerje. Suštinski priča nema skoro nikakve veze sa zombijima, sve je u stilu "Oni nas ne razumeju jer smo drugačiji", traži se prihvatanje i razumevanje od roditelja u maloj sredini, bla bla truć. 

 

Neka rade ljudi seriju sa tim temama slobodno, možda bih je i gledao, ali užasno je bezobrazno i glupavo zombifikovati je da navučeš publiku. Odgledao prvu sezonu i dosta mi je.

Link to comment

In the Flesh će verovatno da sačeka. Verujem da je sranje, jer nekako...uvek je većina engleskih serija sranje. Ali, opsesija, manija, jebi ga...

Link to comment

kakvo vam je mišljenje o american horror story?

Imas poseban topik za tu seriju

Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Link to comment

Penny Dreadful mi je sve interesantniji i sve bolji. Ja bih bila zadovoljna sa tri ovakve sezone. Još kad bi se još malo poradilo na radnji, tj. akciji bilo bi sjajno. Jer ko što reče Vini, za sada imamo samo razvoj likova. Nije da mi smeta, ali koliko još  literarnih čudovišta iz 19. veka  imamo na raspolaganju. Mogu da se setim još samo dr Džekila/g. Hajda.

Edited by Arkadija
Link to comment

Direktno iz League of Extraordinary Gentlemen, imaš još nevidljivog čoveka... onda, ovaj, Kapetana Nema, Šerloka Holmsa... Dr. Moriarty... Fu Manchu... 

 

Posle u drugoj sezoni mogu da pređu na Velsov Rat Svetova i invaziju Marsovaca... koju će da reši, spoiler alert, spoiler alert, Dr. Moreau i njegova biohemijska WMD :jerry:

Link to comment

Ja sam tek sada shvatila da kad govorite o League of Extraordinary Gentlemen, mislite na strip. Već sam se uplašila da u superlativima govorite o onom filmu koji ne može da se odgleda koliko je loš  :lolol: 

Link to comment

Film je toliko očajan da se ne pominje u pristojnom društvu. Stripovi su odlični, zaključno sa 1912. Black Dossier i ono kasnije je prilično meh.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...