Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK PARTIZAN 2014/2015

Featured Replies

gledao sam dve od tri utakmice protiv čuke, u obe su oni bili bolji. tačno se vidi koliko neki igrači nisu za partizan: brašanac, grbić, kojić, babović...nemamo sredinu i napad, kad god se pojavi neki solidan protivnik.

• Replies 6.7k
  • Views 462.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

auh, zamalo magija :(

ni magija ne pomaže

:(

Babo kapiten atraktivno i neprecizno...

ni magija ne pomaže

:(

nestalo mu mane :(

Cuka bas rutinski ovo resila,ozbiljna ekipa za nasu doduse jadnu ligu.

Cuka rutinski i vrlo iskusno! Cestitke...

Čestitam Čukarcu, zasluženo!!!

gledao sam dve od tri utakmice protiv čuke, u obe su oni bili bolji. tačno se vidi koliko neki igrači nisu za partizan: brašanac, grbić, kojić, babović...nemamo sredinu i napad, kad god se pojavi neki solidan protivnik.

Bili smo bolji u onoj utakmici u kojoj smo imali napad. Kad imaš napadača koji je klasa za ovu ligu, tipa Škuletića ili Lazovića, protivnik mora da ga udvaja, zato smo i imali X šansi u tom prvom meču. Kojić se sam čuva.

svaka čast komšijama s brda, ozbiljniji su i bolji bez dileme. bravo!

a mi da se šutiramo u dupe što smo i titulu uzeli. dosta, u ovim okolnostima nije moglo bolje.

nema ko da šutne, nema ko da povuče igru, nema ni skok igre... pa sigurno neće dozvoliti da ušetaju u gol, pa nije ovo donji srem!!!

ČESTITAM ČUKI prvi trofej, iskreno mi je podjednako drago kao i mi da smo ga osvojili!

Bili smo bolji u onoj utakmici u kojoj smo imali napad. Kad imaš napadača koji je klasa za ovu ligu, tipa Škuletića ili Lazovića, protivnik mora da ga udvaja, zato smo i imali X šansi u tom prvom meču. Kojić se sam čuva.

Jel to bila prva utakmica, jesenji deo prvenstva? to nisam gledao. zadnje dve sam gledao i baš sam iznenađen da su oni bolji. mislim retko viđam neku JSL ekipu da je bolja od partizana po kvalitetu zadnjih deset i više godina.

Naravno, nema tandema Škuletić/Lazović i onda iole bolja ekipa pokaže naše velike nedostatke.

Edited by BlackGeorge

Ona koju smo dobili 4:2.

Ona koju smo dobili 4:2.

Ja gledao onu pre par meseci (ili nedelja?) koju smo jedva u finišu meča iščupali 2-2 i ovo sada, u obe su bili bolji.

nema ko da šutne, nema ko da povuče igru, nema ni skok igre... pa sigurno neće dozvoliti da ušetaju u gol, pa nije ovo donji srem!!!

ČESTITAM ČUKI prvi trofej, iskreno mi je podjednako drago kao i mi da smo ga osvojili!

+1 ceo post, svaka čast Čukaričkom, sve čestitke. Naravoučenije: Privatizacija se isplati :D

Vučeliću preostaje da ispuni ono što je rekao u intervjuu pre nedelju dana, ozbiljna pojačanja pa napad na LŠ  :fantom:  .Eto, sad je mogao da se uveri kao i svi mi, da nismo bolji ni od čuke, a hoćeš u LŠ. E pa pokaži da si šmeker i kupi 4 solidna igrača u sredini i napadu. Rizikuj, inače ćeš ostati i bez Lige evrope koja donosi makar 5 miliona evra.

Pitanje za sve grobare: kome bi ste se zahvalili na kraju sezone što se tiče igrača?

Evo mog izbora: Brašanac, Grbić, Babović, Kojić, Ostojić, Petrović (Nemanja), Luka, Marković, Marinković. Možda i ćirković.

Uh, pa ovde samo nedostaje golman :Hail: , nakupilo se škarta, mnogo....mnogo!

Edited by BlackGeorge

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.