Muwan Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 (edited) kaze gari na tviteru u crnoj travi uragan prvo oduvao krovove s kuca, a onda im pao sneg Evo je fotografija na onom portalu koji je Praslin linkovao, ja ne mogu da verujem da je ovo uslikano u Srbiji. Edit: u stvari prilično sam siguran da nije uslikano u Srbiji jer fotografija nije potpisana. Mamlazi dodaju dramski efekat, kao da situacija nije dovoljno loša. Kažu ovi na R1 Avala da je sve teže prići Čačku. Neka ekipa što je krenula iz Kragujevca praviće krug preko Kraljeva pa odatle nekim zaobilaznim varijantama. Kažu da je sve drugo neprohodno i da je Morava opasno narasla. Edited May 15, 2014 by beowl Link to comment
Aće Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 a inace, u novom sadu na sajlovu se izlila kanalizacija medju kuce, sa krvlju i otpacima iz matijevica. Link to comment
InvisibleLight Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 ali ja sam tvojaaaaaaaaaa od poch. 18 veka smo u vojvodini a koji su izvori podataka na foktama? Link to comment
Аврам Гојић Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Evo je fotografija na onom portalu koji je Praslin linkovao, ja ne mogu da verujem da je ovo uslikano u Srbiji. Edit: u stvari prilično sam siguran da nije uslikano u Srbiji jer fotografija nije potpisana. Mamlazi dodaju dramski efekat, kao da situacija nije dovoljno loša. nije slikana u Srbiji, to je stock photo Link to comment
badenac Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Dunav: Novi Sad Zemun Pancevo Znaci,opet Zemun. Link to comment
Skyhighatrist Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Evo je fotografija na onom portalu koji je Praslin linkovao, ja ne mogu da verujem da je ovo uslikano u Srbiji: Naravno da ne, Oklahoma je u pitanju, ali daj da nabudzimo sto crnju ilustraciju, klikovi se mnoze... Link to comment
Аврам Гојић Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 a koji su izvori podataka na foktama? ima primitivan sistem od skora, ali radi. desni klik, i Search Google for this image Link to comment
Aće Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 ali ja sam tvojaaaaaaaaaa od poch. 18 veka smo u vojvodini a koji su izvori podataka na foktama? pa nis valjda kontala da sam ozbiljan? :D svi dodjite u novi sad, smestaj bar sa psima, uvek moze da se obezbedi. Link to comment
InvisibleLight Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 ima primitivan sistem od skora, ali radi. desni klik, i Search Google for this image pa nista, zato i pitam Link to comment
akibono Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Hvala puno za grafikone, dakle 18-19-ti će biti baš veseo na sve strane... Link to comment
Аврам Гојић Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 pa nista, zato i pitam kako nista, evo ti iz 2010 Link to comment
badenac Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Dugo nismo imali ovakvu budalu na celu drzave. Ljudi drzte se. Jebi ga. Valjda ce sutra vec biti lakse. Problem je sto on nije budala vec osoba opasnih namera koja tudju nesrecu koristi radi sopstvene propagande,kao sto je to radio i devedesetih. Link to comment
ajgor Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 I pre crvenog probija i preliva na gomili mesta... Ne preliva baš na gomili mesta. Link to comment
InvisibleLight Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 kako nista, evo ti iz 2010 ma ne to nego za ove grafikone Link to comment
Recommended Posts