katamaran Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) Ljudi, recite ako neko zna, gde u Beogradu trenutno da se odnese pomoć, oću da idem da pokupujem četkice i paste i tako to, recite mi gde da nosim? Pionir? Deligradska? http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/1074140-mapa-lokacija-na-kojima-se-sakuplja-pomoc-u-beogradu-foto @ teacher hvala. Katamaran oće da ode u Makiš busom, ne na sajam, ako dobro kapiram. Dobro kapiras :) za sajam sam valjda zakasnio. trebalo je u 21h biti tamo Edited May 17, 2014 by katamaran
Valk Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) Gašić na b92 O poverenju građana u premijera i užasnom lokalnom kriznom štabu Šapca Edit: renne Edited May 17, 2014 by Valkyrie
hazard Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 pa pionir, sportova... čitaj malo prethodno pre nego bupneš... čitam prethodno nego pitam za najaktuelnije informacije
Frank Pembleton Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Ne znam na sta mislis, ko ce i kako da naplati? U drzavnim ustanovama i dalje postoje ljudi koji znaju posao i uhodane procedure od pre 4-5 decenija koje burazerska zaposljavanja jos nisu uspeli sa razjebu, pa kad se desi neka ozbiljna havarija njih puste da rade. Kad havarija prodje, evo opet burazera da primaju platu, ne rade nista i pametuju.Ne govorim o tim ljudima...
pacey defender Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) Gašić na b92 O poverenju građana u premijera i užasnom lokalnom kriznom štabu Šapca Edit: renne gledam i povraćam. bravo rene! Edited May 17, 2014 by pacey defender
wall Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Ufff... Loše prognoze ljudi iz, valjda, srbijavoda ili beogradvoda.
John Coltrane Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Na Savi kod Starog grada ok, tempo dzakova ubitacan, samo stizu kamioni i sleperi, ima i da se okrepe ljudi, sve je dobro organizovano. Krenula prica da je pustilo na silosu, ali sad sam bio tamo-sve ok. Pisem vise kad dodjem kuci. Sent from my iPhone using Tapatalk
Frank Pembleton Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Evakuisao sam kevuLicno?Kako god suuuuper!!!!Fala bogu!
Roger Sanchez Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Sava plavi sve do Drenovaca, boktejebo. I tu moraju tisuće evakuirat. :( Uručbirano Tapatalkićem s Lumije Jeftinjare
Malvo Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) Koliko je danas drugačiji dan nego juče. Imam blagi osećaj da su neke ozbiljne čike malo sklonile Vučića iz neposredne organizacije. http://www.youtube.com/watch?v=9uEujoGZu0Y&t=70m4s Edited May 17, 2014 by Evropejac
akibono Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Evo ga Gašić napušava bivši štab u Šapcu.... samo imam utisak da su se zajebali sa 'svojim' štabom sa Babićem na čelu - i da je onda ubrzo konačno sve preuzela vojska i Diković!
morgana Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Ufff... Loše prognoze ljudi iz, valjda, srbijavoda ili beogradvoda. gdje to? onaj neki hidrolog na studiju b kaze da je najgore proslo
teacher Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Katamaran oće da ode u Makiš busom, ne na sajam, ako dobro kapiram. Kod Sajma je skupljanje i video sam oko 1000 ljudi pretežno onih koji su bili kod Brankovog i Sajma. Tu su i busevi, ali još ne odlaze. Desetak kamiona sa džakovima je prošlo duž Ade. Sent from my iPad using Tapatalk HD
Recommended Posts