renne Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 p.s. jebo vas Vračar! plus milion čuj lovac pored žive džakarte, svašta
gospa buba Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 (edited) plus milion čuj lovac pored žive džakarte, svašta eee moj reni, da mi je neko reko da cemo pre osnivanja osnivat frakciju... edip. imam lajt utisak da se neka 2-3 topika neprekidno prelivaju tamo vamo jedan u drugi i treci Edited May 21, 2014 by gospa buba
Hamlet Strašni Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Jel sam ja nešto propustio? Sastanak u Lovcu? kada
renne Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 jel ima tamo šta za biljojede? :( nema tamo ništa ni za mesoždere obzirom na cene
Filipenko Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Samo u članu 1 dodati iza "dobrovoljno, nevladino, neprofitno udruženje" dve reči: "socijalističkog opredeljenja".
renne Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Neću da pravim bazen. Samo se izjasnite gde vam više odgovara da se sutra okupimo. Turska ili austougarska i da se generalno prijavite za dolazak Hvala na pažnji
MaryPoppins Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 (edited) ma jok, mala bašča u čuburi, uvek puna i velika galama. zamisli nas još kad krenemo da se dernjamo. ja čitala statut, svaka ti čas valćiro, sačinjela si ga odlično. važno da smo udruženje i da se nismo rasplinuli na rasizme i homofobije, nego pomoć ugroženima i kapak. pa ima raznih vrsta ugroženih, uostalom. takođe ima prostora za donacije, što je dojaj. što se kafane tiče, ja kapiram da ima više naroda sa ove, naše turske strane, nego vas prečana. ako se varam, onda će naša manjina da pređe reku u džakartu. al mrka kapa, mislim da nas je više vamo, pa zato mlidijah u lovcu. (mojne se naljutim pa napravim nešto u filmskom gradu :D) sad tek vidim ovo: nema tamo ništa ni za mesoždere obzirom na cene daj onda drugi predlog, davno sam bila zaboravila sam cene. jel jeftinija džakarta? Edited May 21, 2014 by Queen Mother
Valk Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Austrougarska ili Skadarlija. Dolazim ali je 18h baš rano. Pomrećemo od vrućine.
Recommended Posts