May 15, 201410 yr kaze gari na tviteru u crnoj travi uragan prvo oduvao krovove s kuca, a onda im pao sneg Evo je fotografija na onom portalu koji je Praslin linkovao, ja ne mogu da verujem da je ovo uslikano u Srbiji. Edit: u stvari prilično sam siguran da nije uslikano u Srbiji jer fotografija nije potpisana. Mamlazi dodaju dramski efekat, kao da situacija nije dovoljno loša. Kažu ovi na R1 Avala da je sve teže prići Čačku. Neka ekipa što je krenula iz Kragujevca praviće krug preko Kraljeva pa odatle nekim zaobilaznim varijantama. Kažu da je sve drugo neprohodno i da je Morava opasno narasla. Edited May 15, 201410 yr by beowl
May 15, 201410 yr a inace, u novom sadu na sajlovu se izlila kanalizacija medju kuce, sa krvlju i otpacima iz matijevica.
May 15, 201410 yr ali ja sam tvojaaaaaaaaaa od poch. 18 veka smo u vojvodini a koji su izvori podataka na foktama?
May 15, 201410 yr Evo je fotografija na onom portalu koji je Praslin linkovao, ja ne mogu da verujem da je ovo uslikano u Srbiji. Edit: u stvari prilično sam siguran da nije uslikano u Srbiji jer fotografija nije potpisana. Mamlazi dodaju dramski efekat, kao da situacija nije dovoljno loša. nije slikana u Srbiji, to je stock photo
May 15, 201410 yr Evo je fotografija na onom portalu koji je Praslin linkovao, ja ne mogu da verujem da je ovo uslikano u Srbiji: Naravno da ne, Oklahoma je u pitanju, ali daj da nabudzimo sto crnju ilustraciju, klikovi se mnoze...
May 15, 201410 yr a koji su izvori podataka na foktama? ima primitivan sistem od skora, ali radi. desni klik, i Search Google for this image
May 15, 201410 yr ali ja sam tvojaaaaaaaaaa od poch. 18 veka smo u vojvodini a koji su izvori podataka na foktama? pa nis valjda kontala da sam ozbiljan? :D svi dodjite u novi sad, smestaj bar sa psima, uvek moze da se obezbedi.
May 15, 201410 yr ima primitivan sistem od skora, ali radi. desni klik, i Search Google for this image pa nista, zato i pitam
May 15, 201410 yr Dugo nismo imali ovakvu budalu na celu drzave. Ljudi drzte se. Jebi ga. Valjda ce sutra vec biti lakse. Problem je sto on nije budala vec osoba opasnih namera koja tudju nesrecu koristi radi sopstvene propagande,kao sto je to radio i devedesetih.