keitel Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 "Ljudi sa lokala u Šapcu nisu prepoznali opasnost"..isuse.
ToniAdams Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 vidi fondaciju novaka djokovica ako nista drugo, cujem da mnogi dobro reaguju na nju sto nju? nesto ne vidim na (izuzetnom) sajtu im da se bave poplavama.
Dark Wader Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Deluje mi kao da se informacije ozbiljno filtriraju, želim da verujem da je zbog političkog pilićarenja a ne zbog katastrofalnih podataka... Btw, gde su predsednik države i ministar Velimir Ilić? Njima su kuće na brdu..
morgana Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) http://novakdjokovicfoundation.org/news/news/2014.734.html ako vec mediji ne daju informacije, nije nelogicno pokusati plasirati ih preko nekoga ko je poznat i popularan Edited May 18, 2014 by morgana
kim_philby Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 milenijumske vode! Sent from Bender's iPad using Tapatalk
akibono Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 ona Biljana Vraneš je lažljivica! nije ovo 500godišnja katastrofa, nego 1000godišnja! (jebote šta priča... )
Muwan Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Ali koji izopačeni predatorski instinkt neko mora da ima pa da mu prvi nagon u ovoj i ovakvoj situaciji bude preuzimanje lokalnih uprava koje još nisu pod njegovom poganom kandžetinom... Pa to je svest identična ovim marauderima što pljačkaju postradale, samo što ovi pljačkaju na političkom terenu a ne u vodi. Strašno jbt.
burekdzija Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 http://novakdjokovicfoundation.org/news/news/2014.734.html ako vec mediji ne daju informacije, nije nelogicno pokusati plasirati ih preko nekoga ko je poznat i popularan Hvala, slazem se.
kim_philby Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 videti po rezultatima? kakva odvratna davljenikometrija! btw, filozofski je zamisljen. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Dark Wader Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Da li postoji neka verodostojna strana na engleskom i/ili nemackom, na kojoj je opisana trenutna situacija i na kojoj su navedeni takodje verodostojni nacini na koje se moze donirati novcana pomoc? Pokusavam da motivisem moje prijatelje iz celog sveta da pomognu, ali strana naseg crvenog krsta je na cirilici, u evropskim medijima je pokrivanje vrlo slabo. Dakle neka strana gde ce na prvi pogled shvatiti o cemu se radi i dobiti informaciju kako mogu da pomognu? Naravno da se niko nije setio da podigne pismen sajt, CK je uvek najsigurnija opcija. A ima i na engleskom (doduše delimično) http://www.redcross.org.rs/arhiva_%D0%94%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B5_2441
John Coltrane Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Laze govno smrdljivo, sve mu jebem. I ova bela glava sto prica isto. Voda nije na dzakovima, bar ne na Starom gradu i kod "rizicnog" silosa. Osecam se bespomocno slusajuci pljuvanje po Sapcu i gradskoj vlasti, drugar mi je u gradskom vecu-svi su ih jebeno sabotirali. Ja sam se juce svadjao sa psndurom koji je zabranio da se slazu dzakovi preko vec slozenih na kojima je pisalo Rusija!!!Moralo je da se vidi ciji su . Sent from my iPhone using Tapatalk
burekdzija Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Naravno da se niko nije setio da podigne pismen sajt, CK je uvek najsigurnija opcija. A ima i na engleskom (doduše delimično) http://www.redcross.org.rs/arhiva_%D0%94%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B5_2441 Da, na kraju sam napravio neki svoj tekst, dodao jednu galeriju i link na nas crveni krst i njoletovu fondaciju.
ToniAdams Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Laze govno smrdljivo, sve mu jebem. I ova bela glava sto prica isto. Voda nije na dzakovima, bar ne na Starom gradu i kod "rizicnog" silosa. Osecam se bespomocno slusajuci pljuvanje po Sapcu i gradskoj vlasti, drugar mi je u gradskom vecu-svi su ih jebeno sabotirali. Ja sam se juce svadjao sa psndurom koji je zabranio da se slazu dzakovi preko vec slozenih na kojima je pisalo Rusija!!!Moralo je da se vidi ciji su . Sent from my iPhone using Tapatalk cekaj...ovo nije metafora nego ozbiljno? zivote.
Mr.Mxyzptlk Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Ali koji izopačeni predatorski instinkt neko mora da ima pa da mu prvi nagon u ovoj i ovakvoj situaciji bude preuzimanje lokalnih uprava koje još nisu pod njegovom poganom kandžetinom... Pa to je svest identična ovim marauderima što pljačkaju postradale, samo što ovi pljačkaju na političkom terenu a ne u vodi. Strašno jbt. "Vučić posle ove tragedije ima istorijsku šansu da mobiliše naciju i promoviše prave vrednosti i da napravi sređenu državu", smatra Tabaković. link
Recommended Posts