darling Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 ovaj muceni nenad crta znake navoda u vazduhu... babojebac englescic je simpatican, za jeftinu produkciju korektan. nista mu ne fali.
Singer Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 - englez koji govori italijanski - boja glasa kao nezavršenog proces mutacije - nema, nazovimo, taj neki kuvarski autoritet (čak mi onaj naš za ovog doktor kulinarstva)
darling Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 ama ni ne treba. on nije ni hteo da bude novi dzejmi, nego lepo lice koje ponesto skuva, zeza se, svrlja svetom, nesto zaradi i lepo mu je. jeftina produkcija za kablovsku televiziju u prepodnevnim terminima. kao takav je perfektan.
nera Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Niti je lep, niti je simpatican, osim valjda tim nonama, taman ima lice koje ce svaka baka da voli, ume sve k'o veliki a izgleda kao nedonosce. Videla sam samo reklamu, emisiju sigurno necu gledati.
yolo Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 zenka africkog tvora u teranju bi sigurno uginula gledajuci ovog babojepca,ne znam za forumasice.
darling Posted August 14, 2014 Author Posted August 14, 2014 (edited) ## meni je simpa. da ima dvaes pet godina vise i dvaes kila vise, stavila bih ga na selebriti drul. ovakav kakav je budi mi roditeljski instinkt. edit i da se osisa... :D nisam gledala nijednu njegovu emisiju, niti cu. al me nervirate sto ste tako ljubomorni na mladost i lepotu. Edited August 14, 2014 by darling
Frile Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Ma ljigav za sve pare. Od trenutka kada u špici (ili reklami) serijala ljulja u šaci krastavčinu uz namig i ohoho! osmejak.
yolo Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 (edited) lik je realno takav da svakom nepatvorenom ljubitelju hrane budi zelju da snimanje preseli u tarantinov podrum, slinu zaveze lancima za gvozdenu stolicu i dodatno ga bandazira crnom trakom, da mu testise stavi u masinsku stegu, da none presvuce u domine i da pre svake radnje prilikom recimo spremanja tiramisua (mucenje maskarponea, natapanje piskota itd), nona zavrne stegu za jedan krug i opali mu samarcinu iz sve snage. a na kraju cele radnje, pre degustacije, da izadje ogromni ugljesa u cetnickoj majici sa spravom od 35cm i onako mu se iskonski ispisa po faci. onda neka jede do mile volje. muzika da bude ovo Edited August 14, 2014 by gazza1
boshoku Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 presto gledam televizijator još poodavno, al kad bacim oči, to je isključivo 24 pošto je to tako, s mene pa na uštrb, ovoga nisam zamjetio, al dva debela italijana (i rudija), volem
duda Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 (edited) mene rudi nervira sav onako fin i uredan đejmija najvolem i ta dva italijana su mi super likovi ona sa novog zelanda kuva zaniljiva jela bugarka mi dosadna turčin mi je ok ali brate mili, najbolje zanimanje na planeti ima onaj hedonista što samo putuje okolo, obžderava se i opija kako se ono on beše zove ? ed. ovo malog o kom pričate, nisam ni zametila Edited August 14, 2014 by dùda
MancMellow Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 ali brate mili, najbolje zanimanje na planeti ima onaj hedonista što samo putuje okolo, obžderava se i opija kako se ono on beše zove ?
Recommended Posts