Ryan Franco Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 na izuzetno lucidan, smeo i divan nacin ih je prikazao i povezao na svoj nacin, uspevajuci u izuzetno teskoj sublimaciji koja se tice ljudskog zivota, pitanja krivice, licnih demona (vrlo zanimljivo), smisla zivota, lepote, ljubavi i sl. To bih nazvao visoko inteligentnim promisljanjem koje je uspelo i svaka mu cast. Eto, to se meni, osim svega ostalog navedenog, dopada. 0% banalizacije, 100% surovo realno. I zato, pored svega ostalog, 10/10 od mene. To je to. Ma naravno, kao sto kazem stvar preferencija, ja recimo ne znam ko je roj beti Ne znam ni ja. Gugl ne pomaže.
precog Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Majko mila, stigao do trece ili cetvrte epizode i smorio se ko pas. Nesam imao predrasuda, zeleo sam da mi se svidi, ali ovo je pateticno i neuverljivo. Nastavicu da gledam zbog evice, slab sam joj na oci. Kapiram zasto se nekim decacima svidja - sifra ormar i neizlazak, timoti i dzos.
mozzer Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 I ja sam poceo da gledam zbog Eve Grin , kakvo predivno bice. Inace reditelj i producent su ingeniozno uzeli bas nju i njen kompleksni lik kao centralni lik u projektu, a njoj svaka cast na smelosti i pameti da prihvati ovu ulogu i podigne se kao glumica u ovo moderno vreme na najvise visine. Carica!
ToniAdams Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 pa sasvim je legitimno gledati zbog eve grin, nema potrebe da ucitavas kvalitet kog nema u tragovima.
ToniAdams Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 pa ok, cenim svacije misljenje, al kako ces onda rangirati mnogo visi kvalitet, kad recimo saznas ko je roj beti?
mozzer Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Ja bih stvarno da zavrsim ovu diskusiju, izneo sam svoje misljenje i to je to. Ako nesto znaci, ne pratim redovno serije pa ni filmove, gledao sam 3 serije u poslednje 2 godine, nemam dovoljno vremena a i nije me nista zainteresovalo toliko kao PD. Ne moramo vise da repliciramo, sve je ql.
Lrd Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Počeo sam da bindžam PD. Druga i treća su suško i već viđene, posle postaje mnogo bolje i sveukupno je odlično. Jedino što me neviđeno nervira jezik na kome bajaju.
ToniAdams Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Ja bih stvarno da zavrsim ovu diskusiju, izneo sam svoje misljenje i to je to. Ako nesto znaci, ne pratim redovno serije pa ni filmove, gledao sam 3 serije u poslednje 2 godine, nemam dovoljno vremena a i nije me nista zainteresovalo toliko kao PD. Ne moramo vise da repliciramo, sve je ql. uf, uf, uf. uveravam te da nikakve diskusije sa moje strane nije bilo ni na vidiku :) samo mi bude smesno kad vidim neciji pretenciozni stajl u kombu sa kraterima u opstoj kulturi. a opet su me nekako ganula tvoja iskrena interesovanja, pa htedoh da pomognem, ne moras da mi zahvaljujes. sto bi rekli u zvezdanim stazama (to je isto jedna serija, ko peni d. i jos te 2, samo u svemiru) - dugo zivi i sublimiraj!
Hippie Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Nesto najbolje sto sam gledao podlednjih godina, mogu reci u rangu twin peaksa. uouu, polako s tim recima
ToniAdams Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 uouu, polako s tim recima pa dobro, ona treca je realno slabija od ovih :(
Ryan Franco Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 (edited) jel možeš da nam kažeš ko je roj beti? predajemo se. siguran sam da će nam se otvoriti vrata sveznanja kad shvatimo koga smo prevideli. Edited July 5, 2015 by McCabe
mozzer Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Ja znam ko je Toni Adams (pretpostavljam da se radi o stoperu engleske reprezentacije sredinom osamdesetih, tadasnji omiljeni igrac mi je bio Brajan Robson), znam i ko je Dzejms Kegni, Paolo Sorentino, pa cak i Moira Keli, ali taj Roj Beti... bio je neki Roj Rovers fudbalski heroj iz Stripoteke... Roj Kin i sl...
Ajant23 Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Samo da vidim da li će mi se sam od sebe obrisati ovaj post...
Recommended Posts