Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Удружење Плус Један

Featured Replies

:lolol: tako nekako osim što je Eras u USA pa će morati da se piči sa Miralemom putem video konferencije.

Mogu ja video linkom da se kao sloba ukljucim pa da pomenem Miralema "onako usput". :D

• Replies 623
  • Views 108.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

nahranite jednog konja

• sutra i prekosutra se skuplja pomoc za rome cije je naselje izgorilo. medju njima je mnogo djece. ostali su bez svega, a realno nisu ni imali skoro nista.   oni su jadni toliko deprivirani d

• Paul Gompitz
    Paul Gompitz

Jel da se donose pelene i garderoba za bebe? Kod ZLF pise hrana, satori…

Posted Images

ali ostaces nadam se i kada kriza prodje ;)

Ili ne moraš, samo dok uplaćuješ...

Šala mala :)

• Author

necemo se samo jednom nalaziti :)

dok ne stigne udruzenje i racun, mozemo svaki dan da odredimo neko vreme u nekoj kafani za skupljanje para.

eto šta je pametna žena. :wub:

jel neko pitao harpera da li bi se uključio međ osnivače (il kako se to već zove)? čovek ima kilometre iskustva sa ovim stvarima, trebalo bi tu i 1 iskustvo, pored dobre volje. 

+ opet nisam pazila na času, sad uđoh u kuću, pa da pitam, da ne čitam sad markove konake: jel može nekako da se izbegne nvo prefix na koji su svi kod nas alergični :D i ubudžite negde i organizaciju i sprovođenje projekata, fundraising i takve stvari da bi moglo da se širi eventualno u nekom trenutku, da se skupljaju pare i sa strane i pomaže gde treba. a? 

Edited by Queen Mother

mislim da u srbiji ne mogu da raspolazu novcem sa paypala

skrill :)

moze i payoneer. i oni izdaju mastercard karticu, a rade i sa usa (za razliku od skrill-a)

e, super :). zar skrill ne radi sa usa? skandalozno!

+ opet nisam pazila na času, sad uđoh u kuću, pa da pitam, da ne čitam sad markove konake: jel može nekako da se izbegne nvo prefix na koji su svi kod nas alergični :D i ubudžite negde i organizaciju i sprovođenje projekata, fundraising i takve stvari da bi moglo da se širi eventualno u nekom trenutku, da se skupljaju pare i sa strane i pomaže gde treba. a? 

NVO prefiks je neformalni deo paketa kada želiš da budeš udruženje građana u formalnom smislu. 

Mi smo udruženje građana..... aaaaaa, znači nevladina...Tako to ide. Ali, suštinski, ne vidim smetnju bar u početku. Za ozbiljnije od udruženja mora se imati ozbiljnije zaleđe :)

Mada, pitanje je ko je trenutno nepopulariji, nevladine organizacije ili fondovi. Najveća zamerka, što se tiče javnosti (ovakve retardirane kakva je), u pogledu nevladinih organizacija se odnosi na poreklo prihodne strane, dok se kod fondova sumnja usmerava ka rashodnoj strani. 

^

Au, kako će to rirku da iskoristi.  :fantom:

cetvrtak je idealan dan za birokratiju i pare. pay attention and you'll see

offtopic

ManicMiner!!!

najjaci nick!!!!!!!!

.. i igrica -_-

nastavite dalje sada

ima saglasnih?

ja sam saglasna jos od akcije za azilante :)

• Author

nisam bila na tom času :D

Odlicna ideja, svaka chas.

moze i payoneer. i oni izdaju mastercard karticu, a rade i sa usa (za razliku od skrill-a)

Meni pionirka nije radila na pos terminalima, a dizanje sa bankomata je bila čista pljačka...

Meni pionirka nije radila na pos terminalima, a dizanje sa bankomata je bila čista pljačka...

dobro je onda sto je jos nisam isprobao. :)