Аврам Гојић Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Dunav je 2 metra ispod redovne odbrane, zaboravite na njega. Link to comment
Aće Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 ja sam jednu zenu sa posla detoksikovao skoro potpuno od feketica. tad se klanjala do zemlje, a danas me zovne da mi kaze vid ovu budalu, opet leti helikopterom da se reklamira. lepo je videti rezultate svog rada. Link to comment
Skyhighatrist Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Batalite tog paćenika. Ima li neko pouzdana predviđanja šta će posle ovoga da naprave Morava, Sava i Dunav? Sava: Mitrovica Sabac Beograd Link to comment
Anonymous Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Batalite tog paćenika. Ima li neko pouzdana predviđanja šta će posle ovoga da naprave Morava, Sava i Dunav? Pokušavam da dobijem drugaricu iz Srbijavoda, ali ne javlja se (logično). I mene to interesuje. Link to comment
Aće Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 inače iznenadjence. Selaković dosta proaktivan, vrlo konkretan u obećanjima i predlozima, i u Čačku još rekao da nije došao da se slika, već da vidi koje su hitne potrebe. samo notiram. pomozi mi u pokusaju da ovo shvatim kao nesto drugo, a ne kao tesku zajebanciju. mislis kao do jaja uverljivo obecava? :D Link to comment
Tihajeza Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Pa sva ova vodurina mora negde da oteče. U potoke, manje reke, Drinu, Moravu, Savu. Doći će do Dunava, polako. Link to comment
InvisibleLight Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 jel preko ovog crvenog poplava? Link to comment
Прслин Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 http://dnevno.rs/vesti/srbija/123714-horor-u-srbiji-u-obrenovcu-gradani-odbijaju-evakuaciju-u-ubu-kriticno-foto.html Цео овај топик на једном скролу. Link to comment
Skyhighatrist Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 V. Morava: Varvarin Bagrdan Ljubicevski most Link to comment
Аврам Гојић Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 pomozi mi u pokusaju da ovo shvatim kao nesto drugo, a ne kao tesku zajebanciju. mislis kao do jaja uverljivo obecava? :D nije zajebancija. ide i do detalja kao što je distribucija stočne hrane za najugroženije, a danas slušam od ljudi da se mali stvarno razleteo i da ozbiljno radi. šta ga znaš, možda mu leže krizne situacije, nije da mu verujem (uopšte) ali ljudima nekad blesnu skriveni talenti. ima vremena za napušavanje. Link to comment
Skyhighatrist Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Dunav: Novi Sad Zemun Pancevo Link to comment
Skyhighatrist Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 jel preko ovog crvenog poplava? I pre crvenog probija i preliva na gomili mesta... Link to comment
Verterdegete Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Da smo mi ljudi pa da ne bacamo smeće i krupni otpad gde god stignemo, ne bi imali ni pola ovog problema! Da li se neka Vlada do sad bavila edukacijom stanovništva, i upozorenjem da se ponašamo kao odgovorni ljudi, nego su brže bolje jurili za punjenjem svojih džepova. Tek je Vučić počeo da, bez obzira što mu to i neće možda koristiti u političkoj karijeri, upozorava da moramo da menjamo svoje navike! Zapamtite jedno: "Nemac kad obrađuje svoju baštu, ima na umu da obrađuje deo nemačke teritorije", to je ono što Nemačku čini moćnom! (BUCA, 15. maj 2014 12:22) # Link komentara Preporučujem (+167) Ne preporučujem (-51) Šta je ovo PS: Selakovic je dobar covek, i bio je odlican asistent. Link to comment
InvisibleLight Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 I pre crvenog probija i preliva na gomili mesta... u jbt bezanija u novi sad Link to comment
Recommended Posts