Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

"Ljudi sa lokala u Šapcu nisu prepoznali opasnost"..isuse.

Posted

vidi fondaciju novaka djokovica ako nista drugo, cujem da mnogi dobro reaguju na nju

sto nju?

nesto ne vidim na (izuzetnom) sajtu im da se bave poplavama.

Posted

Deluje mi kao da se informacije ozbiljno filtriraju, želim da verujem da je zbog političkog pilićarenja a ne zbog katastrofalnih podataka...

Btw, gde su predsednik države i ministar Velimir Ilić?

Njima su kuće na brdu..

Posted

milenijumske vode!

Sent from Bender's iPad using Tapatalk

Posted

ona Biljana Vraneš je lažljivica!

nije ovo 500godišnja katastrofa, nego 1000godišnja!

:fantom:

(jebote šta priča...  :cry: )

Posted

Ali koji izopačeni predatorski instinkt neko mora da ima pa da mu prvi nagon u ovoj i ovakvoj situaciji bude preuzimanje lokalnih uprava koje još nisu pod njegovom poganom kandžetinom... Pa to je svest identična ovim marauderima što pljačkaju postradale, samo što ovi pljačkaju na političkom terenu a ne u vodi. Strašno jbt.

Posted

videti po rezultatima? kakva odvratna davljenikometrija!

btw, filozofski je zamisljen.

Sent from Bender's iPad using Tapatalk

Posted

Da li postoji neka verodostojna strana na engleskom i/ili nemackom, na kojoj je opisana trenutna situacija i na kojoj su navedeni takodje verodostojni nacini na koje se moze donirati novcana pomoc? Pokusavam da motivisem moje prijatelje iz celog sveta da pomognu, ali strana naseg crvenog krsta je na cirilici, u evropskim medijima je pokrivanje vrlo slabo. Dakle neka strana gde ce na prvi pogled shvatiti o cemu se radi i dobiti informaciju kako mogu da pomognu?

Naravno da se niko nije setio da podigne pismen sajt,

CK je uvek najsigurnija opcija. A ima i na engleskom (doduše delimično)

http://www.redcross.org.rs/arhiva_%D0%94%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B5_2441

Posted

Laze govno smrdljivo, sve mu jebem. I ova bela glava sto prica isto. Voda nije na dzakovima, bar ne na Starom gradu i kod "rizicnog" silosa. Osecam se bespomocno slusajuci pljuvanje po Sapcu i gradskoj vlasti, drugar mi je u gradskom vecu-svi su ih jebeno sabotirali. Ja sam se juce svadjao sa psndurom koji je zabranio da se slazu dzakovi preko vec slozenih na kojima je pisalo Rusija!!!Moralo je da se vidi ciji su :isuse:.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Laze govno smrdljivo, sve mu jebem. I ova bela glava sto prica isto. Voda nije na dzakovima, bar ne na Starom gradu i kod "rizicnog" silosa. Osecam se bespomocno slusajuci pljuvanje po Sapcu i gradskoj vlasti, drugar mi je u gradskom vecu-svi su ih jebeno sabotirali. Ja sam se juce svadjao sa psndurom koji je zabranio da se slazu dzakovi preko vec slozenih na kojima je pisalo Rusija!!!Moralo je da se vidi ciji su :isuse:.

Sent from my iPhone using Tapatalk

cekaj...ovo nije metafora nego ozbiljno?

zivote.

Posted

Ali koji izopačeni predatorski instinkt neko mora da ima pa da mu prvi nagon u ovoj i ovakvoj situaciji bude preuzimanje lokalnih uprava koje još nisu pod njegovom poganom kandžetinom... Pa to je svest identična ovim marauderima što pljačkaju postradale, samo što ovi pljačkaju na političkom terenu a ne u vodi. Strašno jbt.

"Vučić posle ove tragedije ima istorijsku šansu da mobiliše naciju i promoviše prave vrednosti i da napravi sređenu državu", smatra Tabaković.

link