Kreator Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 gledao sam dve od tri utakmice protiv čuke, u obe su oni bili bolji. tačno se vidi koliko neki igrači nisu za partizan: brašanac, grbić, kojić, babović...nemamo sredinu i napad, kad god se pojavi neki solidan protivnik.
elementary Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Cuka bas rutinski ovo resila,ozbiljna ekipa za nasu doduse jadnu ligu.
Goranz Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 gledao sam dve od tri utakmice protiv čuke, u obe su oni bili bolji. tačno se vidi koliko neki igrači nisu za partizan: brašanac, grbić, kojić, babović...nemamo sredinu i napad, kad god se pojavi neki solidan protivnik. Bili smo bolji u onoj utakmici u kojoj smo imali napad. Kad imaš napadača koji je klasa za ovu ligu, tipa Škuletića ili Lazovića, protivnik mora da ga udvaja, zato smo i imali X šansi u tom prvom meču. Kojić se sam čuva.
MocaVukotic Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 svaka čast komšijama s brda, ozbiljniji su i bolji bez dileme. bravo! a mi da se šutiramo u dupe što smo i titulu uzeli. dosta, u ovim okolnostima nije moglo bolje.
twisted Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 nema ko da šutne, nema ko da povuče igru, nema ni skok igre... pa sigurno neće dozvoliti da ušetaju u gol, pa nije ovo donji srem!!! ČESTITAM ČUKI prvi trofej, iskreno mi je podjednako drago kao i mi da smo ga osvojili!
Kreator Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 (edited) Bili smo bolji u onoj utakmici u kojoj smo imali napad. Kad imaš napadača koji je klasa za ovu ligu, tipa Škuletića ili Lazovića, protivnik mora da ga udvaja, zato smo i imali X šansi u tom prvom meču. Kojić se sam čuva. Jel to bila prva utakmica, jesenji deo prvenstva? to nisam gledao. zadnje dve sam gledao i baš sam iznenađen da su oni bolji. mislim retko viđam neku JSL ekipu da je bolja od partizana po kvalitetu zadnjih deset i više godina. Naravno, nema tandema Škuletić/Lazović i onda iole bolja ekipa pokaže naše velike nedostatke. Edited May 20, 2015 by BlackGeorge
Kreator Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Ona koju smo dobili 4:2. Ja gledao onu pre par meseci (ili nedelja?) koju smo jedva u finišu meča iščupali 2-2 i ovo sada, u obe su bili bolji.
Kreator Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 (edited) nema ko da šutne, nema ko da povuče igru, nema ni skok igre... pa sigurno neće dozvoliti da ušetaju u gol, pa nije ovo donji srem!!! ČESTITAM ČUKI prvi trofej, iskreno mi je podjednako drago kao i mi da smo ga osvojili! +1 ceo post, svaka čast Čukaričkom, sve čestitke. Naravoučenije: Privatizacija se isplati :D Vučeliću preostaje da ispuni ono što je rekao u intervjuu pre nedelju dana, ozbiljna pojačanja pa napad na LŠ .Eto, sad je mogao da se uveri kao i svi mi, da nismo bolji ni od čuke, a hoćeš u LŠ. E pa pokaži da si šmeker i kupi 4 solidna igrača u sredini i napadu. Rizikuj, inače ćeš ostati i bez Lige evrope koja donosi makar 5 miliona evra. Pitanje za sve grobare: kome bi ste se zahvalili na kraju sezone što se tiče igrača? Evo mog izbora: Brašanac, Grbić, Babović, Kojić, Ostojić, Petrović (Nemanja), Luka, Marković, Marinković. Možda i ćirković. Uh, pa ovde samo nedostaje golman , nakupilo se škarta, mnogo....mnogo! Edited May 20, 2015 by BlackGeorge
Recommended Posts