boshoku Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 kolju sepra, piju radžu, kita ih bole (oću ja, al bez da koljem - pičkica sam in det uej)
Roger Sanchez Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Mislio sam na PTC jutros, glavni status riport. Uručbirano Tapatalkićem s Lumije Jeftinjare
Frank Pembleton Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 jebo vas rts, i kako frenk to gleda ako je na poslu?Pa šta kao nemam tv na poslu? Послато са тт
morgana Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) okosnica medijske price je na obrenovcu, s jedne, i kontrolabilnijim lokacijama s druge strane Edited May 18, 2014 by morgana
simple red white Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Da, ja taj slučaj ljudima prepričavam danima, ali ja i dalje (utopistički) nisam za preki sud, jednostavno nisam, mislim da moramo sačuvati makar nekakve obrise elementarno civilizovanog društva. +1! Budimo ljudi, postoje zakoni, shvatam da emocije rade,gadi mi se kada vidim da ima i takvih skotova koji koriste nevolju, ali računam da je ispravno ovo što Anonymous napisa.
Frank Pembleton Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Mislio sam na PTC jutros, glavni status riport. Uručbirano Tapatalkićem s Lumije Jeftinjare A pa to je sitno dok se ministar ne pojavi! Послато са tt
simple red white Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 @DragoKovacevic @NovicaV12 nije poginuo hvala Bogu...doplivao je do obale.ne dave se oni lako Hvala bogu.
boshoku Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 okosnica medijske price je na obrenovcu, s jedne, i kontrolabilnijim lokacijama s druge strane ne'mož tako - internalnijim
gervasius twinkleminkleson Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Na HRT kažu da se u Doboju pojavljuje veliki broj zmija i da je već bilo ujeda
pop-up Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Da stavim i ovde komentar mog drugara iz PN Da, posle "odbrane" Sapca premijer je najavljivao masovan odlazak i "pomoc" Paracinu i paracincima, iako je Sasa apelovao da mu ne trebaju ljudi nego pumpe i mehanizacija, da bi izbacili vodu, a da su ljudi u gradu dobro organizovani... Naravno, i u Paracinu je DS na vlasti, bas kao i u Sapcu! A posto misija ocigledno nije uspela, za rezultat imamo da u dve dnevne novine koje sam procitao jutros nema ni jednog, jedinog clanka o stanju u Paracinu... Mozda nije pravo vreme za to, ali i u Svilajncu je DS na vlasti. Citavo jutro cekam neke informacije o Moravi, ali slabo. Iako su javljali da ce SV dobiti struju, jos uvek ne. Bar ne u kraju kod mojih, posto ih nisam cula vec dugo.
Dagmar Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Gledam RTS, ovaj momak koji je spasilac izgleda kao da ni 18 godina nema.
boshoku Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 šnostra, zmija se baš užasavam (pičkica sam, in det uej) jedna mi iskočila pre 25 godina kod svetog stefana, pobegoh ko devojčica
renne Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 radioamateri podišu antenu i opremu na B.kosi za nove akcije. Došli slovenački amateri sa ekstra opremom
Mostly harmless Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Na kom broju se mogu dobiti informacije o tome gde da se javim kao volonter? Punjenje dzakova, spasavanje, stagod...
Recommended Posts