Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

đavola sajko nije posmenjivao/oterao u penziju sve te - kako bi nesputano vladao s njima 

Posted

Sad ide snimak tvojih na nekom "quadu" ali sa 6 točkova, u Obrenovcu.

Vozač diže dva prsta a drugi ga udara. :D

Zar su Patrie upoginili? To bi im bila prva 'misija' :)

Uručbirano Tapatalkićem s Lumije Jeftinjare

Posted

sava je usporila rast celim tokom kroz srbiju.

nazalost, delom je to i zbog toga sto plavi posavinu u bosni :(

Posted (edited)

Koliko je danas drugačiji dan nego juče. Imam blagi osećaj da su neke ozbiljne čike malo sklonile Vučića iz neposredne organizacije.

ovo sam bas maloprije pomislila, ali u smislu vucicevog medijskog nastupa.

Edited by morgana
Posted

11 tona hrane od Delhaize za najugroženije stanovnike u Srbiji. Pomoć možete ostaviti i vi, u sva četiri Tempo centra u Beogradu, kao i Maxi objektima u Sarajevskoj 38a - Savski venac, Gospodar Jovanovoj 39-41 - Stari grad, Prvomajskoj 13 - Zemun, Paunovoj 80 - Banjica, Džona Kenedija 10a - Novi Beograd, Dragice Končar 33a - Brace Jerkovic i u ulici Mirjevski venac 23 - Mirijevo/Zvezdara. Kao i u nekoliko objekata u Novom Sadu: Tempo, Tekelijina bb, Maxi u Bulevaru oslobodjenja i u Bulevaru Cara Lazara.

Ko hoće i može da pomogne a blizu je nekog od ovih objekata...

Kao što je već rečeno, najpotrebnije su flašice za bebe,pelene za bebe i odrasle, ulošci, maramice i sredstva za higijenu - sapuni, pasta za zube, vlažne maramice, asepsol...

Posted

Devojka mi je danas bila sa nekim prijateljicama u skoli..pomagali oko prikupljanja, sortiranja i pakovanja pomoci..deca se super odazvala. Kad su zvali lokalni crveni krst da posalje neki kamion i preuzme to, jer su klinci bas puno toga skupili, ovi im magarci odgovaraju da subotom rade samo do 19h..i da ce sutra, eventualno u ponedeljak to da odrade.

Popizdeo sam..nadam se da cu nekoga od njih sresti veceras.

Inace..

10385588_630193073723571_554011093356308

Posted

Čike u belom, daobog.

:lol:

Isto pomislio, hospitalizovali ga.

Posted

pre bih rekao - stari kadrovi iz deep state-a, iskusni vojnici, bezbednjaci i tako ti. oni isti koji su posle prvih nekoliko dana bombardovanja organizovali javni život u Srbiji tako da nikome nije padalo na pamet da diže paniku, zabušava na poslu, prodaje cigarete po višim cenama i tako dalje.

samo intuicija, ništa više. jednostavno, danas se radi, juče se ludovalo.

I ja mislim da se jedino oni usuđuju. Mada su i čike u belom poželjne.
Posted

Devojka mi je danas bila sa nekim prijateljicama u skoli..pomagali oko prikupljanja, sortiranja i pakovanja pomoci..deca se super odazvala. Kad su zvali lokalni crveni krst da posalje neki kamion i preuzme to, jer su klinci bas puno toga skupili, ovi im magarci odgovaraju da subotom rade samo do 19h..i da ce sutra, eventualno u ponedeljak to da odrade.

Popizdeo sam..nadam se da cu nekoga od njih sresti veceras.

Inace..

10385588_630193073723571_554011093356308

boing!

Posted

Hoće li sutra biti trpanja peska u džakove na savskoj obali, dole na štajgi?

Posted

a što večito mračiš - snaći će se ljudi, bilo je mnogo gorih neprilika, izdržali smo ih

esmo srbi (jevrejski, u mom slučaju) il pizde

+1

nece biti upotrebljive kuce od blada i slame, ostale (koje su izdrzale) hoce.

Ovo je vise udar na sveopstu bedu nego na same nekretnine - dovoljno je da u Srbiji ostanes bez funkcionalnog frizidera, televizora, kompjutera, bez para krava i zivinie - i ti si fakticki puki siromah.

Od svega me najvise (!) plasi retorika zvanicnog Beograda koja ce se pojaviti posle nemogucnosti resavanja sveopste srpske bede. Ostale su zle sandzaklije i losi vojvodjani za obracun, ne vidim gde drugo moze da ide politicko-medijska racionalizacija.

Posted

Ал пишете бокте....

Пејси, клип је из околине Крушевца.Обилазница нека кружни ток или тако нешто, било је слика одатле па сам препознао.

И брао за батицу што је напушио наркоманску дрољетину.

Posted

Evo ovaj Nesic na b92 mraci...sus 3cm na sat i dalje...