Jump to content

Politika i poplave

Featured Replies

jel bila "baba vangla"? :D

http://www.youtube.com/watch?v=3FMJfyq2PdI

jel to isti onaj baja sto je apsen zbog fejk sarajevske diplome na osnovu koje je doktorirao?

As I was just saying on Twitter - neko razuman u EU se dokopao telefona. Sigurno se to nisu sami setili.

Bilo bi lepo da je to u pitanju. Znak da govnari ipak pomalo bacaju oko ovamo, van standardnih tema koje ih interesuju. Plus sve to može samo da pojača premijerov frust i šizofreniju.

Verovatno je osnov bio opasnost od bekstva sa facebook profila.

:lolol:

ma jok, ne može takav talog kod nas da prođe

moram da odem u mali off kad pomenuste sarajevski univerzitet, jedan nas lik u rasejanju fejkovao diplomu iz sarajeva i zaposlio se kao psihijatar, kasnije provalili i strpali ga u zatvor. on, dusevan covek, presavije tabak i tuzi drzavu, a u medjuvremenu podmiti onoga koga treba podmititi da bi se nabavila prava potvrda da je zavrsio faks pored koga nije ni prosao. epilog - skoro milion jura obestecenja. sad drzi privatnu kliniku.

srbin pobedijo :D

takođe - jedan lik je fejkovao, pajsad - diplomu srednje škole :D i završio faks, takođe u jednoj razvijenoj zemlji EU. Doduše, sad je diplomirani inženjer zvuka, tako da posledice nisu baš iste kao kod psihijatra :D

Edited by MancMellow

• Author

Pa šta rade ti ljudi, i zašto još nisu zaposleni u novoj Vladi?

Takva nam snalažljivost treba!

srbin pobedijo :D

takođe - jedan lik je fejkovao, pajsad - diplomu srednje škole :D i završio faks, takođe u jednoj razvijenoj zemlji EU. Doduše, sad je diplomirani inženjer zvuka, tako da posledice nisu baš iste kao kod psihijatra :D

dobro, barem je faks regularno zavrsio. ovaj car i dan danas pruza usluge, uglavnom nasim ljudima. dakle, srbini izgubili :D

moram da odem u mali off kad pomenuste sarajevski univerzitet, jedan nas lik u rasejanju fejkovao diplomu iz sarajeva i zaposlio se kao psihijatar, kasnije provalili i strpali ga u zatvor. on, dusevan covek, presavije tabak i tuzi drzavu, a u medjuvremenu podmiti onoga koga treba podmititi da bi se nabavila prava potvrda da je zavrsio faks pored koga nije ni prosao. epilog - skoro milion jura obestecenja. sad drzi privatnu kliniku.

Imam ja ortaka koji je fejkovao diplomu Mašinskog i napravio ozbiljnu inženjersku karijeru preko bare. Cenjen čovek, trenutno je visoko pozicionirani predstavnik svoje kompanije na Dalekom istoku. 

dobro, barem je faks regularno zavrsio. ovaj car i dan danas pruza usluge, uglavnom nasim ljudima. dakle, srbini izgubili :D

napredak je to ipak. ranije su te usluge pruzali i najvise pacijenata imali zorka, kleopatra i ljubisa trgovcevic.

možda je ovo stavljeno negde

Na pitanje lidera Nove stranke Zorana Živkovića kako to da TENT nije osiguran od, Vučić je rekao: "Veoma važno da se ustanovi svačija odgovornost. Pokušamo da izvučemo što više novca za našu zemlju, i Kolubara i TENT nisu osigurani zato što vaša stranka, odnosno lista na kojoj se nalazite, vaš direktor, nije hteo da se potpiše polisu, i tražio je da se izbaci nadokanada o poplavama, 1.3.2012. se to dogodilo. Nemam nameru da ga okrivim za ovakvu nesreću, ali mi imamo sada štetu zbog toga na desetine miliona evra“. 

polisa je obnavljana 1.3.2013 i 1.3.2014. mogli su da ubace i poplave. nemam pojma da li je direktor promenjen ali, plavuša je bila resorna ministarka.

Edited by djordje geprat

Imam ja ortaka koji je fejkovao diplomu Mašinskog i napravio ozbiljnu inženjersku karijeru preko bare. Cenjen čovek, trenutno je visoko pozicionirani predstavnik svoje kompanije na Dalekom istoku. 

Poznat je i slučaj u Hercegovini o ljekaru koji je fejkovao diplomu. Otkrilo se nakon rata u kome je spasao gomilu života..

dobro, ako je imao znanje a falio mu samo komad papira onda me to ne iznenadjuje.

Čučković nakon saslušanja 

Moram što hitnije da se vratim u Obrenovac kako bih rešio gorući problem s kanalizacujom, dodao je i naveo da ni na koga nije hteo da svali krivicu jer "nije takav čovek". 

meni ovo liči na to da će on da ćuti o odgovornosti gradonačelnika a može-biti i premijera himself ali da ga ovi zauzvrat ne diraju...

• Author

Kako je jednom rekao jedan drugi premijer, razumeju se ćuteći.